Ducray Keracnyl Pp Creme 30 ml

884 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
884,34 TL

Ürün Bilgileri

Ducray Keracnyl Pp Creme 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJLARSEPETİ Satıcı Ünvanı: ALKIM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110101313
    Bu ürün AVANTAJLARSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ducray Keracnyl PP Creme 30 ml (Akne Sorunlarında Yardımcı Krem) Leke ve akne eğilimli cilt tipleri günlük bakımda arındırıcı ve nemlendirici ürünlere ihtiyaç duyarlar. Ducray tecrübeli dermatologlarının özel bileşimi ile yağlı ve akneli ciltler için günlük besleyici bakım sunan Keracnyl PP Creme günlük kullanımda vazgeçilmeziniz olacak. Yağlı cilt tiplerinin en büyük sorunlarından akneler siyah noktalar ve iltihaplı lekeler için özel bir ürün olan Keracnyl PP Creme, PP vitamini ile zenginleştirilmiş akne karşıtı formülü ile cildi yağ tabakasından arındırır ve besleyici bakım sunar. Ducray Keracnyl serisi akneleri, iltihaplı noktaları azaltmaya yardımcı olur. Cildi berraklaştırır, matlaştırır, nemlendirir günlük bakım onarım sağlar. Ducray Keracnyl PP Creme (Akne Sorunlarında Yardımcı Krem) Özellikleri Akne sorunları yardımcı krem içeriğindeki besleyici vitaminler ile cildi arındırırken besler ve nemlendirir. Cilt üzerindeki yağ tabakasını temizler. Akne oluşumunu önler. Nemlendirici ve matlaştırıcı bakım sağlar. Cildi besler, yumuşatır. Ciltte yağ dengesi sağlayarak cildin arınmasını sağlar. Cildi berraklaştırır, matlaştırır ve nemlendirir. Ducray Keracnyl PP Creme Kullanımı : Temizlenmiş, kuru cilt üzerine nazikçe masaj yaparak tüm yüze uygulayınız. Günlük kullanımda nemlendirici bakım etkisi ile sabah akşam kullanıma uygundur. Göz ve dudak çevresinden sakınınız. Makyaj öncesi kullanıma uygundur. Ducray Keracnyl PP Creme İçeriği : Myrtacine, PP vitmaini, Sabalserrulata, su, siklopentasiloksan,,propilen glikol dikaprilat / dikaprat, setearil alkol, niyasinamid, bütilen glikol, polimetilmetakrilat, gliserin, benzoik asit, BHT, Butyrospermumparkii (Shea Yağı) (Butyrospermumparkii YAĞI), kaprilik / kapriktrigliserid, glukozit, dimetikon çapraz-polimeri, dimetikonol, dipotasyum fosfat. Paraben içermez. Ducray Keracnyl PP Creme Akne Sorunlarında Yardımcı Krem Ürünü 30 ml'dir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver