Dünya Magnet 5 Metre Serum Lastiği, 8-10mm Turnike Dren Lastiği, Sapan Lastiği

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,62 TL309,43 TL

Ürün Bilgileri

Dünya Magnet 5 Metre Serum Lastiği, 8-10mm Turnike Dren Lastiği, Sapan Lastiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANATOMİ MODEL Satıcı Ünvanı: ANATOMİ EĞİTİM ARAÇLARI SAĞLIK TEMİZLİK MADDELERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068091977400012 Vergi Kimlik Numarası: 0680919774
    Bu ürün ANATOMİ MODEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 Metre Serum Lastiği, 8-10mm Turnike Dren Lastiği, Sapan Lastiği, İÇ ÇAP 8mm, dış çap 10mm Kaliteli doğal lateks, yüksek esneklik, aşınmaya dayanıklı, toksik olmayan, uzun süre kullanım için kesinlikle dayanıklıdır. Sapan, Mancınık, Yüzücü Kürekler, Olta Takımı, Spor Yarışması, Atletizm vb. İçin yaygın olarak kullanılmaktadır. Fitness ekipmanınızdaki direnç bantlarının yerini almak için de kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Dünya Magnet 5 Metre Serum Lastiği, 8-10 mm Turnike Dren, Sapan Lastiği

Lastikler pek çok alanda sıklıkla ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. İhtiyacın türüne yönelik olarak çeşitlenirler. Serum lastiği, özellikle hastanelerde farklı ve yaygın kullanım alanına sahiptir. Birçok operasyon ve acil müdahale gerektiren durumun kurtarıcısıdır. Sapan lastiği ise avcılık başta olmak üzere pek çok önemli noktada iş görebilir. Dünya Magnet 5 metre 8-10 mm serum lastiği, farklı tür ihtiyaçların birçoğuna tek başına yeter. Gerektiğinde sapan gibi basit veya mancınık gibi komplike mekanizmaların ana parçalarından biri olma görevi üstlenir. Gerektiğinde de turnike lastiği olarak, kanaması bulunan bir hastanın hayatını kurtarabilir. Spor ve hobi malzemesi şeklinde de kullanılabilen Dünya Magnet lastik, dayanıklı olmasının yanı sıra hem doğal hem sağlıklıdır. Oldukça kullanışlı bu ürünü edinerek siz de hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

  • Yüksek esneme özelliği
  • Sağlam ve aşınmaya dayanıklı
  • Doğal lateks malzeme

Dünya Magnet 5 Metre 8-10mm Turnike Dren Lastiği Özellikleri

Dünya Magnet 5 Metre 8-10mm Turnike Dren Lastiği Özellikleri

Hayatın hemen her alanında ihtiyaç duyulan lastiklerde aranan belirleyici özellikler esnek olmaları ve kolaylıkla kopmamalarıdır. Dünya Magnet 5 metre serum lastiği, 8-10 mm turnike dren, sapan lastiği; çeşitli alanlarda kullanılabilmekle birlikte yapısından kaynaklı oldukça sağlamdır. Tıp, spor gibi mesleki sektörlerin haricinde avcılık gibi kişisel ilgi alanı hobilerinde de aranan dayanıklılığı sağlar. Yüksek ölçüde esner. Aşınmaya da dayanıklıdır. Uzun süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dünya Magnet 5 metre 8-10mm sapan lastiği; 8 mm iç çapı, 10 mm dış çapı ve 5 metre uzunluğuyla son derece ideal boyutlara sahiptir. Özellikle hastanelerde herhangi acil bir durum esnasında genellikle kurtarıcı rol üstlenir. Üretiminde oldukça kaliteli, toksisitesi düşük, doğal lateks malzeme kullanılan dren lastiği; sağlığınız açısından da hiçbir risk teşkil etmez. Siz de ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Dünya Magnet 5 Metre 8-10 mm Sapan Lastiği Kullanım Alanları

Dünya Magnet 5 Metre 8-10 mm Sapan Lastiği Kullanım Alanları

Dünya Magnet 5 metre 8-10 mm turnike dren lastiği, çok amaçlı kullanıma sahiptir. Birçok farklı ihtiyacı karşılar. Sağlık alanında serum ve dren gibi önemli gereçlerin yanı sıra fazla kanamayı durdurma amaçlı da kullanılır. Kan kaybı gibi son derece tehlikeli durumları önleyerek hayat kurtarır. Dayanıklılığıyla uzun süreli kullanım için elverişlidir. Bu durum, lastiğin yüzücü kürekleri ve atletizm için gerekli aletlerde yaygınlıkla kullanılmasını sağlar. Dünya Magnet 5 metre serum lastiği, 8-10 mm turnike dren, sapan lastiği; fitness ekipmanlarındaki direnç bantlarının da yerini alabilir. Sapan, mancınık ve olta takımları gibi çeşitli hobi malzemelerinin yapımında sıklıkla tercih edilir. Kendinize ayırdığınız vakitlerde dahi hayatınızı kolaylaştırır. Eğlence amaçlı da hizmet eder. Bu kadar kapsamlı imkanlarıyla Dünya Magnet 5 metre 8-10mm serum lastiği kullananlar, oldukça memnun kalır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Dünya Magnet 5 Metre 8-10 mm Serum Lastiği Fiyatı

Dünya Magnet 5 Metre 8-10 mm Serum Lastiği Fiyatı

Tahmin edilemeyen veya akla dahi gelmeyecek pek çok durumda gereksinimi duyulan lastikleri, her daim bir köşede bulundurmak gerekir. Kaliteli bir lastik, sizi içinde bulunduğunuz hiçbir durumda sizi mağdur etmemelidir. Dünya Magnet 5 metre 8-10 mm serum lastiği yorumları; genel olarak olumlu yöndedir. Yorumlar ile kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Dünya Magnet 5 metre 8-10 mm serum lastiği fiyatı; ürünün birbirinden iyi ve pratik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Ürün, yüksek esneme kabiliyetinin yanı sıra aşınmaya ve bölünmeye karşı dayanıklıdır. Çok amaçlı kullanım imkanına sahiptir. Üretiminde sağlıklı ve doğal kalitede malzeme kullanılır. Bu kullanışlı ürüne Trendyol’dan kaçırılmayacak fırsat ve kampanyalarla sahip olabilirsiniz. Ev, iş yeri veya kişisel atölyelerin son derece önemli ihtiyaçlarından birini bu sayede kolaylıkla giderebilirsiniz.