9
Sebze kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Dost Tropik Belek | Lemongrass, Limon Otu (10 Adet, 200-250gram)

49,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dost Tropik Belek | Lemongrass, Limon Otu (10 Adet, 200-250gram)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dost Tropik Satıcı Ünvanı: DOST TROPİK TARIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310125988900001 Vergi Kimlik Numarası: 3101259889
    Bu ürün Dost Tropik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lemongrass (Limon Otu), limon ve taze narenciye aromasıyla yemeklerinizede, çorbalarınızda ve salatalarınıza eşsiz bir lezzet katar.
  • Asya mutfağında sıklıkla kullanılan Lemongrass yemeklerin yanısıra, bitki çayı olarak kullanabilirsiniz.
  • Satışa sunduğumuz Lemongrass'ı (Limon Otu) Türkiye'de yerli olarak ürettiyoruz.
  • Satışa sunduğumuz ürün fiyatı 10 adet (200-250 gram) Lemongrass (Limon Otu) için geçerlidir.
  • Türkiye'nin en büyük örtü altı tropik meyve üreticisi Dost Tropik'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Geri Bildirim Ver

Dost Tropik Belek | Lemongrass, Limon Otu (10 Adet, 200-250gram) Trendyol'da!

Lezzetli yapısıyla öne çıkan Dost Tropik Belek lemongrass limon otu 10 adet 200-250 gram, vitamin deposu olmasından dolayı dikkat çeker. Tropik bölgede yetişen ve sağlıksal açıdan pek çok fayda sunan bu meyve, küçük büyük herkes tarafından sevilen ve beğenilen bir lezzete sahiptir.

  • Vitamin ve mineral dostu

  • Yüksek besin değeri

  • Sodyum ve çinko zengini

Dost Tropik Belek | Mangosteen Meyvesi Özellikleri

Dost Tropik Belek | Mangosteen Meyvesi ÖzellikleriDost Tropik Belek mangosteen meyvesi 1 adet özellikleri incelendiğinde tropik bölgede yetişmesinin yanı sıra lezzetli ve vitamin deposu olması da önemli bir ayrıntı olarak görülür. Dişli yapısıyla mandalina ya da sarımsak gibi bir görünüm sunsa da lezzeti ve sağladığı faydalarıyla oldukça başka bir meyvedir. Lezzetli bir yapıya sahip olmasından dolayı birçok kişi tarafından beğeniyle tüketilen bu meyve, lifli yapısı sayesinde özellikle sağlıklı beslenme yaşamını benimseyen kişiler tarafından tercih edilir. Mangosteen meyvesinin lif içeriğinin fazla olması, diyet programı uygulayan ya da sağlıklı beslenme tarzını benimseyen kişiler için önemli bir besin kaynağı olarak görülür. Hem bağırsak sağlığı için önemli olması hem de lezzetiyle ön plana çıkması meyvenin tüketim nedenlerinin artmasına yardımcı olur. B ve C vitaminlerini içerisinde barındıran ve oldukça besleyici bir yapıya sahip olan mangosteen, kan basıncını dengeleyerek daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sunar.

Dost Tropik Belek | Mangosteen Meyvesi Kullanımı

Dost Tropik Belek | Mangosteen Meyvesi KullanımıSert dış kabuğuna sahip olan Mangosteen meyvesi, iç kısmındaki beyaz, tatlı ve bir o kadarda sulu yapısıyla öne çıkar. Kraliçe meyvesi olarak da bilinen bu meyve, zengin besin değeri içeriğine sahip olduğu için önemli bir yere sahiptir. Kalsiyum, fosfor, potasyum, magnezyum, çinko ve daha pek çok açıdan zengin içeriğe sahip olan meyve, günlük tüketim için uygundur. Tropik bölgede yetişen ve benzersiz lezzetiyle öne çıkan mangosteen, hafif ekşi bir tada sahip hoş bir aroma sunar. Vücut için birçok etkiye ve faydaya sahip olan bu meyve, günlük tüketim için uygundur. Vücudun bağışıklık sistemini koruyarak güçlü antioksidan görevi gören meyve, içeriğinde bulunan bileşenlerle oldukça destekleyici bir yapıya sahiptir. Tüketimi oldukça basit olan meyve, bıçak yardımıyla orta kısmından soyulur ve içindeki beyaz kısım parçalara ayrılır. İç meyve parçalarını yiyerek tüketebileceğiniz bu meyve, tatlı ve sulu bir meyve olduğu için doğrudan tüketilebilir.

Dost Tropik Belek | Mangosteen Meyvesi Fiyat

Dost Tropik Belek | Mangosteen Meyvesi FiyatMangosteen meyvesi kullanılarak yapılan takviye gıdalar, meyve suları ve daha pek çok şey bulunur. C vitamini içeriği sayesinde güçlü bir bağışıklık koruyucu olarak bilinen bu meyve, saç ve cilt bakımından vücut sağlığına kadar pek çok konuda fayda sağlar. Lifli içeriği sayesinde doygunluk hissini artırarak aşırı yeme eğilimini azaltan meyve, özellikle kilo vermek isteyen kişilerin öğünlerine eklemesi gereken bir meyve çeşididir. Salatalarda, tatlılarda ya da hazırlanan sağlıklı smoothie içeceklerde tüketimi bulunan mangosteen meyvesi, doğrudan yenerek de tüketilebilir. Cilt bakımı ve sağlığı konusunda önemli bir yere sahip olan meyve, cilt ve saç sağlığını iyileştirmeye katkıda bulunur. Sağlık açısından pek çok fayda sunan ve yüksek lezzetli bir değere sahip olan bu egzotik meyve, her yaş ve yaşam tarzında insanın tüketebileceği tropik bir meyvedir. Dost Tropik Belek mangosteen meyvesi 1 adet yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün hakkında bilgi sunar. Dost Tropik Belek mangosteen meyvesi 1 adet fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.