Doğrular-Perilla Perilla Premium Ütü Masası Ironika Kalın Borulu Kurutmalık Set

1.799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Doğrular-Perilla Perilla Premium Ütü Masası Ironika Kalın Borulu Kurutmalık Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Marketi Satıcı Ünvanı: EVM İNTERNET MAĞAZALARI VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382023113400001 Vergi Kimlik Numarası: 3820231134
    Bu ürün Ev Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium mürdüm Ütü masası+ Çamaşırlık

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Perilla PRMRD01SET Premium Ütü Masası Ironika Kalın Borulu Kurutmalık Set

Doğrular Perilla Premium ütü masası ve Ironika kalın borulu kurutmalık seti ile yeni yıkanan kıyafetlerinizi istediğiniz görünüme ulaştırabilirsiniz. Bu kurutmalık, çamaşır makinesinden çıkardığınız giysilerinizi kısa sürede giyilebilir hâle getirir. Ütü masası ise gömlek ve pantolon gibi kolay kırışan kıyafetler için gerekli desteği verir. Set içerisindeki ürünler dayanıklı materyallerden imal edildiklerinden uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılır. Kıyafetlerinizi kurutup, ütülemek için bu seti tercih edebilirsiniz.

  • Yüzeyi paslanmaz epoksi boyayla kaplı
  • Ütü Masası Ölçü: 44 x 152 cm
  • Kurutmalık Taşıma Kapasitesi: 5 kg

Doğrular Perilla Premium Setin Özellikleri

Doğrular Perilla Premium Setin Özellikleri

Doğrular Perilla Premium ütü masası Ironika kalın borulu kurutmalık seti, kullanım kolaylığı sağlayan özelliklerinden dolayı tercih edilir. Çamaşır makinesinden yeni çıkan nemli kıyafetleri bu kurutmalığa asabilirsiniz. Kurutmalığın nemli kumaşla doğrudan temas eden yüzeyinde herhangi bir paslanma meydana gelmez. Kalın boruları sayesinde kot ve keten gibi ağır kumaşlarda dahi üstün performans sergiler. Doğrular Perilla Premium ütü masası ise ısıya dayanıklı yüzeyi sayesinde giysilere zarar vermeden işlevini başarıyla yerine getirir. Ütü koyma tablasında bulunan yanmaz kauçuk malzeme, kullanım sırasında cihaza kolay ulaşmanıza yardımcı olur. Ütü masasının yüzeyini kaplayan kaliteli kumaş, kıyafetlerde renk değişimine sebebiyet vermez. Isıdan dolayı sararma yapmadığı için daima estetik bir duruş sergiler. Bu ütü masası ve kurutmalığı kullanarak evdeki işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Doğrular Perilla Ütü Masası ve Kurutmalık Set Kullanışlı mıdır?

Doğrular Perilla Ütü Masası ve Kurutmalık Set Kullanışlı mıdır?

Doğrular Perilla Premium ütü masası ve Ironika kalın borulu kurutmalık seti, tasarımı ve boyutları sayesinde son derece pratik bir kullanım sağlar. Çamaşır kurutmalığının geniş boru aralıkları kıyafetlerinizi kolayca asma şansı verir. Ürün, ceket ve kaban gibi geniş yer kaplayan kıyafetler için yeterli alanı sunar. Son derece dayanıklı olan boruları ağır kıyafetlerden olumsuz etkilenmez. Perilla Premium-ütü masası da kurutmalıkla benzer olarak kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Söz konusu ürünün ayak kısımlarında koruyucu aparatlar yer alır. Bu sayede ütü yaparken uygulanan kuvvetten dolayı zeminin hasar görmesi önlenir. Ayrıca esneme payı da sağlayarak kıyafetlerinizi ütülemeyi konforlu hâle getirir. Ütü koyma alanında bulunan tabla, buhar geçirici bir özellik taşır. Buharlı cihazlara da uyum sağlayan bu ütü masasını uzun süre keyifle kullanabilirsiniz.

Doğrular Perilla Premium Ironika Kurutmalık Set Kimler İçindir?

Doğrular Perilla Premium Ironika Kurutmalık Set Kimler İçindir?

Doğrular Perilla Premium ütü masası ve Ironika kalın borulu kurutmalık seti, şık tasarım detaylarıyla kendisine geniş bir kullanım alanı bulur. Ev dekorasyonunuzla uyum sağlayan setin renkleri ilk günkü canlı görünümünü korur. Seti oluşturan iki parçanın birbiriyle uyum içinde olması da ürünün tercih sebepleri arasındadır. Doğrular Perilla Premium ütü masası mürdüm ve Ironika kurutmalık, son derece az yer kaplayan iki ayrı üründür. Katlanabilir bir tasarıma sahip olan bu ürünler, dar alanlarda bile rahatlıkla kullanılabilir. Çamaşır kurutma ve ütüleme işleminin ardından ilgili ürünleri katlayarak alanı verimli kullanma şansı elde edebilirsiniz. Doğrular Perilla Premium ütü masası ve Ironika kalın borulu kurutmalık seti, son derece dayanıklı olduğundan sıklıkla tercih edilir. Uzun yıllar boyunca evinize eşlik eden bir set olarak yerini korur. Doğrular Perilla Premium ütü masası Ironika kalın borulu kurutmalık set yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleme olanağınız bulunur. Ardından ütü masası - Perilla Premium ürününü Trendyol'un avantajlarından ve fırsatlarından yararlanarak oldukça kısa bir süre içerisinde satın alabilirsiniz.