Dr. EA Laboratories Akne Önleyici Siyah Nokta Ve Sivilce Karsiti Soyulabilir Yesil Maske

216,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,90 TL

Ürün Bilgileri

Dr. EA Laboratories Akne Önleyici Siyah Nokta Ve Sivilce Karsiti Soyulabilir Yesil Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEAS AŞ Satıcı Ünvanı: NEAS KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630109015800001 Vergi Kimlik Numarası: 6301090158
    Bu ürün NEAS AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr. EA Laboratories Soyulabilir Yesil Maske Dr. EA yeşil Maske içerdiği zengin mineraller ile cildi besleyerek sağlıklı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.
  • Peeling etkisiyle cildi tazeler. İçerdiği aleo vera, provitamin b5 ile cildi sakinleştirir.
  • Cildi aşırı yağdan temizler ve yağlı cilt görünümünü azaltmaya yardımcı olur, yüzdeki parlaklığı minimize eder.
  • İçerdiği sinirli otu sayesinde cildinizi temizleyerek oluşan siyah nokta ve aknenin giderilmesine yardımcı olur.
  • Cildin daha parlak görünmesine yardımcı olur.
  • Soyulabilir yüz maskesi cildin sıkılaşmasına ve cilt gözeneklerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur.
  • Cildin ihtiyacı olan nem dengesini sağlar. Cildi derinlemesine temizler.
  • Dr. EA Yeşil Maskenin Faydaları Nelerdir? İlk uygulamada ciltteki tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağlayarak siyah noktaları ortaya çıkararak temizler,
  • Cildin yağ yoğunluğunu giderilmesine yardımcı olur , parlak ve yağlı görünümünü azaltır.
  • Ciltte bulunan kızarıklıkların azalmasına yardımcı olur,
  • Cildi derinlemesine temizleyerek siyah nokta, akne ve sivilce gibi cilt sorunlarının giderilmesine yardımcı olur,
  • Ciltteki ölü derilerin ciltten atılmasına yardımcı olur,
  • Cildin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur.
  • Uygulama sonrasında ciltte kadifemsi ve fark edilir bir canlılık görülür.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Krem
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Dr. EA Laboratories Sivilce ve Siyah Nokta Karşıtı Yeşil Maske 150 ml

Sağlıklı görünüme sahip bir cilt, herkesin hayalidir. Bazen ciltteki akne, siyah nokta ve gözeneklerden kurtulmak için yanlış yöntemler denenebilir. Bu yöntemler sizlere doğru geliyor olsa da içeriği bakımından incelenmeyen bir ürün, ciltte alerjik reaksiyonlara sebep olabilir ve birçok sorunu beraberinde getirir. Doğru bir ürün kullandığınızda ortadan kalkabilecek cilt problemlerinin, yanlış yöntem ve ürünler kullanarak kalıcı hale gelmesine yol açabilirsiniz. Dr. EA Laboratories soyulabilir yeşil maske içeriği bakımından incelendiğinde ciltte hassasiyet yaratacak herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz. Dr. EA Laboratories yeşil maske 150 ml ileri derecede cilt problemleri yaşamayanlar için tek tüp kullanımında bile ciltte olumlu yönde değişim yaratır. Siz de bu maskeyi tercih ederek cildinize ve kendinize hoş bir deneyim yaşatabilirsiniz.

  • Yenilenmiş bir görünüm
  • Lekelerden arınmış bir cilt
  • Kolay soyulabilir yapı

Dr. EA Laboratories Akne Önleyici Yeşil Maske Özellikleri ve İçeriği

Dr. EA Laboratories Akne Önleyici Yeşil Maske Özellikleri ve İçeriği

Cildinizi ölü derilerden arındırmanın en etkili yolu, güzel sonuçlar veren bir peeling kullanılmasıdır. Cilt bakım aşamasında birden fazla ürün kullanmak zorlayıcı ve sıkıcı olabilir. Tek bir ürün ile çok aşamalı cilt bakımı yapmak mümkündür. Dr. EA Laboratories akne önleyici akneleri kurutmaya yardımcı olurken aynı zamanda peeling etkisi ile cildinizin tazelenmesini sağlar. Haftada bir veya iki kez kullanılmasında bir problem yoktur. Hayvan dostu olarak üretilir. Aşırı yağlı olan ciltlerde yağ görünümünü azaltır ve dengeler. Dr. EA yeşil maske içeriğinde yer alan sinirli otu sayesinde ciltte siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller. Aynı zamanda önceden oluşmuş siyah nokta ve sivilcelerin azalmasına yardımcı olur. Cildinizin genç, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. Kan dolaşımının hızlanmasını sağlayarak bu şekilde cildin sağlıklı görünüm kazanmasını kolaylaştırır.

Dr. EA Laboratories Yeşil Maske ile Aknelere Veda

Dr. EA Laboratories Yeşil Maske ile Aknelere Veda

Dr. EA Laboratories sivilce karşıtı yeşil maske içeriğinde aloe vera ve provitamin B5 bulundurur. Aloe vera ve provitamin b5 ciltte sakinleştirici bir etki yaratması ile bilinir. Kolay sürülebilir özelliğe sahip maske cilde pratik bir şekilde uygulanır. 10 - 15 dakika içerisinde kuruması beklenir. Kuruduktan sonra tek bir noktadan tutularak soyulur ve çıkarılır. Ciltte bıraktığı etki maske soyulduktan sonra fark edilebilir derecededir. Ürünün ideal boyutu sayesinde seyahat sırasında çantanıza atarak kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Böylece gittiğiniz her yere güzelliğinizin sırrını götürebilisiniz. Dr. EA Laboratories akne önleyici yeşil maske aktif sivilceler ile savaşta çok başarılıdır. Aktif sivilcelerin sönmesini sağlayarak kurutur. Kuruyan sivilce lekelerinin azalmasına ve kaybolmasına yardımcı olur. Başarılı bir bakım ürünü arayışında iseniz bu ürüne şans verebilir, cildinizi aknelerden arındırabilirsiniz.

Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı Maske Uygun Fiyatlarla

Siyah Nokta ve Sivilce Karşıtı Maske Uygun Fiyatlarla

Cilt bakım kategorisinde sizlere sunulan birçok ürün vardır. Bunlar arasında en iyi sonuç vereni, cildinize uygun olanı bulmak her zaman kolay olmayabilir. Dr. EA Laboratories siyah nokta karşıtı yeşil maske her cilt tipine uygun olmasının yanı sıra başarılı etkisi ile öne çıkan bir üründür. Düzenli kullanımda şikayetlerinize olumlu etki ettiğini ve fark yarattığını görebilirsiniz. Sizler de maskeyi deneyimleyerek güzel sonuçlar alabilirsiniz. Dr. EA Laboratories yeşil maske fiyat olarak değerlendirildiğinde bütçe dostu bir ürün olarak öne çıkar. Fiyatı ve performansı açısından müşteri dostu bir yapıdadır. Cildinizin en büyük yardımcısı olmaya aday maskenin üretiminde hayvanlar üzerinde herhangi bir test yapılmaz. Siyah nokta ve sivilcelerden kurtulmak için kampanyaları takip edebilir ve Trendyol'dan indirim seçenekleri ile ürüne sahip olabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Dr. EA Laboratories akne önleyici yeşil maske kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.