Dökümix Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi 1800w Gri

1.650 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3.750 TL'ye 250 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Dökümix Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi 1800w Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birsana Satıcı Ünvanı: SERVUS DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764073254100001 Vergi Kimlik Numarası: 7640732541
    Bu ürün birsana tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dökümix tost makinası ham döküm kaplamasız

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 5 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi PRA-532907-2313 ürünü şık tasarımlı ve uzun ömürlü olmasıyla dikkat çekmektedir. Tost makineleri evlerde ve bazı iş yerlerde sıklıkla kullanılan elektrikli ev aletleri arasında yer almaktadır. Alacağınız ürünün sağlığa zararı olmayan materyallerden yapılması da oldukça önemlidir. Ayrıca kullanım kolaylığını da kişilere sunan tost makineleri daha çok tercih edilmektedir. İnox dökümix döküm organik tost makinesi, gri rengiyle tüm mutfaklara uyumlu olarak üretilmiştir. İnox pik demir döküm organik tost makinesi ev tipi, dökümden yapıldığı için tostlarınızı incecik yapabilmek için fazla güç sarf etmezsiniz. Yüzeyinin döküm olması çabuk ısınmasını sağlamaktadır. Böylelikle çok elektrik sarf etmeden tost makinenizin hemen ısınmasını sağlayabilir ve kısa zamanda tostunuzu yapabilirsiniz.

  • Döküm Yüzey
  • Kolay Temizleme Özelliği
  • Organik Ürün

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi PRA-532907-2313 Avantajları

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi PRA-532907-2313 Avantajları

Sucuklu, kaşarlı, salamlı ya da karışık tostlar özellikle kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında bulunur. Tost ile yapılan kahvaltı kişileri tok tutar ve gün boyu zinde olmalarını sağlar. Bazen öğleden sonra atıştırmalıklarında bazen de akşam yemeği yerine farklı tostlar tercih edilebilir. Tost makinenizin sizlere konfor sağlaması ile hem kısa sürede tost yapılmakta hem de istediğiniz lezzet ortaya çıkmaktadır. İnox döküm tost makinesi, bütün beklentilerinizi karşılayacak özellikte üretilmiştir. Özellikle ev tipine sahip olanlar kolay bir şekilde tostlarını hazırlayıp hemen tüketebilirler. İnox pik demir döküm organik tost makinesi ev tipi modeli Avrupa standartlarına uygun bir şekilde üretilmiştir. Gövdesi ve gövde grubu çelikten yapılmıştır. Organik olması da sağlık için oldukça önemlidir. Ürünü kullanırken ve temizlerken sağlığa zarar vermesi söz konusu değildir.

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi Yorumları

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi Yorumları

Dökümix inox döküm organik tost makinesi ile birbirinden lezzetli tostları kendiniz ya da sevdikleriniz için yapabilirsiniz. Gıda üzerine işletmesi olan kişiler mutfaklarında bu ürünü kullanarak müşterilerine hızlı bir şekilde tost yapabilir. Patentli bir ürün olduğu için yıllarca yüzey yapısı bozulmadan kullanılmaktadır. Yüzeyinde kaplama yoktur. Bu da tost makinesini temizlerken sizlere kolaylık sağlamaktadır. Yapışma yapmayan döküm bir yüzeye sahiptir. Plakalar kolayca silinir ve yiyecek kalıntıları yüzeye yapışmadığı için hemen temizlenir. Ürün döküm olduğu için oldukça sağlıklı ve uzun ömürlüdür. Dökümix inox pik demir döküm organik tost makinesi ev tipi satın al diye harekete geçerek kaliteli ve uzun ömürlü bir tost makinesine sahip olabilirsiniz.

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi PRA-532907-2313 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dökümix Inox Pik Demir Döküm Organik Tost Makinesi Ev Tipi PRA-532907-2313 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Dökümix inox pik demir döküm organik tost makinesi ev tipi modeli genel özellik olarak ayarlanabilir otomatik ısı termostatına sahiptir. Isı ayarı 5 kademelidir. Plakalarının kullanımı tek yönlüdür. 1501 ve 2000 watt elektrik gücü ile çalışmaktadır. Dayanıklı kulp sistemine sahiptir. Kolay ve hızlı bir şekilde ısındığı için tost yapmak için fazla zaman harcamanızı da gerektirmez. Üründe sadece tost değil ızgara da yapılmaktadır. Et, köfte, tavuk gibi ürünlerinizi ızgarada pişirerek sağlıklı yemekler hazırlamak isteyenler ürünü tercih etmektedir. Evinizde ızgara yapma keyfini bu ürün ile yaşayabilirsiniz. Teflon ve granit kaplamaların sağlığa zararlı olduğu bilinmektedir. Bu kaplamlar çizilmeye ve deforme olmaya müsaittir. Dökümix inox pik demir döküm organik tost makinesi ev tipi yorum yapanlar incelendiğinde, üründen memnun oldukları ve lezzetli tostları yaptıkları görülür. Mutfakta fazla yer kaplamaması ve birden fazla tost yapılması da tercih edilme sebebidir. Ayrıca renginin gri olması, mutfaklarda belli bir ahengi de sağlamaktadır. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü sipariş vererek satın alabilirsiniz.