Dokuz Yayınları 7 Zeytin 1 İncir Mucizesi Esat Başaran Karton kapak Esat Başaran

105,89 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
107,34 TL
Kurumsal Fatura
109,33 TL
Kurumsal Fatura
155,51 TL

Ürün Bilgileri

Dokuz Yayınları 7 Zeytin 1 İncir Mucizesi Esat Başaran Karton kapak Esat Başaran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saadet kitap kırtasiye Satıcı Ünvanı: ALİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540393936
    Bu ürün saadet kitap kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Tüm meyve ve sebzelerin içine saklanmış çekirdeklerde bir hayat, o hayatın içinde saklanmış sırlar ve şifreler gizlidir. İşte biz o şifreleri çözdük.”Derler ki, cennette iki ağaç vardır
  • “İncir ve zeytin.” İncir “Gerçek Ağacı”, zeytin ise “Hayat Ağacı”dır.Ölümsüzlüğü köklerinde gizleyen zeytin ve yapraklarının diriliğiyle yaşamı sembolize eden incir… Meyvesinden çekirdeğine, kökünden yaprağına kadar pek çok sırrı içinde gizleyen bu iki ağacın insan biyolojisine etkileri, hem kutsal kitaplara hem de mitolojiye konu olmuştur. Tin Suresi’nde yaşam ve ölümü temsil eden bu iki besin üzerine yemin verilmiş ve Kur’an-ı Kerim’de yedi adet zeytin ve bir adet incir ifadesi yer almıştır. Modern dünyanın sağlık dalındaki bilimsel çalışmaları, incir ve zeytin birleşiminden doğan mucizeye şahit olmaktadır. Peki tarihin her döneminde özellikle tıp biliminde kullanılan, efsanelere konu olan, tüm kutsal kitaplarda adı geçen zeytin ve incirin birleşiminden doğan bu mucizenin faydaları nelerdir? Yalnızca zeytinde olduğu bilinen ve insan bedeninde 40 yaşından sonra salgılanması azalan Almithalonidz adlı etkin maddenin, bilimsel araştırmalar sonucunda ancak incirle birleştiğinde etkili olduğu sonucuna varılmıştır. “7 zeytin 1 incir” oranında kullanımın ise en iyi sonucu verdiği kanıtlanmıştır. Yaşlanmayı yavaşlatmasının yanı sıra kandaki kolesterolü düşürmesi, metabolizmayı hızlandırması, kalp sağlığına olumlu etkisi ve zekâ gelişimine katkı sağlaması gibi birçok bilimsel kanıt sunmaktadır.Ürün Adı: 7 Zeytin 1 İncirÜrün Kodu: 9786258099003Yazar: Esat Bas¸aran Basım Yılı: 2022Kapak Türü: Karton KapakSayfa Sayısı: 176Kağıt Cinsi: 2. HamurÇevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver