Duracell Activair 675 Numara Işitme Cihazı Uyumlu Pili (5 Paket X 6 Adet= 30 Adet Pil)

427,77 TL

Ürün Bilgileri

Duracell Activair 675 Numara Işitme Cihazı Uyumlu Pili (5 Paket X 6 Adet= 30 Adet Pil)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YesMed Satıcı Ünvanı: YESMED MEDİKAL İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950091767300001 Vergi Kimlik Numarası: 9500917673
    Bu ürün YesMed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duracell Activair 675 Numara İşitme Cihazı Pili (5 Paket x 6 Adet= 30 Adet Pil) · Paket İçeriği: 1 Kutu içinde 5 Paket pil vardır, her bir paket içinde 6 Adet pil vardır. Toplamda 30 Adet pil gönderilecektir. · Son Kullanma Tarihi: 2025 · Üretici Firma: Varta Microbattery GmbH · Üretim Yeri: Almanya · Volt değeri: 1,45 V · Tek Kullanımlık Düğme Tipi Pil · Pil İçeriği: Çinko-Hava · Kesinlikle Civa İçermez · Saklama Ortamı: Normal Oda Sıcaklığı Duracell Activair İşitme Cihazı Pili Tüm Marka İşitme Cihazları ile %100 Uyumludur. Pil siparişini verirken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta İşitme Cihazınızın kaç numara pil kullandığından emin olmanızdır. 4 farklı numaradan oluşan (10 numara, 13 numara, 312 numara ve 675 numara) işitme cihazı pilleri mevcuttur. Pilin içindeki Çinko hava ile reaksiyona girerek enerji üretmeye başlamaktadır. Bu nedenle pili işitme cihazının içine koymadan önce üzerindeki minik etiketi çıkarınız ve en az 2 dakika bekleyerek pilin içine hava girmesini sağlayınız. Bu sayede pilden daha iyi performans elde edebilirsiniz. Not: Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Doğamızı korumak için boş pilleri Normal Çöpe atmayınız! Atık pil toplama kutularına atınız lütfen. Kullandığınız Pilin dolu veya boş olduğundan tam emin olmak için Sitemizde bulunan “İşitme Cihazı Pil Ölçer” almanızı tavsiye ederiz. Pili değiştirirken size kolaylık sağlaması için sitemizde bulunan “Mıknatıslı İşitme Cihazı Temizleme Fırçası” almanızı tavsiye ederiz.
Geri Bildirim Ver