Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran

63 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: akademikkitap Satıcı Ünvanı: DER KİTABEVİ YAYINEVİ VE DAĞITIM TURİZM OTELCİLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292049923200013 Vergi Kimlik Numarası: 2920499232
    Bu ürün akademikkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: Dora Yayıncılık Ürün Adı: Sosyoloji Memet Zencirkıran Model: SOSYOLOJİ Basım Dili: Türkçe Barkod: 9786052472088

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Memet Zencirkıran
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran

Kitap okumak, zihni sakinleştirmeye ve dinlendirmeye yardımcı olan bir aktivitedir. Farklı alanlarda ve farklı konularda birçok kitap çeşidi bulunur. Bu kitap çeşitleri farklı kitleden okuyuculara hitap etmeyi amaçlar ve kitapseverler tarafından beğeni toplar. Farklı türlerde yazılan romanlar, şiir kitapları ve akademik kitaplar vardır. Sosyoloji; insanı, insan davranışlarını, toplumu ve toplumsal ilişkileri inceleyen bir bilim dalıdır. Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran eseri sosyoloji alanında yazılan akademik kitaplardan biridir. Memet Zencirkıran, akademik, bilim ve diğer farklı kategorilerde eserler veren bir yazardır. Bu eserinde de sosyoloji bilimi hakkında okuyucularına bilgi vermeyi hedefler. Okuyucular tarafından beğeni toplayan bu sosyoloji kitabı verdiği bilgiler sayesinde topluma ve toplumsal ilişkilere ışık tutar. Siz de bu eseri tercih edebilirsiniz.

  • Akıcı anlatım
  • Sade ve anlaşılır dil
  • Sosyoloji bilim dalı

Akıcı Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran İçeriği

Akıcı Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran İçeriği

Akıcı ve sade bir anlatıma sahip olan bu eser, okuyucular tarafından oldukça beğeni toplar. Sosyolojinin tanımını ve içeriğini anlatan bu eser, içeriğinde farklı konu başlıklarını da ele alır. Toplumsallaşma, toplumsal tabakalaşma ve eşitsizlik, toplumsal sapma ve suç, toplumsal gruplar, aile, kültür, eğitim, çalışma hayatı ve örgütler, siyaset, küreselleşme ve toplumsal etkileri gibi konu başlıkları altında farklı konuları ele alır. Memet Zencirkıran tarafından sade ve akıcı bir dil ile yazılan bu eser, sosyoloji bilimi ilgilileri tarafından oldukça beğeni toplar ve tercih edilir. Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran kullananlar kitabın içeriği, akıcı ve anlaşılır anlatımı sayesinde eseri oldukça beğenir. Okuyucular tarafından beğeni toplayan bu kitap sıklıkla tercih ve tavsiye edilen eserler arasında yer alır. Siz de bu kitabı tercih edebilirsiniz.

Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran Yorumları

Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran Yorumları

Sosyoloji ana bilim dalında okuyucular ve eğitimciler tarafından sıklıkla tercih edilen bu eser, akıcı ve anlaşılır anlatımı ile oldukça dikkat çeker. Toplumu ve toplumsal ilişkileri ele alan Memet Zencirkıran bu eserinde sosyoloji biliminin tanımından, içeriğinden ve bazı alt araştırma dallarından bahseder. Bu kitap, sahip olduğu geniş içerik ve akıcı dili sayesinde sosyoloji öğrenim ve öğretim alanında sıklıkla tercih edilen eserler arasında yer alır. Eseri daha önceden okuyup eser hakkında bilgi ve deneyim sahibi olan müşteriler Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran yorumları bölümünde kitap hakkındaki değerlendirmelerini diğer müşteriler ile paylaşır. Siz de ürünün yorumlar kısmından bu kitabın içeriği hakkında diğer okuyucuların değerlendirmelerini görebilirsiniz. Sosyoloji alanında genel bilgileri içerisinde barındıran bu eseri tercih edebilir, akıcı anlatımı sayesinde kolaylıkla okuyabilirsiniz.

Uygun Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran Fiyatı

Uygun Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran Fiyatı

Toplum ve toplumsal ilişkileri inceleyen sosyoloji bilimi alanında birçok farklı eser bulunur. Memet Zencirkıran’ın Sosyoloji adlı eseri bu alanda yazılan kitapların arasında yer alan ve sıklıkla tercih edilen bir eserdir. Siz de sosyoloji bilimi hakkında bilgiye ulaşmak istiyorsanız Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran satın alabilir, kitabın akıcı ve anlaşılır anlatımı sayesinde dilediğiniz konu hakkında bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Okuyucular tarafından oldukça beğenilen bu kitap, sosyoloji bilimi alanında bilgileri içerisinde bulundurur ve bu bilgileri size anlaşılır bir dille sunar. Dora Basım Yayın Sosyoloji Memet Zencirkıran fiyatı eserin içeriğine ve sahip olduğu özelliklere göre belirlenir ve müşterilere sunulur. Uygun fiyat aralığında belirlenen bu kitap, okuyucular tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de sosyoloji alanında farklı konuları işleyen bu esere Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.