6
Roman kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi

Ürünün Diğer Satıcıları (49)
Kurumsal Fatura
163,83 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
185,95 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gece Yarısı Kütüphanesi Matt Haig / Domingo Yayınevi Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 283
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 14 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786051981833
  • Yazar: Matt Haig
  • Çevirmen: Kıvanç Güney
  • 42 DİLE ÇEVRİLEN ULUSLARARASI ÇOKSATAN 2020 GOODREADS YILIN EN İYİ ROMANI "Yaşamla ölüm arasında bir kütüphane var" dedi. "Bu kütüphanedeki raflar sonsuza kadar gider. Her kitap yaşamış olabileceğin başka bir hayatı yaşama şansını sunar sana. Farklı seçimler yapmış olsan şu an nasıl bir hayatın olacağını görürsün... Pişmanlıklarını telafi etme şansın olsaydı bazı konularda farklı davranır mıydın?" Nora Seed berbat halde. Kedisi öldü. İşinden kovuldu. Abisi onunla konuşmuyor. Kimsenin ona ihtiyacı yok. Art arda alınmış kötü kararların sonucunda bir kütüphanede buluyor kendini. Zamanın hiç akmadığı bir gece yarısı kütüphanesinde sonsuz sayıda kitabın ortasında... Kitapların her birinde Nora'nın farklı bir hayatı yazılı. Başka kararlar verseydi yaşamış olabileceği hayatlar. Farklı kariyerler farklı eşler farklı arkadaşlar farklı şehirler arasında gidip gelen Nora'nın aklı sorularla doluyor. Mutluluk sadece önemli sandığımız seçimlerde mi gizli? Yanlış giden her detayın sorumlusu gerçekten biz miyiz? Hayatı yaşanılır kılan ne? Yanlış bir karar insanın tüm hayatına mal olabilir mi? İngiliz edebiyatının önemli isimlerinden Matt Haig
  • Nora'nın pişmanlıklara ihtimallere ve yeniden seçme imkânına dair çıktığı bu yolculukta ona eşlik edecek okurlara sürükleyici ve insanın en temel sorunlarını konu alan bir kurgu sunuyor. "Değişmesini istediğimiz bir dünyada hep birlikte sıkışıp kalmışken tam zamanında yazılmış bir modern çağ masalı günümüzün Şahane Hayat'ı." Jodi Picoult "Kitapların yaşamı değiştirme gücünü kutlayan içtenlikle ve mizahla yazılmış baştan çıkarıcı bir roman." Sunday Times "Matt Haig sözcükleri konserve açacağı gibi kullanıyor. Konserve de biziz." Jeanette Winterson

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi

ISBN numarası 9786051981833 olan bu kitap, uluslararası alanda çok satanlar listesine giren ve 42 ayrı dile çevrilerek başyapıt eser niteliği kazanan romanlardan biridir. 2020 yılında Goodreads ödülü alan eser en iyi romanlar arasına adını yazdırır. Matt Haig tarafından yazılan Gece Yarısı Kütüphanesi kitabı Kıvanç Güney tarafından da Türkçe’ye çevrilir. Modern İngiliz edebiyatının önemli temsilcilerinden biri olan Haig, yaşamı ve insanın karar mekanizmasını bir kütüphane metaforu üzerinden sorgular. Yazar, başkahraman Nora karakteri üzerinden okuyucuları sürüklediği yolculukta geçmiş pişmanlıklara, olası ihtimallere ve tekrar seçim şansı verilse nelerin değişeceğine dair hayallerin kurgulandığı romanıyla hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır. Her yaşa hitap eden bu konuyu okuyarak kendi iç dünyanızda anlamlar kazanan farklı bir gezintiye çıkabilirsiniz.

  • Bestseller eser
  • Goodreads ödüllü roman
  • Fantastik, felsefi, bilim kurgu

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi Konusu

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi Konusu

Birçok insan bugünü sorgularken geçmişinden yola çıkar. Yaşamda mihenk taşı olarak görülen dönüm noktalarında alınan kararlar çoğu zaman etkisini ömür boyu gösterecek olan sonuçlara yol açar. Her ne kadar iyi seçimler yapılmış olsa da akıl her zaman bir diğer seçim ihtimalinde kalır. Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi de bu ihtimallerin yarattığı veya yaratacağı muhtemel sonuçlar üzerine yazılmış felsefi bir eserdir. Modern zaman insanının ruhsal sıkışıklığına bir nebze de olsa ışık tutmayı başaran yazar, yaşam ile ölüm arasındaki çizgiye bir kütüphaneyi oturtarak işe başlar. Nora, içinde bulunduğu bu kütüphanede sınırları olmayan bir sonsuzluk ile her kitap içinde farklı seçimlerinin doğuracağı hayatları okuma şansına sahiptir. Yazar Nora’ya bir paralel evren deneyimi gibi pişman olduğu kararları değiştirmek için neler yapabileceğini sorgulatır.

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi Yorumları

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi Yorumları

Ağırlıklı olarak felsefi bir türe sahip olan bu romanda fantastik ve bilim kurgu ögeleri de barınır. Geçmiş, bugün ve gelecek gibi zaman aralıklarını kullanarak sonsuz mekan kurgusu sunan Matt Haig, dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesi kazanır. Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi yorumları eseri okuyan müşterilerin fikirlerini şeffaf ve objektif şekilde görebilmenizi sağlar. Yazarın hayranları kadar bir eserini ilk kez okuyanlar tarafından da takdire şayan görülen kitap, yetişkin bireylere pişmanlıklarını hatırlatırken gençlere de yol gösterici nasihatler verir. Akıcı bir kurgu içinde yaşatılan bu deneyimler, hayatta önem verilmesi gereken gerçek değerler üzerine düşünmeyi salık verir. Her bireyin kendi önceliğini anlamasına, elindekilerinin kıymetini bilmesine ve hayatına doğru yön vermesine yardımcı olacak bu eseri büyük bir keyifle okuyarak kendi dünyanızı irdeleyebilirsiniz.

Avantajlı Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi Fiyatı

Avantajlı Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi Fiyatı

Domingo Yayınevi Gece Yarısı Kütüphanesi fiyatı ürünün fiziksel materyallerine göre belirlenir. İkinci hamur kağıda basılan kitap 296 sayfadır. 14x21 cm ebatlarında olan ürünü çantanızda taşıyarak boş kaldığınız her an okumaya devam edebilirsiniz. Okuyan her bireyin kendi hayatından, kendi fikirlerinden, kendi kararlarından ve kendi pişmanlıklarından izler bulacağı kurgu roman, hayatınızı yaşanabilir kılmak için ihtimaller peşinde koşmayı bırakıp aradığınız cevapları almayı vadeder. Başınıza gelen her şeyin sorumlusu olarak kendinizi görüyorsanız elinizde olmayan ve değiştiremeyeceğiniz şeylerin de varlığını henüz kavramamışsınızdır. Bu olguyu size ince ve akıcı bir dille anlatan Matt Haig sayesinde hayata bakış açınızı pozitif yönde değiştirebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Trendyol’da yayınlanan müşteri yorumlarını dikkatli şekilde inceleyebilir ve avantajlı fiyat kampanyaları ile hem kendiniz hem de yakınlarınız için sipariş verebilirsiniz.