6
Puding kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Dr. Oetker Profiterol 360 G

165 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
169,90 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Oetker Profiterol 360 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: navtoptan Satıcı Ünvanı: BERK ŞAHİNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7970400256
    Bu ürün navtoptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Oetker Profiterol, tatlı tutkunları için hazırlandı. Pratik bir şekilde evinizde hazırlayabileceğiniz bu tatlı karışımı sayesinde kendi mutfağınızda pastane lezzetini yakalayacaksınız.
Geri Bildirim Ver

Dr. Oetker Profiterol 360 gr

Evde pastane lezzetini yakalamak, pratik ve hızlı bir sunum yapmak, pek çok kişi için oldukça önemlidir. Çay sohbetlerinin vazgeçilmesi tatlılar arasında yer alan profiterol, yapımı uzun süren bir tatlıdır. Ancak Dr. Oetker profiterol 360 g ile hızlı ve kolay bir şekilde tatlınızı hazırlayabilirsiniz. Tatlı tutkunları için yoğun çikolota aroması sayesinde size oldukça farklı bir deneyim sunar. Evinizde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu ürünle pastane lezzetini evinize taşıyabilirsiniz. Dr. Oetker’in klasikleşen profiterol kalitesini hissedersiniz. Ön pişirme olmadan hızlı bir şekilde sunabileceğiniz bu ürünün pişirme kağıdı ilavesi, müşterisine avantaj sağlar. İçerisinde toz karışımı, krema ve özel çikolata sosu bulunur. Hazırlanması oldukça kolay olan bu ürünün arka yüzündeki talimatlara bakabilirsiniz.

  • Hızlı ve pratik
  • Pişirme kağıdı ilaveli
  • Kaliteli bir lezzet

Yeni Formülü ile Ön Pişirmesiz Dr. Oetker Profiterol 360 gr

Yeni Formülü ile Ön Pişirmesiz Dr. Oetker Profiterol 360 gr

Paket içinde bulunan malzemeler sizi ekstra masraftan kurtarırken, mutfakta harcadığınız eforu minimuma indirir. Gün içinde küçük sunumlarla ailenizi ve kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Canınız tatlı istediğinde pratik bir şekilde hazırlanabilir olması önemli bir detay olabilir. Bu durumda hemen yapabileceğiniz hazır tatlılar, tam size göredir. Dr. Oetker profiterol 360 gr ihtiyacınız olan pratikliği ve lezzeti size sağlar. 3’ü bir arada paket halinde olan bu ürünün pişirme kağıdı ilavesi vardır. Kısa bir sürede hazırlayabileceğiniz hazır tatlı, ön pişirme gerektirmez ve pratik bir sunumu vardır. Talimatları paketin arka yüzünde bulunur, böylece hızlı ve doğru bir şekilde tatlı hazırlamak mümkündür. Çay veya kahve içerken güzel bir aperatif yaratabilir ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Lezzeti ve ağızda dağılan yumuşak kıvamı ile hafif bir tatlı keyfi yaşayabilirsiniz.

Yoğun Dr. Oetker Profiterol 360 gr Tatlı Lezzeti

Yoğun Dr. Oetker Profiterol 360 gr Tatlı Lezzeti

Tek kullanımda yaklaşık 25 ila 30 adet top elde edebileceğiniz tatlının kendine özel çikolata sosu bulunur. Bu sayede profiterollerin üstüne dökerek Dr. Oetker’in kaliteli lezzetini tam anlamıyla tadabilirsiniz. Yeni formülü, mutfakta harcadığınız eforu ve vakti azaltır. Yapımı oldukça kolay olmasıyla birlikte, lezzetinden ödün vermeyecek içeriğe sahiptir. İdeal kıvam ve lezzet elde etmeniz için ürün içeriği, dikkatli bir şekilde hazırlanır. Özel sos çikolatasının ayrı bir şekilde bulunması, müşterisi için güzel bir avantajdır. Bu sayede sade bir şekildede tatlınızı sunabilirsiniz ve kişiye özel çikolata sosunu ekleyebilirsiniz. Ürünün yorumları sayesinde hazır tatlı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hazır Dr. Oetker profiterolün değişmeyen lezzeti, yeni formülü ile birlikte sunulur. Mutfağınızda mutlaka bulundurmak isteyeceğiniz bu tatlı, oldukça pratik bir ürün olup size kolaylık sağlar.

Cebinizi Düşünen Dr. Oetker Profiterol 360 G Fiyatı

Cebinizi Düşünen Dr. Oetker Profiterol 360 G Fiyatı

Bütçe dostu olan bu ürün, size pek çok açıdan avantaj sağlar. Hızlı ve pratik bir tatlı hazırlamak zaman zaman masraflı olabilir. Profiterol tatlısının yapımı zaman alan bir sürece sahip olabilir. Bu ürün sayesinde pratik ve hızlı tatlı hazırlarken, bütçe dostu bir deneyim elde edebilirsiniz. Pişirme kağıdı ilavesi ile tatlı hazırlarken ihtiyacınız olan çoğu şey bu paketin içerisindedir. Profiterol yapmanın oldukça kolay hali bu ürün ile mümkün hale gelir. Birçok yerde hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu tatlı sayesinde çay ve kahve gibi içeceklerin yanında aperitif için iyi bir seçenektir. Sahip olduğu özellikler dikkate alındığında Dr. Oetker profiterol 360 g fiyatı bütçe dostu olacak şekilde belirlenir. Un karışımı, kreması ve özel çikolata sosu ile vazgeçilmez bir tatlıdır. Bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.