4
Judo ve Aikido kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Dragon Spor Nunçaku Mınçıka

285 TL

Ürün Bilgileri

Dragon Spor Nunçaku Mınçıka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORAAVM Satıcı Ünvanı: UĞUR KERİM KEKEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420579345
    Bu ürün DORAAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dragon spor nunçaku (mınçıka) Süper kalite özel üretim yerli üretim nunçaku (mınçıka) nanchaku , japonya'nın okinawa adasının geleneksel savunma sanatı olan "okinawa ko-Bujutsun'da kullanılan üründür. Çin'den okinawa'ya geçtiği düşünülmektedir. "enter the dragon (ejder kalesi)" filminde bruce lee tarafından kullanılmasıyla popüler olmuştur. A sıl adı mınçıka değil nunchaku'dur. Iki parça demir yada ahşaptan ve bunları birbirine bağlayan ip yada zincirden oluşmaktadır. Bunlardan teki tutulur ve arkaya öne sağa sola sallanarak diğer elle diğer demir çubuk tutulur. Nunchaku izletenler tarafından her zaman hayranlıkla seyredilmiş ve izleyenlere nefis görsel anlar yaşatmış müthiş bir do sporları aracıdır. Iki tarafı sopa ortası ise genelde zincirden olan nunchaku kullanıcı için en başta oldukça zor bir alettir. Nunchaku kullanmayı öğrenmek uzun bir zaman ve sabır ister. Önce yavaş hareketlerle başlayan çalışmalar gün geçtikçe hızlı reflekslere dönüşür. Önden arkaya, a rkadan öne, s ırttan öne, b acak arasından öne, belden öne vb. Değişik çevirme hareketleri temel döndürme hareketleridir. Koltuk altından fırlatma, s ırttan fırlatma, yarım daire vuruş, t am daire vuruş, bilekten vuruş, d önerek vuruş gibi hareketlerde temel vuruş hareketleridir. Nunchaku öğrenecek kişilerin bir eğitmen tarafından temel eğitim görmeleri önerilir. Excalibur n unchakulardaki ortadaki zincir bağlantı yerleri özel üretim sistemli olup çevirme kolaylığı sağlanmaktadır. Çinlilerin bu geleneksel savaş sanatı aracını bildiğiniz gibi bruce lee filmlerinde tüm dünyaya tanıtmış ve sevdirmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver