Doğan Kitap Zamir - Hakan Günday

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
200 TL'ye %2 İndirim
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Zamir - Hakan Günday

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zamir Hakan Günday / Doğan Kitapçılık Basım Yılı: 2021
  • Sayfa Sayısı: 368
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-13: 9786258495423
  • Yazar: Hakan Günday
  • Yeni bir binyılın arifesinde Birinci Dünya Barışı Vakfı'nda çalışan Zamir'in görevi ne pahasına olursa olsun savaşları durdurmaktır. Baş döndüren barış senaryoları komplolar ve mücadeleler içinde Zamir şu soruya yanıt arar: İnsan nasıl barışır? "Demek ki bu evrende her şey bir şarapnel. Ve genişlemekte olan aslında bir şarapnel bulutu. Demek ki Samanyolu ve içindeki güneş ve etrafındaki dünya ve üzerindeki insan ve aklındaki her şey bir şarapnel. Düşüncesi inancı duygusu icadı hepsi. Demek ki insan insana saplanmak için var... Zaten öyle olmasaydı bu kitap olmazdı."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hakan Günday
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday 9786258495423

Kişi doğduğu andan hayat yolculuğunda ilerlediği her anın içinde kendi varlığını fark etmeye başlar. Bu bilinçli olurken bilinçsiz bir şekilde de gerçekleşebilir. Bu hayat yolculuğunda kişiyi aydınlanmaya ve sorgulamaya yönlendiren bir takım önemli rehberler ya da uyarıcılar olabilir. Kitaplar bu rehberlerin ilk ve en önemli temsilcileri olabilir. Her konu ve alanda kişiyi bilgilendirebilecek olan kitapların kişinin içendeki sorgulamalara da cevap olması gözlenecektir. Hakan Günday kitap konusunda Türk ve dünya edebiyatının en önemli temsilcilerinden olmaktadır. Onun yazdığı kitaplar Türkiye’de büyük bir okuyucu kitlesine sahiptir. Sürükleyici bir üslupla kaleme aldığı kitaplarını aynı zamanda felsefi bir şablonda okuyucularına sunarken amaçladığı şeyin fark ettirirken sıkmadan bunu yapmak olduğu söylenebilir. Müthiş heyecanlı bir kurgunun içinde okuyucularını peşinden sürükleyen kitapların yazarı olarak Türk edebiyatına önemli eserler bırakan yazarın Zamir - Hakan Günday isimli kitabı da oldukça beğeni toplamıştır.

  • Sürükleyici
  • Heyecanlı Kurgu
  • Akıcı

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday Fiyatı

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday Fiyatı

Bir kitap satın alım sürecindeki müşterinin bu süreçte amaçladığı birçok nokta var. Bilgi edinmek, eğlenmek, zamanı verimli kullanmak kitap satın almasında itici güç olarak yer alır. Ancak kimileri için kitap okumak ve kitaplara olan ihtiyaç birincil nitelikte şekilleniyor. Yani kişi belirli sürelerle kendisi için ve gelişimi için kitaplar satın alıyor. Bu noktada fiyat durumu da kişileri önemli ölçüde etkiliyor. Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday fiyatı kişilerin bütçelerini tam olarak destekleyecek şekilde oluşturulmuştur. Bu açıdan her bütçeye uygun şekilde satın alım sürecinin gerçekleşmesi için Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday kampanyaları yapılıyor. Yapılan kampanyalarda satın alınmak istenen Hakan Günday kitabı müşterilerin beklentilerini karşılayacak şekilde birçok farklı fiyatta sunuluyor.

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday Yorumları

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday Yorumları

Müşterilerin ürün yorumlarını destekleyici ve bilgilendirici olarak kendileri adına kullanmaları söz konusudur. Bu yorumlar bölümünde yer alan değerlendirmeler kişilerin daha önceden almış oldukları bir kitabı okurken ne tarz deneyimler ile karşılaştıkları hakkındadır. Kitabın içeriği üslubu sürükleyici olup olmadığı hakkında birçok konuda yorum yeni bir Hakan Günday kitap seçeneğini değerlendirecek olan kişiye yardımcı oluyor. Almış olduğu kitabı okurken yaşadığı okuma deneyiminden yorumlar bölümünde bahseden müşteri her konuda açık fikirlerini paylaşabiliyor. Kitabın kapak tasarımı bile birçok tüketicinin önemsediği noktalardandır. Okumak için sevdiği ya da ilgilendiği yazarın kitabını satın almaya karar vermiş bir okur alacağı kitabın ciltli olup olmaması ile ilgili yorumları görmek isteyebilir. Bu noktada müşteri talepleri yorum içeriğini şekillendiren ayrıntılardandır. Kitabın fiyatı konusunda ve yazım tarzı konusunda yapılan yorumlara ulaşılabilir. Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday yorumları birçok kişinin rahat bir şekilde ulaşabildiği içeriklerdir.

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday İçeriği

Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday İçeriği

Okuyucu olarak kişiler ilgilerini çeken içerikteki kitapları satın almak isteyeceklerdir. Kitap okumanın keyifli olması için kitabın tarzının okuyan kişiye uyması gerekir. Bir kitabı satın almış olan kişi o kitabın kendisine hitap etmesini isteyecektir. Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday içeriği barış kelimesi üzerine şekillenmektedir. Varoluşsal bir çizgide kişinin hayatında bu kelimenin oluşumu sorgulanırken aynı zamanda sürükleyici bir kurgu içerisinde verildiğinin de altının çizilmesi gerekir. Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday konu olarak seçtiği bakışın insan hayatındaki şekilleri oldukça önemlidir. Kitabın konusu kadar onun anlatım şeklide oldukça önemlidir. Konu ne kadar ilgi çekici olursa olsun okuyucu okuduğu kitabı anlamakta zorlanıyorsa bu durum okuyucu için can sıkıcı olabilir. Hakan Günday'ın Zamir isimli kitabı üslup olarak okuyucudan tam not almıştır. Dilerseniz Doğan Kitapçılık Zamir - Hakan Günday indirimlerini takip ederek bu ürünü Trendyol'dan avantajlı fiyat seçenekleriyle anında satın alabilirsiniz.