Dottor Ciccarelli Yapışkan Kanatlı Nasır Giderici Flaster

799 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,99 TL

Ürün Bilgileri

Dottor Ciccarelli Yapışkan Kanatlı Nasır Giderici Flaster

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dottor Ciccarelli Yapışkan Kanatlı Nasır Giderici FlasterNasırı hızlı ve acısız bir şekilde ayaktan uzaklaştırır.Ayaklarda, parmak aralarında görülen her çeşit nasır ve sertleşmiş bölgelerin vücutdan hızlı ve acısız şekilde uzaklaştırılmasına yardımcı olur.%40 Salisilik Asit içerir.Kızarıklık, yarık ve/veya iritasyon olan ciltlerde, kesik ciltlerde kullanmayınız! .Ürün sadece yetişkin kullanımına uygundur.25 °nin altındaki oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.Ayaklarda oluşan nasır ve sertleşmiş bölge üzerine uygulanılır.Uygulamaya problemli bölge düzelene kadar devam ediniz.Her "48 saat sonunda", flaster, nasır veya sertleşmiş bölge yok olana kadar yenilenir.Flastere su değdirmemeye ve normal (sağlıklı) cilde uygulamamaya özen gösteriniz.Uyarılar: Salisilik aside alerjisi olan kişiler ürünü kullanmadan önce doktora danışmalıdır.Ürün sadece nasırlı ve sertleşmiş bölgelere uygulanmalıdır.Kullanmakta olduğunuz ilaç var ise mutlaka doktorunuza danışınız.Harici kullanım içindir.Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza veya eczacınıza başvurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nasır
Geri Bildirim Ver