Doğuş Avantaj Bergamot Aromalı Demlik Çay 25x40 gr

308 TL
(12,32 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
346,14 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
353,03 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğuş Avantaj Bergamot Aromalı Demlik Çay 25x40 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hopsepete Satıcı Ünvanı: IŞIL BABACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6740199980
    Bu ürün hopsepete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kodu: Doğuş avantaj 40 gr
Geri Bildirim Ver

Doğuş Avantaj Demlik Poşet Çay Bergamot Paket 40 g x 25 Adet

Doğuş bergamot aroma demlik poşet çay 40 gr aromatik tat ve yüksek marka değeri ile ön plana çıkan Türk mutfağının en çok aranılan lezzetlerindendir. Titizlikle üretilmiş olan demlik poşet çay, pratik ve rahat şekilde kullanabileceğiniz hijyenik ve kullanışlı bir üründür. Kolay kullanımı sayesinde mutfakların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

 
  • Aromatik tat
  • Kilitlenebilir poşet
  • 40 gr hacim

Doğuş Avantaj Poşet Çay Özellikleri

Doğuş Avantaj Poşet Çay Özellikleri

Kültürün önemli miraslarından olan çay geçmişten günümüze hayatımızdaki yerini korumaya devam etmiştir. Beğenilerek tüketilen lezzetli ve pratik ürün seçenekleri arasında yer alır. Doğuş avantaj bergamot aroma demlik poşet çay özellikleri arasında demi, lezzeti ve rahat kullanımı ön plana çıkar. Çoklu ürün alternatifi 40 gr hacim ve kilitlenebilir poşet avantajı ile uzun süreli kullanım sunan avantajlı bir üründür. Özel ambalajı sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir. Çoğunlukla sabah kahvaltılarında tercih edilir. Günün her saati keyifle yudumlayabileceğiniz lezzetli ve hoş kokulu bir çay çeşididir. Yoğun tadıyla ön plana çıkan Doğuş çay ailelerin ilk tercihidir. Kahvaltıların yanı sıra günün her saatinde keyifle tüketilebilir. Doğuş 25 adet bergamot aroma demlik poşet çay özel tadı ve yumuşak içimi ile dikkat çeken aromatik ürünler arasında yer alır. Toz halinde olması sebebiyle her yere zahmetsizce taşınabilir.

 

Doğuş Avantaj Bergamot Çay Kullanımı

Doğuş Avantaj Bergamot Çay Kullanımı

Doğuş avantaj bergamot aroma demlik poşet çay yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak son zamanların en çok tercih edilen çayı hakkında fikir edinebilirsiniz. Antioksidan kaynağı olan bergamot çayı rahat bir şekilde alabilirsiniz. Vücudu sakinleştirerek dinlendiren özel çay, sağlık açısından pek çok fayda sağlar. Demlendikten sonra keyifle tüketilebilen ve hemen her evde tercih edilen Türk toplumunun önemli malzemeleri arasında yer alır. Sadece içim kalitesiyle değerlendirilmez. Aynı zamanda bir kültür taşıyıcısıdır. Kozmetik alanında da kişilere yardımcı olabilir. Doğada çözülebilir yapıdadır. Hijyenik ve antiseptik özellikleriyle dikkat çeken geliştirici bir üründür. Rahatlatıcı ve mikrop kırıcı etkisiyle sıklıkla tercih edilen, demlenmesi kolay ve içim kalitesi çayların başında gelir. Vücut sağlığınızı koruyan, uzun süre bayatlamadan kalan ve doğal şekilde tüketilebilen bu ürüne bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

 

Doğuş Avantaj Bergamot Aroma Çay Fiyatı

Doğuş Avantaj Bergamot Aroma Çay Fiyatı

Doğuş bergamot aroma demlik poşet çay 40 gr 25 adet fiyatı her bütçeye hitap edebilir. Tedarikçi marka ve ürün adedine göre fiyatlarda farklılık gösterebilir. Antioksidan içerikli doğal ürün günümüzde pek çok evde tercih edilen aromatik ve lezzetli bir çaydır. Cilt tonunu eşitleyen antiseptik özelliğe sahiptir. Gözaltı halkalarını yok ederek canlı, dinamik, estetik ve pürüzsüz bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Demlenen çaylar süzülüp oda sıcaklığına geldikten sonra derin dondurucuda ya da buzdolabında soğutularak soğuk kompres şeklinde gözlere uygulanabilir. Kalitesinden ödün vermeyen ürün bahçelerden özenle toplanarak paketlenip yüksek kalite standardı ile üretilir. Göz bakımı için tercih edilen kozmetik uygulamalarının yanı sıra günlük kullanımda sıklıkla tercih edilen güçlendirici, doğal ve içim kalitesi yüksek bir çaydır. Bu ürünü Trendyol'dan analiz ederek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.