Dryfix Bitumer 100 - Bitüm-kauçuk Esaslı Su Yalıtımı

1.375 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 18 kg
18 kg

Ürün Bilgileri

Dryfix Bitumer 100 - Bitüm-kauçuk Esaslı Su Yalıtımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: meteor yalıtım Satıcı Ünvanı: METEOR YALITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619082701400001 Vergi Kimlik Numarası: 6190827014
    Bu ürün meteor yalıtım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DRYFiX BITUMER 100 Bitüm-kauçuk esaslı, sürme, su yalıtım ürünüdür. Polimer modi?yeli, yüksek elastikiyet özelliğine sahip su izolasyon malzemesidir. Sürülerek uygulandığı yüzeye güçlü yapışma sağlar. Suya ve rutubete karşı yüksek elastik ve dayanıklı bir yapı oluşturur. UYGULAMA ALANLARI Perde duvar, temel ve zeminlerde bodrum dış duvarlarında, teras, çatı, vb. kuru veya nemli ortamlarda. Sızıntı ve yeraltı suları ile teması olan yerlerde, tuğla, metal, tahta, beton, boru, gaz beton vb. yüzeylerin yalıtımında, çatı oluklarında, toprak altında yapılan her türlü beton yüzeyin korozyona karşı korunmasında kullanılır. ÖZELLİKLERİ -20 C ile + 80 C aralığında özelliğini kaybetmez. Yüksek elastikiyete ve çatlak köprüleme özelliğine sahiptir. Aderansı yüksektir. Kuru ve ha?f nemli yüzeylere kolayca tutunur. UYGULAMA TALİMATI İzolasyonu yapılacak yüzeyin astar uygulanmadan önce temiz ve kuru olması, yeterli su giderlerinin bulunması, göllenmenin olmaması gereklidir. Çatı ve teraslar da çatlama riski yüksek yüzeylerde katlar arasına ?le takviyesi yapılmalıdır. ASTAR UYGULAMASI DryFiX BITUMER 100 1/1 suyla inceltilir ve bir kat astar çekilir. Tam olarak kuruması beklenir. UYGULAMA Astar işleminden sonra DryFiX BITUMER 100 yüzeye su ile inceltilmeden fırça ve rulo yardımıyla 2 kat olarak uygulanır. İlk kat uygulamadan sonra (4 - 5 saat) tam kuruma gerçekleştikten sonra ikinci kat uygulama yapılmalıdır. Uygulama her defasında birbirine dik katlar halinde yapılmalıdır. SARFİYAT 1 kg / m2 (1 mm kalınlık için)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • RGB #10101
Geri Bildirim Ver