Dr.Beckmann Dr. Beckmann Çamaşır Mendili Seti Renkliler, Beyazlar Ve Siyahlar Için

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr.Beckmann Dr. Beckmann Çamaşır Mendili Seti Renkliler, Beyazlar Ve Siyahlar Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Topla Sepeti Satıcı Ünvanı: TOPLA SEPETİ ELEKTRONİK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0854118303900001 Vergi Kimlik Numarası: 8541183039
    Bu ürün Topla Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil, renklilerle beyazların aynı anda yıkanmasını sağlar. Yıkama esnasında giysilerinizin üzerindeki renkler suya karışır ve diğer giysilerin üzerine işler. Dr. Beckmann Renk Koruyucu Mendil mikro gözenekli yapısı ile ortaya çıkan fazla boyaları kendi üzerinde toplayarak giysilerinizin üzerine geçmesini engeller. Tüm ısı derecelerinde ve her çeşit kumaş üzerinde etkilidir. Hem makinede hem de elde kullanılabilir. Ürünü yıkama öncesinde çamaşırlarınızla birlikte makinenize atınız. Yıkama bittiğinde ürünü çöpe atabilirsiniz. Tek kullanımlıktır. Dr. Beckmann Aktif Beyazlatıcı Mendil 15 adet Aktif-Beyazlatıcı Mendil 15'li Beyaz giysiler zamanla sık yıkamaların, sudaki kalıntıların etkisiyle grileşir veya kullanılmadan dolap içinde beklemenin etkisiyle sararır. Çamaşır deterjanı tek başına sararmayı ve grileşmeyi gidermede etkili değildir. Dr.Beckmann Aktif Beyazlatıcı Mendiller, grileşme ve sararmaları yok ederek çamaşırlarınızı parlak beyazlığa tekrar kavuşturur. İçeriğindeki ideal optik parlatıcı kombinasyonu, aktif bir beyazlatıcı görevi görür. Böylelikle yıkandıkça beyaz çamaşırların parlaklığı artar. Beyazlatıcı mendil etkisini 20 dereceden itibaren gösterir. * Deterjan değildir, leke çıkartma özelliği yoktur. Deterjan ile birlikte kullanılan konsantre yıkama poşeti, beyazlatıcı katkı maddesi özelliğindedir. Sadece beyazlara özel Dr.Beckmann Aktif Beyazlatıcı Mendil beyaz giysileriniz artık kalıcı parlaklığa, sararmış veya grileşmiş beyaz giysileriniz ise ilk günkü rengine sahip olacak. *Kullanım öncesinde mendil üzerindeki aktif madde sarı renkte görünür. Mendiller çamaşır filesi içinde de kullanılabilir. Dr. Beckmann Siyahlar için Koruyucu Mendil, Gerçek siyah boya ile solmuş giysileri yeniler ve korur Solmasını önler Bakım enzimi ile pürüzlü lifleri pürüzsüzleştirir Kısa ve soğuk yıkama döngüsünde bile çalışır Kullanımı kolay yıkama esnasında makinenizin içine atıp çalıştırın. Tek kullanımlıktır.
Geri Bildirim Ver