Duaderm Nemlendirici Besleyici Yüz Ve Vücut Güneş Kremi 50spf (Vİ?TAMİ?N E UVA UVB) 100ml Tüp

579 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
623,90 TL578,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Duaderm Nemlendirici Besleyici Yüz Ve Vücut Güneş Kremi 50spf (Vİ?TAMİ?N E UVA UVB) 100ml Tüp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DUADERM Satıcı Ünvanı: AKRA GROUP KOZMETİK VE İLAÇ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034039128100023 Vergi Kimlik Numarası: 0340391281
    Bu ürün DUADERM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşin zararlı ışınlarından koruyarak sağlıklı bronzlaşmayı sağlar. Cildi lekelenmeye karşı korur. Güneşlenirken ciltte oluşan nem kaybının geri kazandırmaya yardımcı olur.
  • Cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Güneş hasarı sonucu doğal yaşlanma belirtileri ile mücadele etme yeteneğini kaybeden cildin yenilenme sürecini destekler.
  • İçeriğindeki doğal bitkiler sayesinde yaşlanma etkilerinin azaltılmasına yardımcı olur. Sütümsü kıvamlıdır, kolay sürülür yapışkan his ve kalıntı bırakmaz.
  • Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi, sağlıklı bronzlaşmayı sağlarken , güneş sonrası ciltte oluşan kızarıklığın giderilmesi ve yanmayı sakinleştirmeye yardımcı olur.
  • Duaderm güneş kremi günlük bakım için de uygundur. Güneş ve deniz ardından alınan duş sonrası kullanıldığında cildi besleyip nemlendirir.
  • Cildin elastikiyet kaybını ve kuruluğu önlemeye yardımcı olur. Birçok faydalı etkiyi bir arada sağlayan bu güneş kremi hem günlük kullanım hem de tatil için uygundur.
  • Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi 50 SPF Nasıl Kullanılır?
  • Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi 50 SPF, temizlenmiş cilde, güneşe çıkmadan 10 dakika önce cilt yüzeyini tamamen kaplayacak şekilde sürülür. Sabahları günlük bakım kremi olarak yüze uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renksiz
  • İçerik Su Bazlı
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Tüp
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi

Duaderm yüz ve vücut güneş kremi 50 spf 100 ml, güneşin zararlı ışınlarından sizleri koruyarak sağlıklı bir şekilde bronzlaşmanıza yardımcı olur. Cildinizi korumak için güneş kremi kullanılması gerekir. Kullanılan kremin kaç faktör olduğu önemlidir. Yüksek faktörlere sahip olan güneş kremleri sizleri daha fazla güneşin olumsuzluklarından korumaktadır. Duaderm yüz ve vücut güneş kremi cildinizdeki nem kaybının önlenmesine yardımcı olarak cilt bariyerlerinizi de güçlendirir. Cildimizin nemi birçok etkenden dolayı azalır. Nemin geri kazanılmasıyla sağlıklı bir cilde sahip olursunuz.

 
  • 50 spf
  • Leke karşıtı
  • Günlük bakım

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi Özellikleri

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi Özellikleri

Duaderm yüz ve vücut güneş kremi 50 spf 100 ml özellikleri incelediğimizde cildin yenilenme sürecini desteklediğini görmekteyiz. İçeriğinde bulunan doğal bitkilerle yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olur. Özellikle yaz günlerinde deniz, kum, plaj tatili yapanların yanından ayırmaması gereken bir üründür. Güneşlenmeden önce kullanmalı ve cildinizi olumsuzluklardan korumalısınız. İlerleyen yaşlarda cilt kuruluğu, cilt lekeleri ve güneş hasarları ortaya çıkmaktadır. Duaderm yüz ve vücut güneş kremiyle cildinizi birçok olumsuzluktan koruyabilirsiniz. Bazı kişilerin cildi oldukça hassastır. Özellikle güneşe çıktıklarında kızarıklıklar meydana gelebilir. Ürün bu kızarıkların giderilmesine de yardımcı olmaktadır. Ayrıca fazla güneşlendiyseniz cildinizde yanma da meydana gelmektedir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız güneş kreminizi kullanarak cildinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Özellikle yüz ve vücudunuzun sakinleşmesine yardımcı olan bir ürün olarak dikkat çekmektedir. Tatil zamanlarınızda hem güneşlenirken kullanabilir hem de denizden sonra duş aldıktan sonra kullanabilirsiniz.

 

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi Kullanımı ve Yorumları

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi Kullanımı ve Yorumları

Duaderm yüz ve vücut güneş kreminizi tatilde ve günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. Süt kıvamında olduğu için oldukça kolay sürülmektedir. Cildiniz hemen kremi emecektir. Özellikle güneşe çıkmadan 10 dakika önce kullanmanız yetecektir. Yüzünüze ve cildinizin açıkta kalan bölümlerine kremden sürerek yedirebilirsiniz. Cildinizin yumuşak ve pürüzsüz olduğunu kremi sürdükten sonra fark edebilirsiniz. Günlük cilt bakımlarına önem veren kişiler sabahları yüzünü yıkadıktan sonra temiz ciltlerine sürerek de rutin bakımlarını yapabilirler. 50 spf olmasıyla cildinize gelecek birçok olumsuzluklara yardımcı olan bir üründür. Duaderm güneş kremi yorumları incelendiğinde yağlı bir his bırakmadığı, lekeleri azalttığı, cildi parlattığı yorumlarda yer alır.

 

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi Fiyatı

Duaderm Yüz ve Vücut Güneş Kremi Fiyatı

Güneş kremleri, sadece yaz aylarında ya da tatilde kullanılması gereken ürünler değildir. İlkbahar, kış ve sonbahar aylarında da cildiniz güneşe maruz kalmakta ve birçok olumsuzlukla karşılaşmaktadır. Evden dışarıya çıkarken güneş kremi sürmek önemlidir. Güneşin olduğu zamanlarda işe, alışverişe ya da ziyaretlere giderken güneş kreminizi sürerek evden çıkmanız cildiniz için önlem almanız demektir. Evinizde mutlaka bulunması gereken ürünler arasında yer almaktadır. Kendiniz, eşiniz ve çocuklarınız için ürünü kullanabilirsiniz. Duaderm yüz ve vücut güneş kremi 50 spf 100 ml fiyatı yüksek seviyelerde değildir. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.