Dove Ultra Care Şampuan Uzun Saç Terapisi 400 ml x 4 Adet ve Şampuan Fırçası

545,21 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Dove Ultra Care Şampuan Uzun Saç Terapisi 400 ml x 4 Adet ve Şampuan Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dove Ultra Care Şampuan Uzun Saç Terapisi 400 ml x 4 Adet,Nascita Şampuan Fırçası Pembe 4251, Dove Ultra Care Şampuan Uzun Saç Terapisi 400 ml, Saçlarınızı uzatmak istiyorsunuz ancak kırıklar yüzünden saçlarınız sağlıkla uzamıyor mu? Kullandığınız şampuan çeşitleri fayda etmedi mi? O zaman Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan’ı ile tanışın! Uzun ve 4 kat daha güçlü saçlar* için Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan yanınızda. Bio-Restore Kompleksi ile geliştirilmiş Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan, saçınız ile uyum içinde komple bakım . Saçlar uzadıkça dış etkilere daha açık hale gelir ve yıpranmaya başlar. Dove Uzun Saç Terapisi, uzun saçlar için özel olarak geliştirilen formülüyle uzadıkça cansızlaşmaya ve kırılmaya başlayan saçlara bakım yapar. En iyi şampuan markaları arasında yer alan Dove saçınıza bakım yaparken aynı zamanda saç derisini nemlendirir. Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan ile saçlarınızı dilediğinizce uzatın! Saç besleyici şampuan Seramid, arjinin ve l-lizin içeren formülü ile saçınızı besler, onarır ve sağlıkla uzamasına destek olur. İçeriğindeki Arjinin saçı besler, Seramid ile saçı onarır, L-lizin ile saçın doğal bir şekilde uzamasına destek olur. Onarıcı şampuan Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan saçın özellikle yıpranmış kısımlarına bir mıknatıs gibi tutunur, uzun saçların erkenden yıpranmasını engeller ve böylece saçlarınızı kestirmeye gerek kalmadan dilediğiniz gibi uzatabilirsiniz. Uzun saç terapisi şampuan uzun saçların erkenden yıpranmasını engeller. Saç besleyici şampuan ile saçınızı kestirmeye gerek kalmadan dilediğiniz gibi uzatabilirsiniz. Dove ürünlerinin hayvanlar üzerinde denenmediği PETA onaylıdır. Diğer Dove ürünleri gibi Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan da vegandır. Güvenlik Bilgileri: Gözle teması halinde ılık su ile durulayın. Yönergeler: Dove Uzun Saç Terapisi Şampuan’ı ıslak saçınıza uygulayın. Güzelce köpürterek tüm saçınıza uygulayın ve durulayın. Daha iyi sonuç için 2 kez uygulayın. İçindekiler: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Parfum, Glycerin, Glycol Distearate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Carbomer, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Sulfate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Cocamide MEA, Sodium Sulfate, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Trehalose, Mica, Disodium EDTA, PEG-45M, Phenoxyethanol, Lysine HCl, PPG-9, Arginine, Silica, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ceramide NG, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 77891. Nascita Şampuan Fırçası Pembe 4251, Tüm saç tipleri (kalın, ince, kıvırcık,düz) için uygundur. Islak saçı şampuanlamak, kuru saçı taramak ve masaj yapmak için kullanılabilir. Kaşıntıyı hafifletmek ve kan dolaşımını hızlandırmak için kafa derinize masaj yapar. Uzun ve bakımlı tırnaklara sahip olanlar için uygundur, saç yıkarken manikürünüzün zarar görmesini engeller.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver