Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı

239,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COLORs Satıcı Ünvanı: ÖMERCAN KALYON İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930630719
    Bu ürün COLORs tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • koku kartuşlarından bir tanesini ambalajdan çıkarın.
  • • elektrik süpürgesinin torbasına yerleştirin ya da kartuşu süpürgeyle içine çekin.
  • • torbasız elektrik süpürgeleri için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Bahar Ferahlığı

Ev temizliği oldukça önemlidir. Temiz bir yaşam alanı, hem ruh hem de beden sağlığını doğrudan etkileyebilir. Evinizi günlük olarak elektrik süpürgesiyle temizlemeniz toz, kıl veya kalıntılardan kaynaklı oluşabilecek mikropların oranını bir hâyli düşürür. Bunun için kullanabileceğiniz Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı, evinizi süpürürken bir yandan da kokusunu değişmesine yardımcı olur.

  • Bahar kokusu

  • Pratik kullanım

  • Her makineye uygun

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Özellikleri

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu ÖzellikleriDomol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu, torbalı modeller için üretilmiş bir üründür. Bu yüzden sıvı ile çalışan cihazlarla temasından kaçınmanız daha iyi olabilir. Ürünü sadece torbası olan cihazlarla kullanmanız gerekir. Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı özellikleri arasında kolay kullanımı yer alır. Ürünü sadece ambalajından çıkararak elektrikli süpürgenin torbasına bırakmanız yeterli olur. Kapsül orada durduğu süre boyunca kullanıldığı alanlara bahar kokusunu yayar. Kolay kullanımı ve pratik bir ürün olmasıyla oldukça sevilen Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusunun belirli bir kullanım süresi bulunur. Bu yüzden ürünün kokusu kullandığınız sıklığa bağlı olarak zamanla kaybolabilir. Elektrikli süpürge kokusunun içerisindeki parfüm, oldukça hoş bir koku yayar. Bu ürünün bahar ferahlığı özellikleri arasında kolay kullanımı vardır. Kapsülü ambalajından çıkararak elektrikli süpürgenizin torbasına yerleştirmeniz yeterlidir. Kapsül torba içinde bulunduğu sürece kullanıldığı alanlara hoş bir bahar kokusu yayar. Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu pek çok kullanıcı tarafından tercih edilir.

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Fiyatı

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu FiyatıDomol, temizlik konusunda kendisini kanıtlamış bir markadır. Domol Flink & Sauber özelliğiyle hızı ve temizliği aynı anda size sunar. Temiz bir ev için elektrikli süpürgenizin tam performansta çalışması gerekir. Bu yüzden kullandığı malzemeler ve teknolojiler beğeni toplar. Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı fiyat değerleri, kullanılan malzeme, teknoloji, miktarı, kullanım alanı ve diğer birçok konu göz önünde bulundurularak belirlenir. Bütçe dostu fiyatıyla beğeni toplayan bir elektrik süpürge kokusu olarak bilinir. Yurt dışı menşeli bir üründür. Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığıyla ilgili kampanyaları ve avantajları paketleri takip ederek bu ürünü uygun fiyatlara satın alabilir ve uzun süre kullanabilirsiniz. Domol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu, kaliteli paketlerde satılır. Böylelikle uzun süre aynı ürünü kullanarak birim fiyatından tasarruf edebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu Yorumları

Domol Flink & Sauber Elektrikli Süpürge Kokusu YorumlarıDomol Flink & Sauber elektrikli süpürge kokusu bahar ferahlığı yorum ve değerlendirmeleri, genellikle ürünün nasıl kullanıldığı, nasıl bir etkisi olduğu ve memnun olunup olunmadığı hakkındadır. Yorumlar bölümünde ürününün görüntüsüne, elektrikli süpürgede nasıl durduğuna ve parfüm etkisinin ne kadar süre durduğunu görebilirsiniz. Bu ürün torbalı elektrikli süpürgeler için özel olarak tasarlanmıştır ve sıvı ile çalışan cihazlarla temasından kaçınılmalıdır. Kullanımı son derece kolaydır. Kapsülü ambalajından çıkarıp elektrikli süpürgenin torbasına yerleştirmeniz yeterlidir. Kapsül torba içinde bulunduğu süre boyunca bahar kokusunu yayarak temizlik sırasında ferah bir ortam sağlar. Ürünün kokusu, kullanım sıklığınıza ve süresine bağlı olarak zamanla azalabilir. Bu nedenle düzenli olarak kapsülü değiştirmeniz gerekebilir. İçerisindeki parfüm, hoş bir koku deneyimi sunar. Trendyol üzerinden bu kaliteli elektrik süpürge kokusunu bütçe dostu bir fiyata satın alabilirsiniz.