Dryfix Izolatör Elastomerik Likit Membran 18 Kg Uv'li

2.749,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 18 kg
18 kg

Ürün Bilgileri

Dryfix Izolatör Elastomerik Likit Membran 18 Kg Uv'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlanSanslı Satıcı Ünvanı: KARAHİSARLI YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0513115772200001 Vergi Kimlik Numarası: 5131157722
    Bu ürün AlanSanslı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOYALARIMIZ RENK MAKINAMIZDAN SİPARİŞE ÖZEL HAZIRLANDIGI İÇİN ( " İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler " Maddesine göre ) CAYMA HAKKI KAPSAMI DISINDADIR SARFİYAT 1 kg / m2 ( 1 mm kalınlık için ) RENK Beyaz DRYFiX IZOLATOR her türlü zemine kolayca uygulanabilen, kuruduğu zaman elastik ve su geçirimsiz özelliği olan kullanıma hazır likit su yalıtım ürünüdür. UYGULAMA ALANLARI Su geçirimsizlik istenilen beton, sıva, tuğla, çini, biriket, ytong, galvanizli sac, oluklu ve oluksuz çatı kaplama levhaları, teraslar, perde duvarları ile yatay ve düşey tüm yüzeylerde, baca dipleri, su depoları, kanallar vb. alanlarda kullanıma elverişlidir. ÖZELLİKLERİ Güneş ışınlarını geri yansıtarak yüzey ısınmasını önler. Elastik ve su geçirimsizdir. Su bazlı ve kokusuzdur, solvent içermez. UYGULAMA TALİMATI Uygulama yapılacak yüzeyler her türlü yağ, kir, eski yalıtım malzemesi vb. kalıntılardan temizlenmelidir. Çatlaklar tamir harci ile onarılmalı ve ürün uygulanırken file ile güçlendirilmelidir. DRYFiX IZOLATOR 1-1 su ile inceltilerek, yüzeye bir kat astar olarak uygulanmalıdır. Astar üzerine, rulo veya fırça yardımıyla iki kat olarak (su ile karıştırılmadan) direkt uygulanmalıdır. Astar uygulaması yapıldıktan sonra en az 4 saat kurumaya bırakılmalıdır. Katlar arası bekleme süresi 4 saattir. Uygulama sırasında ortam sıcaklığı +5 C ile + 30 C arasında olmalıdır. Don ve aşırı sıcak havalarda uygulama yapmaktan kaçınılmalıdır. Üzerinde yürünmesi gereken, su birikintisi oluşan ve yüksek metrajlı uygulamalarda file ile güçlendirilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver