Dr. Clinic Dr.clinic Çil Kremi 50 Ml

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
91,03 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
91,03 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dr. Clinic Dr.clinic Çil Kremi 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KZY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SIDIKA SEDA ÖZYURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9760430609
    Bu ürün KZY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Melanin rejenerasyonunu bloke ederek çilleri soldurmaya yardımcı olur Cildimizin sürekli çevresel stres, UV ışınları, kötü hava koşullarının cildimize zarar veren ve erken yaşlanmaya neden olan faktörler arasında olduğu bilinmektedir. Aktif elementler ve diğer ayırt edici bileşenlerle formüle edilen Çil Karşıtı Krem, cildinizin savunmasını güçlendirmeye yardımcı olması ve çillere karşı koruma sağlaması amacıyla tasarlanmıştır. Cilt hücresi hasarını önlemeye ve cilt hücresi dejenerasyonunu geçiktirmeye yardımcı olur. Sadece belirli sorunlu bölgeye etki etmekle kalmaz, aynı zamanda eskimeyen güzelliğini ortaya çıkarmak için dokuyu güçlendirerek cildinizin durumunu güçlendirmeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Gece ve gündüz cilt temizliği ve tonik sonrası kullanılabilir. Daha iyi emilmesi için yeterli miktarda kremi, hafifçe vurarak ve dairesel hareketlerle yedirerek uygulayın. Dikkat: Herhangi bir tahrişe neden olursa, kullanmayı bırakın ve gerekirse bir doktora danışın. Gözlerle temasından kaçının. Temas halinde hemen su ile yıkayınız. Bu ürün etkinliğini ve genel kalitesini doğrudan etkilemeden ürünün renginde ve kokusunda hafif değişikliklere neden olabilecek doğal bileşenler içerir. Güneş ışığından ve çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz. Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, Momordica Charantia Fruit Extract, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Peg-40 Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearic Acid, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Glycerin, Peg-100 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Propylene Glycol,Simmondsia Chinensis Seed Oil, Pisum Sativum Extract, Sodium Borate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, ocopheryl Acetate, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Parfum, Sorbitan Caprylate, Phenoxyethanol.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Jel
Geri Bildirim Ver