Dreamcar Peugeot 206 Kolçak Kol Dayama İleri Geri Ayarlı Uyumlu Deri Lüx

429 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Ürün Bilgileri

Dreamcar Peugeot 206 Kolçak Kol Dayama İleri Geri Ayarlı Uyumlu Deri Lüx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ürünpark Satıcı Ünvanı: MEHMET İLKER İNAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2212393468000011 Vergi Kimlik Numarası: 4750337631
    Bu ürün Ürünpark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PEUGEOT 206 Kasa Kolçak %100 UYUMLU · Montajlı Ek Aparatlı Ürün Ölçüleri: Boy: 33cm x En:11cm x Yükseklik:34,5cm . Kol dayama Ölçüleri: Boy:27cm x En:11,5cm . Miktar: 1 Adet · Renk:SİYAH/ · 206 Kasa için İleri Geri Ayarlanabilir Kayan Tip Deri Kolçak Siyah ön iki koltuk arasına göre tüm yerli ve yabancı araçlara uyumlu şekilde tasarlanmıştır. · 206 Kasa için Deri Kolçak boşta kalan kolunuzu sürüş esnasında dayayarak rahat bir şekilde araç sürmenizi sağlar. . 206 Kasa için Deri Kolçak ileri-geri kayma özelliği sayesinde kendinize göre ayarlayabilirsiniz. . New Star Deri 206 Kolçak şık bir ürün tasarımına sahip olması ile ön iki koltuk arasındaki bu boş bölgeyi doldurarak değerlendirerek estetik bir görünüm kazandırır. . New Star Deri kol dayamanın içi süngerle desteklenmiş olup yumuşak bir yapıya sahiptir.Siyah deri kaplama dış yüzey görünümü ile aracınızın içinde estetik bir görünüm kazandırır. . Sahip olduğu (19cm x 8,0cm ölçülerinde) özel saklama haznesi sayesinde araç içerisinde yer kaplayan cep telefonu,sigara,defter,kalem,cd,anahtar,gözlük v.b eşyalarınızı dağınık durmasını engeller. · Özel montaj aparatı sayesinde iler-geri yükseklik ayarı yapılarak tüm yerli ve yabancı araçlara kolayca monte edilir. . Ergonomik tasarımı sayesinde orijinal kolçaklar gibi geriye katlanma özelliğine sahiptir. · Sürekli seyahat edenler gün içerisinde trafikte olanlar için ideal bir üründür. Uygulama: . Kolçağı alt kısmında bulunan 2 ad siyah vidayı yerinden sökünüz. . Poşette uzun olan 4 adet vida ile plastik alt bağlantı parçasını kolçağın alt kısmına 4 noktadan vidalayınız. . Daha sonra araca göre eğer aparat kullanımı gerekiyorsa,metal ayak aparatlarını 4 adet vida-somun yardımı ile aracınıza göre ayarlayarak sabitleyin. . Montaj sırasında ister vidalayarak ister sıkıştırma yöntemini kullanarak aracınıza sağlam şekilde monte edebilirsiniz. . Her araçta farklı konsollar bulunduğu için ekstra basit parçalar kullanma ihtiyacınız olabilir.Bunun için montaj işleminde usta ve tekniksiyenlerinden yardım alma ihtiyacı duyulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Peugeot 206
Geri Bildirim Ver