Domol Bio Kireç Çözücü 250 Ml

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
104,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Domol Bio Kireç Çözücü 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7continent Store Satıcı Ünvanı: 7CONTİNENT EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001215021200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012150212
    Bu ürün 7continent Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Domol kireç çözücü sayesinde küçük ev aletlerindeki kireçten kurtulacaksınız! • Domol kireç çözücü kahve makineleri, kapsüllü espresso makineleri ve su ısıtıcılarındaki kireci çözer. • Düzenli temizlemeyle ürünlerin ömrü uzar. • Gıdalar için güvenlidir ve biyolojik olarak parçalanabilir. • Kireci temizler. • Kötü kokuları giderir. • Koruyucu içermez. • Ürün 250 ml
Geri Bildirim Ver

Domol Bio Kireç Çözücü 250 ml

Domol kireç çözücü, özellikle mutfakta kullanılan çeşitli aletlerde veya banyolarda görülen kireç ve pas oluşumunu temizlemek için kullanılır. Markanın sunduğu ürünün sahip olduğu özel formül sayesinde çaydanlık, kahve makinesi ve musluk kenarlarında oluşabilecek kireçleri kısa sürede temizleme imkanı bulabilirsiniz. Domol, sunduğu kireç çözücü ile inatçı pas lekelerinde etkisini gösterir. Hızlı bir şekilde etki eden ürünün kullanımı oldukça kolaydır. 500 ml su ile karıştırarak kullanabileceğiniz kireç çözücüyü uyguladığınız aleti, sonrasında bol su yardımıyla yıkayabilirsiniz. Ardından hijyenik ve temiz bir ortama sahip olabilirsiniz. Domol Bio kireç çözücü sayesinde mutfak ve banyoların temizliği kolay bir hale gelebilir. Seramik yüzeylerde veya metal aletlerde zamanla ve kullanıma bağlı olarak oluşan kalıntıları zahmetsiz şekilde temizlemek isterseniz, Domol kireç çözücü kullanabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Etkili çözüm
  • Ekonomik fiyat

Kötü Kokuları Önleyen Domol Bio Kireç Çözücü Kullanımı

Kötü Kokuları Önleyen Domol Bio Kireç Çözücü Kullanımı

Metal eşyaların zamanla ve kullanıma bağlı olarak içerisinde ve çevresinde pas, kireç gibi çeşitli kalıntılar meydana gelebilir. Başvurulan çeşitli yöntemlerin bu kalıntıları tam anlamıyla temizlemediğini görebilirsiniz. Domol Bio kireç çözücü 250 ml kalıntı ve kirli görünümü hızlı bir şekilde yok ederken, limonlu kokusu sayesinde ferahlatan bir hava yaratır. Banyonun ve mutfağın hijyeni birçok insan için büyük önem taşır. Kirlenen alanları hızlı bir şekilde temizlemeye çalışsanız da kireç kalıntısı sizleri uğraştırabilir. Özellikle çaydanlıkların içerisinde oluşan çeşitli kalıntılar, çayın tadına bile etki edebilir. Çaydanlıklarda kullanacağınız Domol Bio sayesinde bu sorunu pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Çaydanlık veya kahve makinesinin içerisine yarım ölçek kireç çözücü dökebilir, üzerine ise eşyanın boyutunu dengeleyecek şekilde sıcak su ekleyebilirsiniz. Bir süre kalıntıların yumuşamasını bekleyip ardından mutfak eşyanızı durulayabilirsiniz.

Kireçten Arındıran Domol Bio Kireç Çözücü 250 ml Fiyatları

Kireçten Arındıran Domol Bio Kireç Çözücü 250 Ml Fiyatları

Evinizde hijyeni sağlamak için kullanacağınız temizlik ürünlerinin güçlü bir formüle sahip olurken uygun fiyatlı olmasını da isteyebilirsiniz. Bu isteğinizi karşılayabilecek olan Domol Bio kireç çözücü 250 ml fiyatları sayesinde tercih nedeni olur. Kireçli birçok alanın hijyenini sağlamak için kullanabileceğiniz ürünün etkili ve fiyatının makul olması uzun dönem kullanım imkanı sunar. Metal alanlarda oluşan kirecin düzenli olarak temizlenmesi, aletlerin kullanım ömrünü uzatabilir. Bu ürün ile hijyenik bir ortam sağlamanın yanı sıra su ısıtıcısı, çaydanlık ve kahve makinesi gibi elektronik aletlerin kireç nedeniyle sorun çıkarmasını önleyebilirsiniz. Koruyucu içermeyen bir formüle sahip olması sayesinde ürün, kullanımı sırasında alerjik bir etki görmenizi önleyebilir. Aynı zamanda oluşabilecek kötü kokuları markanın sunduğu bu çözücüyle giderebilirsiniz. Domol ürününü mutfak gereçlerinizin hijyeninden emin olarak güvenle kullanabilirsiniz.

Üstün Temizlik İçin Domol Bio Kireç Çözücü Yorumları

Üstün Temizlik İçin Domol Bio Kireç Çözücü Yorumları

Satın alacağınızın birçok ürün hakkında çeşitli araştırmalar yaparak kendiniz için doğru olan ürüne ulaşmak isteyebilirsiniz. Bu araştırmalar sonucu kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlara satın alma imkanı bulabilirsiniz. Ekonomik alışverişinizi destekleyen Domol Bio kireç çözücü 250 ml yorumları sizlerle paylaşılır. Öncesinde markanın ürününü kullanan kişilere ait birçok değerlendirmeyi görebilir, kireç çözücünün kullanım olanaklarını detaylı bir şekilde inceleme imkanı bulabilirsiniz. Domol Bio kireç çözücü 250 ml kullananlar yorumlarını takip ederken fiyatları da inceleme imkanınız olur. Bu sayede hem ürünleri yakından inceleyebilir hem de avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Evinizde su ile temas eden birçok metal alanın zamanla kireçlenmesi olası bir durumdur. Bu bölgelerin temizliği ise Domol Bio 250 ml kireç çözücüyle oldukça kolay olabilir. Trendyol’un dönemsel olarak sunduğu indirim imkanlarından da faydalanabilirsiniz.