Dolunay LED Okçuluk Skorbordu

39.690 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Dolunay LED Okçuluk Skorbordu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DolunayLED Satıcı Ünvanı: DOLUNAY LED ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310133401000001 Vergi Kimlik Numarası: 3101334010
    Bu ürün DolunayLED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OKÇULUK SKORBORDU Okçuluk Skorbordu, 3 ok atışı için 90 saniye, 6 ok atışı için ise 180 saniye süre ayarlanır. Maç başlamadan önce takımlar belirlenir. Maç başlatıldığında çift sirenle birlikte sarı LED yanar. 10 saniyelik hazırlık süresi sona erdiğinde uzun siren ve yeşil LED yanar. Maçın bitişinde ise uzun sirenle birlikte ışık kırmızıya döner. TEKNİK ÖZELLİKLERİ LCD Ekranlı Kumanda Paneli, Kablolu ya da Kablosuz Kullanıma Uygun Kumanda, Şarjlı Lipo Pil ile Tam Şarjlı batarya ile 24 Saat Çalışabilir 100cm X 150cm X 8cm Kasa, 32cm Kronometre Font Yüksekliği, 3 Digit 32cm x 64cm Kronometre Alanı, 32cm ABCD Takım Bilgi Alanı Font Yüksekliği, 32cm X 96cm ABCD Takım Bilgi Alanı, Ayarlanabilir Kronometre Zamanı, her başlangıçta 10sn Hazırlık Süresi, İç ve Dış Mekan Kullanımına Uygundur, Maç Başlama Çift siren, Maç Bitimin Uzun Siren, 220V Şehir Şebekesi İle Çalışmaktadır, Süre Başlatıldığında, Hazırlık Süresi ve Maç Süresi Bitiminde Sesli İkaz Vermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver