Domol Oda Kokusu Cam Kavanoz Limon 75 Ml

98,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,99 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Oda Kokusu Cam Kavanoz Limon 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pastel Global Satıcı Ünvanı: ŞERİFE ALPAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710238682
    Bu ürün Pastel Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Dekoratif cam şişesi içerisindeki oda kokusu evdeki tüm odalara dengeli ferah bir koku yayar. • Limonun hoş kokusu yaklaşık 6 hafta boyunca eşit olarak etki gösterirken size özellikle keyifli hissedebileceğiniz bir ortam yaratır.
Geri Bildirim Ver

Domol Oda Kokusu Cam Kavanoz Limon 75 ml

Kapalı alanlarda güzel bir atmosfer oluşturmak için çeşitli ürünler kullanılır. Oda kokusu çeşitleri ile dikkat çeken Domol markası, hafif ve çarpıcı esans seçeneklerini sizlere sunar. Markanın ürettiği limon aromalı ürün, tüm odanın ferah bir havaya sahip olmasını sağlar. Domol oda kokusu cam kavanozda satışa sunulur. Tasarım açısından da oldukça şık görünen ürünü evinizin her odasında tercih edebilirsiniz. Domol oda parfümü 75 ml hacimli cam kavanozda sunulur. Bu oda parfümünü yaklaşık 6 hafta boyunca kullanabilirsiniz. Özel tasarımlı cam kavanoz sayesine limon aroması odaya dengeli bir şekilde dağılır. Üründe kullanılan limon kokusunun yoğunluğu ideal orandadır. Ürünü, özelliklerini dikkate alarak detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Evinizde oda kokusu kullanarak ortamın havasını farklı hale getirebilirsiniz.

  • Kapalı alanlarda ferahlık hissi
  • 6 hafta boyunca kullanım
  • Şık tasarımlı ambalaj

Ferahlatıcı Etkisiyle Domol Limonlu Oda Kokusu

Ferahlatıcı Etkisiyle Domol Limonlu Oda Kokusu

Oda kokusu kullanmak ev gibi kapalı alanlara farklı bir hava katar. Evinizde ya da çalışma alanlarınızda ortamın ambiyansına uygun ürünler kullanarak ferahlatıcı etkinin tadını çıkarabilirsiniz. Limonun tazelik veren bir etkisi bulunur. Domol tarafından tasarlanan limonlu oda kokusu, cam kavanozu ile sade bir şıklık sunar. Bu ürünü evinizin her yerinde keyifle kullanabilirsiniz. Ürün, kapalı tüm alanlarda kullanıma uygundur. Ortamın genişliğine bağlı olarak ürünün yaydığı esans yoğunluğu değişiklik gösterebilir. Ürün, içerisinde yer alan tüm kokuyu dengeli bir şekilde dağıtır. Bu sayede yaklaşık 6 hafta boyunca ferahlatıcı limon aromasının odaya dolmasını sağlar. Domol oda kokusu cam kavanoz limon 75 ml paketlerde satışa sunulur. Cam kavanoz ve üzerinde yer alan desenler ise aromanın yanı sıra şık bir görünüm oluşmasını sağlar.

Doğanın Esintisini Hissettiren Domol Oda Kokusu Limon

Doğanın Esintisini Hissettiren Domol Oda Kokusu Limon

Domol markası sevilen oda kokusu çeşitlerini müşterilerin beğenisine sunar. Markanın sevilen çeşitli aromaları arasında yer alan limon, ferahlatıcı bir etkiye sahiptir. Doğanın eşsiz güzelliğini evinizin her yanına dağıtan bu ürün, şık tasarımıyla göze de hitap eder. Limon aromasını eşit biçimde dağıtan özel tasarımlı cam bir ambalajla sunulur. Kavanozun üzerindeki desenler de esans kadar ferahlatıcıdır. 75 ml’lik ürün hava sirkülasyonuna göre 6 haftaya kadar etkisini sürdürebilir. Domol oda kokusu cam kavanoz limon 75 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünün kullanımı, kokusu gibi konular hakkındaki görüşleri okuyabilirsiniz. Domol markasının kaliteli oda kokusunu evinizde kullanmaya başladığınızda ferah limon aromasını evinizin her yerinde hissedebilirsiniz. Limon aroması ile bütünleşen bir ev için markanın ürününü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Evinizi saran limon kokusu eşliğinde sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Domol Oda Kokusu Cam Kavanoz Limon 75 ml

Bütçe Dostu Fiyatlarla Domol Oda Kokusu Cam Kavanoz Limon 75 ml

Oda parfümleri rutin temizlik adımlarının vazgeçilmez bir parçası olarak kabul edilir. Periyodik olarak ortama yayılan canlandırıcı aromalar kendine hayran bırakır. Sağlığa herhangi bir zararı bulunan kimyasallar içermeyen Domol limonlu oda kokusunu zevkle kullanabilirsiniz. Ürünün farklı özellikleri hakkında fikir sahibi olabilmek için müşteri yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Domol oda kokusu cam kavanoz limon 75 ml yorumları satın alma sürecinde size büyük oranda yol gösterebilir. Limon aromasının yoğunluğu, ortamda bıraktığı etki, dekorasyona katkısı gibi noktaları bu yorumlar sayesinde öğrenebilirsiniz. Müşteri yorumları sayesinde alışverişinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Domol oda kokusu cam kavanoz limon 75 ml fiyatları herkesin kolayca ulaşabileceği uygun aralıktadır. Oturma ve yatak odaları, antre, banyo gibi alanların her biri için için ayrı bir ürün almayı tercih edebilirsiniz. Limonlu Domol oda kokusunu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.