Dr. Pepper Dr Pepper Karışık Aromalı Gazlı Içecek 330 Ml

75 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Pepper Dr Pepper Karışık Aromalı Gazlı Içecek 330 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bekend Gıda A.Ş. Satıcı Ünvanı: BEKEND GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0161078360400001 Vergi Kimlik Numarası: 1610783604
    Bu ürün Bekend Gıda A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr. Pepper Karışık Aromalı Gazlı İçecek Menşei: Polonya : 31/03/2024
Geri Bildirim Ver

Dr. Pepper Karışık Aromalı Gazlı İçecek 330 ml

Dr. Pepper karışık aromalı gazlı içecek farklı öğünlerde yiyeceklerle veya sade olarak tercih edebileceğiniz soğuk bir üründür. Özellikle yaz aylarında serinlemek için çeşitli içeceklerden destek alabilirsiniz. Tercih edeceğiniz ürünlerin ferahlatan bir his vermesinin yanı sıra hafif ve lezzetli olması beklenir. Bu sayede havanın yoğun sıcaklığında yudumlayacağınız gazlı içecekle rahatlayabilirsiniz. Dr. Pepper yıllardır çeşitli aromalara sahip içecekleri ile hayatınızda yer alır. Size sunulan 330 ml’lik karışık aromalı ürünü farklı yaş grubuna sahip müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün hafif ve lezzetli bir aroma içerir. Dr. Pepper’ın sunduğu ürünler ideal ölçülerde ayarlanarak beğeninize sunulur. Dilerseniz evinizin konforunda, dilerseniz ofiste dilerseniz de gezileriniz sırasında pratik bir şekilde tüketebileceğiniz karışık aromaya sahip gazlı içeceği yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz.

  • Lezzetli aroma
  • Kaliteli içerik
  • Pratik tüketim

Dr. Pepper Karışık Gazlı İçecek 330 ml Özellikleri

Dr. Pepper Karışık Gazlı İçecek 330 Ml Özellikleri

Gün içerisinde tüketmek isteyeceğiniz içeceklerde tercihlerinizi etkileyen çeşitli etkenler bulunabilir. Ürünün ısısı, etkileri, markası, aroması ve yoğunluğuna bağlı olarak bir ürün tüketebilirsiniz. Uzun yıllardır ülke çapında hayatınızda yer alan Dr. Pepper karışık aromalı gazlı içecek 330 ml boyutu ile size sunulur. Lezzetli ve dengeli aroması, ferahlatan soğukluğu, ideal boyutu ile yanınızda taşıyabileceğiniz, istediğiniz her an tüketebileceğiniz bir içecektir. Farklı meyvelerin özlerinden faydalanarak hazırlanan gazlı içeceği yemeklerin yanında misafirlerinize ikram edebilirsiniz. 330 ml boyutu sayesinde ürünün gazı kaçmadan keyifli bir şekilde tüketebilirsiniz. Büyük şişelerde sunulan ürünlerin kapağı açıldığında gazı kaçabilir ve aromasını tam alamayabilirsiniz. Fakat Dr. Pepper markası tarafından sunulan bu aromalı ürünün ideal boyutu ve kaliteli içeriği sayesinde lezzetinden kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Arkadaşlarınızda sahilde sohbet ederken serinlemek için Dr. Pepper’ı değerlendirebilirsiniz.

Dr. Pepper Karışık Aromalı Gazlı İçecek 330 ml Fiyatları

Dr. Pepper Karışık Aromalı Gazlı İçecek 330 Ml Fiyatları

İçeceklerin fiyatları markaya, boyuta veya kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. İçecek tercihinde bulunurken güvenilir markaların ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Bu sayede içeriğinden emin olduğunuz, lezzetli ve kaliteli ürünleri tüketme fırsatı bulabilirsiniz. Lezzetli bir içecek tercih etmek istediğinizde yüksek meblağlar ödemenize gerek kalmadan Dr. Pepper’ın bünyesinde yer alan gazlı içecekten faydalanabilirsiniz. Dr. Pepper karışık aromalı gazlı içecek 330 ml fiyat bakımından avantajlı bir şekilde size sunulur. Marka sunduğu ürünleri müşterilerin memnuniyetini toplayacak kalitede üretir. Bu sayede geliştirdiği lezzeti ilk yıllardan beri bozmadan bugün de size karışık aromalı gazlı içeceği ile sunar. Katkı maddeleri bulundurmadan, nitelikli malzemelerden faydalanarak, el değmeden hazırlanan gıdaları buzdolabınızda muhafaza edebilirsiniz. Tüketmek istediğiniz zaman pratik bir şekilde kapağını açarak,herhangi bir bardağa ihtiyaç duymadan, içeceği özel olarak tasarlanan kutusundan içebilirsiniz.

Dr. Pepper Karışık Aromalı Gazlı İçecek 330 ml Yorumları

Dr. Pepper Karışık Aromalı Gazlı İçecek 330 Ml Yorumları

Alışveriş sırasında tercihlerinizi bilinçli bir şekilde yapabilmeniz, ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmeniz için Dr. Pepper içecek yorum ve değerlendirmeleri sizinle paylaşılır. Bu yorumlar markanın sunduğu içeceği öncesinde deneyimleyen müşterilerin görüşlerini içerir. Damak zevkine göre yapılan değerlendirmeler ve memnuniyetler farklılık gösterebilir. Fikir elde etmenize yardımcı olması için sizinle paylaşılan yorumlardan destek alarak alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilir, aynı zamanda bütçenizi koruyabilirsiniz. Farklı yaş grubundan ve milletten insanların tercihleri arasında yer alan Dr. Pepper öğle veya akşam yemeğinde ferahlatıcı bir içecek tercihinde yanınızda olur. Dilerseniz öğün aralarında serinlemek istediğinizde markanın sunduğu karışık aromaya sahip ürünü tüketebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşabilir, servis zorluğu yaşamadan içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Lezzeti ile beğeni toplayan Dr. Pepper markalı gazlı içeceği Trendyol üzerinden pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.