Dual Kimya Filit Hamam Böceği Jeli 5 Gr Kokusuz Böcek Ilacı

90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
5 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dual Kimya Filit Hamam Böceği Jeli 5 Gr Kokusuz Böcek Ilacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YODİS Satıcı Ünvanı: KEMAL KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5130821497
    Bu ürün YODİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİLİT HAMAM BÖCEĞİ – KARINCA JELİ 5 GR - Filit Mikro Jel
  • karıncaların yaşadığı yerlere, dolaşma alanlarına, ılık ve nemli yerlere, duvar çatlaklarına, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, mutfak tezgahı, mutfak ve banyo gereçlerinin etrafına, elektrik kontrol kutularına, su boruları geçiş hattına özel ilgi gösterilerek uygulanır. - Jel uygulama aleti ile tabloda belirtilen karınca ve hamam böceği zararlıları mücadelesinde kullanılır. - Aşırı yoğun hamam böceği ve karınca vakalarında, dozu iki katına çıkartıp, bölgenin bir(1) ay sonra incelenmesi tavsiye edilir. - Filit Mikro Jel karınca uygulamalarında karınca geçiş bölgelerine ve gezinme alanlarına m² ye 2 damla gelecek şekilde uygulanır. - Filit Mikro Jel
  • karınca ve hamam böceği geçiş bölgelerine ve gezinme alanlarına nimf ve erginlerinin mücadelesinde m² ye 2,5 damla gelecek şekilde uygulanır. - Profesyonel kullanım için uygun, lokal uygulamalara müsait kapalı alanları için kullanılan bir insektisittir. - Hamamböceği ve karınca için hoş lezzeti ve çekici gücü sayesinde hedef zararlılara maksimum etki sağlar. - Ürün 'Apligel' adı verilen yem uygulama aleti ile uygulamaya elverişli kartuşların içindedir.
Geri Bildirim Ver