9
Pudra Şekeri kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Dr. Oetker Dr Oetker Pudra Şekeri 250 Gr.

59,07 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
500 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,07 TL79,07 TL
3. Ürüne 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,17 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Dr Oetker Pudra Şekeri 250 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr Oetker Pudra Şekeri 250 Gr.
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker 250 gr Pudra Şekeri

Keklerden kıyır kıyır kurabiyelere kadar birçok tatlı tarifinde pudra şekeri, olmazsa olmaz malzemeler arasında yer alır. Dr. Oetker 250 gr pudra şekeri, dünya genelinde kalitesini kanıtlayan markasıyla tüm tariflere benzersiz bir lezzet katar. Pudra şekeri, hafif ve kadifemsi dokusu ile içinde kullanıldığı tüm tatlıların daha yumuşak ve lezzetli olmasına yardım eder. Toz şekerin mikro tanecikler hâline getirilmesinden ortaya çıkan bu ürün, süsleme amacıyla da sık sık kullanılır. Özellikle un kurabiyesi ve sufle gibi tatlılarda iştah açıcı son dokunuşlar, pudra şekeri ile yapılır. Şeker, iç malzeme olarak kullanıldığında ise diğer ürünlerle tamamen homojen hâle gelerek tariflerinizde mükemmel kıvamı yakalamanıza katkı sağlar.

  • Pudra şekeri, topaklanmayan akışkan kıvama sahiptir.
  • Bu üründe kilitli ambalaj sistemi kullanılmıştır.
  • Şekerin içinde eser miktarda vanilin aroması bulunur.

Dr. Oetker 250 gr Pudra Şekerinin İçeriğinde Neler Vardır?

Dr. Oetker 250 gr Pudra Şekerinin İçeriğinde Neler Vardır?

Dr. Oetker 250 gr pudra şekeri, mükemmel kıvamı ve aroması ile tüm tariflerin damakta iz bırakacak lezzete ulaşmasına yardımcı olur. Bu ürünün içeriğinde eser miktarda vanilin bulunur. Bu sayede pudra şekeri, tariflere yalnızca tatlılık değil benzersiz bir aroma da katar. Dr. Oetker markasına ait bu ürünün içeriğinde; şeker, trikalsiyum fosfat, nişasta ve aroma verici bulunur. Ürün içeriğindeki trikalsiyum fosfat, topaklanmayı engelleyici bir bileşendir. Bu sayede pudra şekeri hem durduğu yerde ısıya karşı koyarak birbirine yapışmaz hem de sıvılarla karıştırıldığında kolayca erir. Bu özelliği ile şeker, tüm tariflerde doğrudan kullanılabileceği gibi birkaç saniyede suyla çözülerek de ilave edilebilir. Ürün içeriğindeki nişasta, tatlıların lezzetini doğrudan etkilemese de pişme aşamasında yiyeceklerin daha erken katılaşmasına ve yoğunlaşmasına neden olabilir.

Dr. Oetker 250 gr Pudra Şekeri Neler İçin Kullanılabilir?

Dr. Oetker 250 gr Pudra Şekeri Neler İçin Kullanılabilir?

Dr. Oetker 250 gr pudra şekeri, tatlandırma ve süsleme işlerinde kullanılır. Bu ürün, elmalı kurabiyelerden rulo pastalara kadar birçok tatlının süslemesinde en çok tercih edilen malzemelerden biridir. Bunun yanında şeker, doğrudan soğuk suyla karıştırılarak basit bir tatlı sosu hâline getirilebilir. Özellikle Alman pastası veya donut gibi hamur işleri, şekerli sosla kaplanarak servis edilir. Aynı zamanda bu basit karışıma gıda boyası katılarak daha eğlenceli ve ilginç sunumlar ortaya çıkarılabilir. Pudra şekeri, küçük taneleri sayesinde toz şekerinin aksine kısık ateşte yanmadan eriyebilir. Bu özelliği ile krokan ve meyve şekeri yapımında da tercih edilir. Pudra şekerinin yaygın kullanım alanı ise kurabiye, kek, sütlü tatlı ve pasta yapımıdır. İç malzemede kullanılan bu şeker, ince taneleri ile tariflerin daha kolay kıvam almasını ve kabarmasını sağlar.

Dr. Oetker 250 gr Pudra Şekeri Kaliteli mi?

Tatlı tariflerinin olmazsa olmazı Dr. Oetker 250 gr pudra şekeri, son derece kalitelidir. Bu ürün, güvenilir içeriği ile her kesimden ilgi görür. İnce ve kadifemsi dokusu ile tüm tariflerin mükemmel kıvama ulaşmasını sağlar. Akışkan tatlı soslardan puf puf keklere kadar her tarifte, yoğun lezzetiyle Dr. Oetker kullanılır. Güvenilir içeriği ile en masum tatlı süsleme ürünlerinden biri olan pudra şekeri, uzun süre taze şekilde saklanabilir. Özellikle ürün içeriğinde yer alan topaklanma önleyici bileşen, şekerin kalıp hâline gelmesini veya eriyerek karamelize olmasını engeller. Bu özelliği ile aynı zamanda tariflere eklenirken doğru ve tam ölçüm yapılabilmesini sağlar. Pudra şekerinin açıldıktan sonra tazeliğini koruması için hava almayacak şekilde; serin, kuru ve kokusuz yerde saklanması önerilir. Dr. Oetker 250 gr pudra şekeri yorumları, ürünün kalitesi ve güvenilirliği hakkında daha detaylı bilgiler içerir. Siz de gerçek kullanıcı yorumlarından faydalanarak bu ürünü, Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.