Dünya Elektrikli Battaniye Elektrikli Battaniye Ce Belgeli Elektirikli Battaniye 120x160cm Üretici Firmadan(dünya)

369,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
850 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dünya Elektrikli Battaniye Elektrikli Battaniye Ce Belgeli Elektirikli Battaniye 120x160cm Üretici Firmadan(dünya)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEMPAŞ Satıcı Ünvanı: MEMPAŞ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619101211100001 Vergi Kimlik Numarası: 6191012111
    Bu ürün MEMPAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CE BELGELİ ONAYLI TEST RAPORLU DÜNYA ÇİFT KİŞİLİK ELEKTRİKLİ BATTANİYE 120X160CM Çift kişilik elektrikli battaniye 125x160 ısınmayı sağlayan izolasyonlu rezistanslarda alüminyum ferro krom alaşımlı rezistans teli kullanılmaktadır. Dış yapısında ise yerli tekstil sanayimizin üstün kaliteli mamulleri kullanılmıştır. Adı geçen malzemeler TSE şartlarına uygun özelliklerdir. Elektrikli battaniye sağlıklı ve rahat gece geçirmenizi sağlar. Yapacağınız araştırma sonucu anlayacağınız gibi tıp bilim adamları siyatik, romatizma, soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıkların tedavisinde elektrikli yatak ısıtma battaniyelerini tavsiye etmektedir. Elektrikli battaniye kullanımı: Battaniyenizi yatak ile çarşaf arasına seriniz. Üzerine yorganınızı örtünüz. Yatmadan 1 saat önce battaniyenizin fişini prize takınız. Fişli kordon üzerindeki anahtarların düğmesini kırmız işaret yönünde bastırınız. Yatağınızın ısınmasını 30 dakika sonra elinizle kontrol ediniz. Isınma sağlanmıyorsa anahtarı açıp açmadığınızı ve fişin prize iyi takılı olup olmadığını tekrar kontrol ediniz. Elektrikli battaniye kullanımında dikkat edilecek hususlar: Katlanmış olarak kullanılmaması gerekmektedir. Battaniyeyi bağlamak ve sıkıştırmak için pim veya diğer metalik malzeme kullanmayınız. Yalnız alt battaniye olarak kullanınız. Elektirikli battaniyeyiYatmadan önce anahtarı açınız. Sabah fişi prizden çekmeyi unutmayınız. ElektirikliBattaniyeye sert kıvrıntı yapacak basınç uygulamayınız. ElektirikliBattaniyenizde aşınma ve bozulma belirtileri için sık sık kontrol ediniz. Bu gibi belirtiler varsa ve battaniye hor kullanılmış ise kullanmayınız. ElektirikliBattaniyeyi yıkamayınız. ElektirikliBattaniyelerimiz standart numarası TS 4293’dür. ElektirikliBattaniyelerimiz çift kişiliktir. Çift kişilik elektrikle ısıtılan battaniye 120 x 160 cm. Ebadında olup işletme gerilimi 220 v. 50 Hz. Anma akımı 0.40 amperdir. Arıza halinde kesinlikle kurcalamayınız. Garantimiz teslim tarihinden itibaren 2 yıl geçerlidir. Kullanma hatalarına karşı garantimiz yoktur. Elektrikli battaniyelerimiz garanti dönemi içinde herhangi bir arızası olduğunda yenisi ile değiştirilecektir. Elektrikli battaniye faydaları: Yatağı ısıtması, bütün odanın ısıtılması gereğini ortadan kaldırır ve tasarruf sağlar. Sıcağın iyi geldiği sağlık sorunlarında kullanabilirsiniz. Sıcak kum tedavisi amacıyla kullanabilirsiniz. Yatağın neminin giderilmesinde kullanabilirsiniz. Elektrikli battaniye özellikleri: Ölçüleri: 120 x 160 cm elektrikli battaniyelerimiz ts.4293 normlarına uygun olarak üretilmiştir. 88 / 44 Watt not: Stok durumuna göre karışık renklerde gönderilecektir. Ce belgeli üretici garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 160 x 125
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver