Decathlon Wedze Kayak / Snowboard Gözlüğü Snow 300 - Yetişkin Siyah

949 TL
Tükeniyor!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
S/M
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Decathlon Wedze Kayak / Snowboard Gözlüğü Snow 300 - Yetişkin Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PORTAKAL PLANET Satıcı Ünvanı: PORTAKAL PLANET ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174033800001 Vergi Kimlik Numarası: 7321740338
    Bu ürün PORTAKAL PLANET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Siyah ÜRÜN FAYDALARI Güneşe karşı koruma: %100 UV koruması. Karlı ve sisli havalarda görmeyi sağlayan sarı cam Buğu yapmama özelliği: Yüksek performanslı buğu önleyici çift cam Görüş alanı: Silindirik cam, yatay görüş açısı. Rahatlık: Ergonomik köpük bileşen. Destek: 40 mm genişliğinde elastik bant Ayarlanabilir yapı: Elastik bant uzunluğunu ayarlamayı sağlayan 1 ayarlama klipsi Uyumluluk: L boyu, maksimum 135mm genişliğindeki numaralı gözlükler ile uyumludur. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Elastik dışında (yalnızca ABD için) 36% Kauçuk - Sentetik, 33% Poliamit, 31% Polyester Mercek 60% Polikarbonat, 40% Selüloz Asetat Çerçeve 100% Termoplastik Poliüretan Köpük 100% Poliüretan SAKLAMA TAVSİYESİ: Öneri: Kullandıktan sonra, maskenizi Wed'ze kılıfı içinde saklayın. BAKIM TAVSİYESİ: Gözlüklerinizi mikrofiber bez veya temizleme spreyi gibi uygun ürünlerle temizleyin (ORAO aksesuar serisi).. Kirlenmesi halinde gözlüklerinizi asla kuru halde temizlemeye çalışmayın, önce sudan geçirin.. Her kullanımdan sonra kurutun. TEKNİK BİLGİLER UV Koruması : UV ışınları gözlere zarar verir. Bu nedenle tüm kayak maskelerimiz EN 174 standardına uygun olarak %100 UV korumalıdır. Kayak maskesi, gözleri tamamen kapattığından UV ışınlarının geçmesini ve yansımalarını engeller bu nedenle mükemmel bir koruma sağlar.
  • Yüksek performanslı buğu önleyici özellik : Yüksek performanslı buğu önleyici özellik, iç yüzeyi işleme tabi tutulmuş çift cam ve kayak maskesinin iç kısmının havalanması için çerçevede bulunan etkili bir havalandırma sisteminden oluşur. Bu nedenle boyunluk gibi bir ürünle bu havalandırma deliklerinin kapatılmasını önleyin.
  • Çift cam : Çift camlı tasarıma sahip maske buğu oluşumunu azaltır: Hava 2 cam arasına hapsedilir ve ısı yalıtımı sağlanır. Termal şok düşük seviyede olur bu nedenle maskenin iç camı üzerindeki buğu oluşumu yavaşlar. Maskenin iç camı da buğu önleyici işleme tabi tutulmuştur. Camın iç yüzünü çizmemeye dikkat edin. Buğu önleyici işlemin kalıcılığını korumak için camı hafif hareketlerle temizleyin.
  • Silindirik cam : Silindirik yapılı çift cam. Dış camı polikarbonat, iç camı selüloz propiyonat bileşenlidir. İki camı da maske şeklinde kesilmiştir.
  • Kayak kaskı ile uyumluluk : Tüm Wed'ze kayak maskeleri, Wed'ze kayak kasklarıyla tam uyumludur.
  • Numaralı gözlüklerle uyumluluk : L boy SNOW 300 kayak maskesi, maksimum 135 mm genişliğinde numaralı gözlüklerle kullanılabilir. Kenar köpükleri ve maskenin gövde yapısı, gözlük saplarının geçeceği özel bir alana sahiptir.
  • Kayış : 40 mm kalınlığında kauçuk, polyester ve poliamit bileşenli elastik bant.
  • EN 174 Standardı : EN 174 standardı, kayak veya snowboard gibi benzer aktivitelerde göz sağlığını korumak için kayak maskelerinde kullanılan bir Avrupa Standardı'dır.
  • Buğu oluşumunu önleme : Nem, buğu oluşumuna neden olur. Köpüklerin nemlenmesini önlemek için maskeyi kaskın ya da ıslak bir berenin üzerine koymaktan kaçının. Kar üzerine ters olarak düşmesi de buğu oluşumunda önemli bir etkendir. Bu nedenle maskenin tüm nemden arınması için geceleri iyice kurutulması ve ertesi gün tamamen kuru ürünlerle kullanılması gerekmektedir.
  • 2 boy : Maske boyunuzu baş çevrenizin ölçüsüne göre seçin. 55 cm altındaki ölçüler için S boyu seçebilirsiniz (eski adıyla S/M). 55 cm üzeri ölçüler için L boyu seçebilirsiniz (eski adıyla L/XL).

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver