Dorlion Yayınları Tarih-i Umumi - Genel Dünya Tarihi Cilt: II Roma Tarihi / Dorlion Yayınları / 9786253689575

207 TL

Ürün Bilgileri

Dorlion Yayınları Tarih-i Umumi - Genel Dünya Tarihi Cilt: II Roma Tarihi / Dorlion Yayınları / 9786253689575

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları Satıcı Ünvanı: AHMET KAYGUSUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370042182
    Bu ürün İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Roma Tarihi" cilt II, Antik Roma'nın büyüleyici tarihine ışık tutan, detaylı ve kapsamlı bir çalışmadır. Bu kitap, Roma'nın ilk yönetim günlerinden İmparatorluk döneminin sonlarına kadar uzanan geniş bir zaman dilimini kapsıyor. Eser, Roma'nın kökenlerinden itibaren, şehrin kuruluş efsaneleri, ilk krallar ve cumhuriyetin kuruluşuna kadar olan olayları ayrıntılı bir şekilde ele alıyor. Kitap, Sabin Kızlarının kaçırılması gibi mitolojik hikayelerden, Servius Tullius gibi tarihi figürlere kadar Roma'nın erken tarihini canlandırıyor. Tarihi devirler boyunca Roma'nın nasıl büyüdüğü, siyasi ve askeri başarıları, iç çatışmaları ve sınıf mücadeleleri detaylı bir şekilde inceleniyor. Roma'nın İtalya'nın fethi, Pön Muharebeleri, Anibal'in seferleri gibi olayları da içeren bu kitap, Roma'nın nasıl bir dünya gücü haline geldiğini gözler önüne seriyor. Roma'nın yönetim boşluğu dönemi, Gracchus kardeşlerin reform çabaları, Marius ve Sulla'nın iktidar mücadeleleri, Pompeius ve Sezar'ın yükselişi, bu devrin önemli olayları arasında yer alıyor. Kitap, ayrıca Roma'nın İmparatorluk dönemi, Augustus'un girişimleri, Tiberius ve Caligula gibi imparatorların idareleri, Neron'un saltanatı ve Kudüs'ün tahribi gibi önemli olayları ele alıyor. Roma'nın askeri yönetim devri, Septimus Severus ve Caracalla gibi figürlerin saltanatları, Diocletianus'un Hıristiyanlara yönelik politikaları ile İmparatorluk devrindeki siyasi ve sosyal hayat, ilim ve teknik üzerine bilgiler sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mizancı Mehmed Murad
  • Basım Yılı 2024
Geri Bildirim Ver