5
KadınKaleci Forması kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

DOMİN SPOR Kaleci Forması Kaleci Kazağı Maç Forması Futbol Forması Goalkeeper Jersey GK qapıçı forması

569 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
9-10 Yaş
11-12 Yaş
13-14 Yaş
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DOMİN SPOR Kaleci Forması Kaleci Kazağı Maç Forması Futbol Forması Goalkeeper Jersey GK qapıçı forması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOMİN SPOR TEKSTİL Satıcı Ünvanı: DOMİN SPOR MALZEMELERİ TEKSTİL VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310061416000013 Vergi Kimlik Numarası: 3100614160
    Bu ürün DOMİN SPOR TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumaş bilgisi: Nefes alabilen, anti-Alerjik coolsense %100 mikro polyester özel üretim forma kumaşı. Baskı bilgisi: Iki yıl garantili, çıkmaz ve solmaz dijital baskı. Bütün domin spor formalarımızda sadece ''epson ultrachrome'' markalı sağlığımıza zararsız oeko-Tex eco passport sertifikalı boyalar kullanılmaktadır. Üretim: Ürünlerimizin bütün tasarım, kesim, dikim, baskı ve paketleme işlemleri istanbul'daki entegre üretim tesisimizde butik olarak yüksek kalite işçilikle, tarafımızdan yapılmaktadır. Anlaşmalı kargo şirketleri ile türkiye ve avrupa'nın her noktasına gönderilmektedir. Yıkama: Domin spor’ un yeni 'cool sense'' teknolojili kumaşları hafiftir, makinada yıkanabilirler, çok uzun süre renk ve şekillerini de koruyarak, kullanıcılarına rahatlık ve dayanaklılığı bir arada sunar. Domin spor özel baskılı kaleci formalarımızda kullanılan yeni ''cool sense'' teknolojili kumaşlar ile spor esnasında vücutta oluşan terin en hızlı şekilde buharlaşması sağlanarak nemi vücudumuzdan dışarı atmamıza yardımcı olur, vücut sıcaklığımızı dengede tutar ve kuru kalmamızı sağlar. Böylelikle sporcularımız, kalecilik gibi yüksek efor gerektiren aktivitelerde performansını tam olarak sahaya yansıtabilir. Seçmiş olduğunuz domin spor forması bütün bu teknik özelliklerinin yanı sıra her vücut tipine uygun kesimi, canlı ve parlak renkleri ve modern tasarımlarıyla siz değerli sporseverlerin beğenisine sunulmuştur. Domin spor özel baskılı kaleci formaları kişiye özel olarak üretilmektedir. Isim, numara, logo ve dilerseniz ön reklam ekleyerek kaleci formanızı tasarlayabilirsiniz. Ürünlerimizde patentli logo veya marka etiketleri kesinlikle bulunmaz.
  • Fabric information: Breathable, anti-allergic coolsense 100% micro polyester specially produced jersey fabric. Printing information: Digital printing with a two-year warranty, fade-proof and fade-free. Only "Epson Ultrachrome" branded Oeko-Tex Eco Passport certified dyes, which are harmless to our health, are used in all our Domin sports jerseys. Production: All design, cutting, sewing, printing and packaging processes of our products are carried out by us, as a boutique, with high quality workmanship, in our integrated production facility in Istanbul. It is sent to every point in Türkiye and Europe by contracted cargo companies. Washing: Domin Spor's new 'cool sense' technology fabrics are lightweight, machine washable, retain their color and shape for a very long time, offering comfort and durability to their users. With the new "cool sense" technology fabrics used in our Domin Sports specially printed goalkeeper jerseys, the sweat formed on the body during sports evaporates as quickly as possible, helping us to remove moisture from our body, keeping our body temperature balanced and keeping us dry. In this way, our athletes can fully reflect their performance on the field in activities that require high effort, such as goalkeeping. The Domin sports jersey you have chosen is presented to you, valued sports fans, with all these technical features, as well as a cut suitable for every body type, lively and bright colors and modern designs. Domin Sports specially printed goalkeeper jerseys are produced individually. You can design your goalkeeper jersey by adding your name, number, logo and front advertisement if you wish. There are absolutely no patented logos or brand labels on our products.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Kumaş Tipi Polyester

Materyal Bileşeni

  • Materyal BileşeniDİJİTAL BASKI

Yıkama Talimatları

  • 30 DERECEDE YIKAMA
Geri Bildirim Ver