Dr. Clinic Diş Parlatma Tozu 50 Gr

110 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,99 TL
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Clinic Diş Parlatma Tozu 50 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KZY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SIDIKA SEDA ÖZYURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9760430609
    Bu ürün KZY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr.Clinic Diş Parlatma Tozu, mat ve lekeli görünen dişler için mükemmel bir çözümdür. Mevcut tartar ve plak tabakasını temizleyerek oluşumunu engeller. Daha beyaz dişlere kavuşmak ve ağız kokusunu önlemek için sen de Dr.Clinic Diş Parlatma Tozunu keşfet! Düzenli kullanım ile dişlerinde beyazlık farkı gözle görülür hale gelecek. Sigara kullanmak, kahve / çay tüketmek, diş sararması ve plak oluşumuna zemin hazırlayan faktörlerdir. Düzenli ağız bakımı yapılmadığında dişler doğal beyaz renginden uzaklaşmaya ve sararmaya başlar. Diş aralarında tartar birikimi gözlenir ve gülümserken seni özgüveninden alıkoyar. Daha sağlıklı bir ağız bakımı için düzenli diş fırçalama işlemi dışında diş parlatma tozu kullanabilirsin. Dr.Clinic Diş Temizleyici Bakım Tozu ile dişlerin daha temiz, daha güçlü ve daha bakımlı görünür. Kullanımı: Diş Temizleyici Bakım Tozu, ihtiyaç halinde düzenli kullanım ile dişler üzerindeki yüzeysel nikotin, çay, kahve ve gıda lekelerini temizlemeye, tartar oluşumlarını önlemeye, dişlerin doğal rengini korumaya ve folmülasyonundaki Kalsiyum ile diş minelerinin beslenmesine yardımcı olur. Özel aroması ağızdaki hoş olmayan kokuları bertaraf eder. Diş ve ağız bakımı için diş fırçalama esnasında dişin ön ve arka kısımlarının dipten yukarıya doğru fırçalanması, ayrıca dilin üst kısmına da aynı işlemin yapılması önerilir. Daha uzun süreli ferahlık için fırçalama sırasında derin nefes alınması tavsiye edilir. Diş fırçanızı hafifçe ıslatın. Fazla suyu sirkeleyip fırçanızı diş tozuna batırın. En az 3 dakikalık fırçalama sonrası ağzınızı çalkalatıp tükürün.

Ürün Özellikleri

  • Form Beyazlatıcı Toz
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver