Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan

240,80 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Yayınları Satıcı Ünvanı: DOĞAN YAYINLARI YAYINCILIK VE YAPIMCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621008048000010 Vergi Kimlik Numarası: 6210080480
    Bu ürün Doğan Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği kadar gerçek, destansı bir aşkın öyküsü. “Biliyorum, imkansız aşk bu!” demişti Murat. “Ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, Yüreğim Seni Çok Sevdi!” Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını: yüreğim seni çok sevdi o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni. Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Canan Tan
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap 9786050931501 Yüreğim Seni Çok Sevdi - Canan Tan

Okumak, insanlara farklı bakış açıları kazandıran keyifli bir aktivitedir. Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi Canan Tan, akıcı bir dile sahip içeriğiyle okuyucularına başka yaşamları deneyimleme fırsatı sunar. Roman, aşk konusunda yazılmış bir eser. Bu yapıt, okuyan kişiyi duygusal yönden yoğun olarak etkiler. Bahsi geçen bu roman, imkânsız bir sevdayı işler. Kurgusal yönü güçlü olan bir kitaptır. Aynı zamanda içerdiği betimlemeler sayesinde size olayları izliyormuş gibi hissettiren güçlü bir dile sahiptir. Kitabı okuyan kişilerin büyük çoğunluğu eseri başkasına önerir. Türk yazar tarafından yazılan eser, birçok dile çevrilir. Bahsedilen kitap, bizim ülkemizde de çok sayıda basılır. Doğan Kitap tarafından 2016 yılında basılan bir romandır. Bu eser, birbirine zıt karakterler arasındaki ilişkileri konu alır.

  • Sürükleyici bir aşk hikâyesi
  • Ciltsiz ve 2.hamur kağıt
  • Boyut: 14x21

Doğan Kitap Canan Tan Yüreğim Seni Çok Sevdi Kitabının Konusu

Doğan Kitap Canan Tan Yüreğim Seni Çok Sevdi Kitabının Konusu Nedir?

Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi Canan Tan, klasik bir konuyu farklı bir bakış açısıyla ele alan bir yapıttır. Bahsi geçen bu kitap, imkânsız olan bir aşkı anlatır. Kitabın ana karakterleri Aslı ve Murat, birbirlerini çok seven ama birlikte olamayan iki kişi olarak karşınıza çıkar. Murat’ın ailesinin istediği gelin, Aslı’nın özellikleriyle benzer değildir. Kitapta aile-evlilik ilişkileri, gurur, özgüven ve kadın-erkek iletişimi konu olarak ele alınır. Bilinen bir konu beklenmeyen bir sonla biter. Kitapta Aslı’nın kendiyle konuştuğu yerler de monolog olarak sunulur. Bu sayede, kitap psikolojik yönleri de olan bir eser hâline gelir. Bu roman, Amerika, İstanbul ve Bursa üçgeninde geçen bir konuya sahiptir. Yazar, bahsedilen şehirlerle ilgili birçok hoş manzarayı da okuyucuya anlatır.

Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi Canan Tan, hemen her yaştan kişinin kendinden bir şeyler bulabileceği bir romandır. Romanın sayfalarında Nazım Hikmet şiirleri büyük oranda kullanılır. Bu yönüyle, Nazım Hikmet severlere hitâp eden bir içeriği bulunur. Lise döneminde ve sonrasında okunmaya uygun bir konusu vardır. Dilinin sade ve akıcı olması kitabın bir nefeste okunmasına yardım eder. Kıskançlık, aile ilişkileri, evlilik, özlem ve aşk gibi insancıl duyguları işlediği için her yaştan kişiye yönelik bir içeriği bulunur. Aynı zamanda bu kitap, betimleyici diliyle sizi film izliyormuş gibi hissettiren eşsiz bir deneyim sunar. Bu özelliği, ergenlik döneminde olan gençler için de ilgi çekici olmasına katkıda bulunur. Türkçe dilini iyi kullanan kadın yazar, kelimelerin doğru öğrenilmesine de fayda sağlar.

Doğan Kitap Canan Tan Yüreğim Seni Çok Sevdi Kitabı Kalitesi

Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi Canan Tan, kaliteli bir eserdir. Kitap, dil ve anlam bakımından oldukça zengin bir yapıttır. Hem güleceğiniz hem de ağlayacağınız bir içeriği bulunur. Günlük hayatta karşılaşılabilecek klasik duygu durumlarını işleyen kitap, kendinize sorular sormanıza katkıda bulunur. Doğan Kitap Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabı baskı kalitesi olarak da oldukça sağlamdır. Kitap uzun yıllar boyunca korunabilir. Sayfa yapısı, kopma ya da sararma yapmaz. Kitabın kapağı, ciltsiz olmasına rağmen kalın bir yapıya sahiptir. Bahsi geçen romanın boyutu, çantada taşımak için de son derece uygundur. Bu sayede, yolculuklar sırasında yanınızda götürmenize imkân tanır. Daha fazla bilgi almak ve okuyucu deneyimlerinden faydalanmak için Doğan Kitap Canan Tan Yüreğim Seni Çok Sevdi yorumlarına göz atabilirsiniz. Sevdiklerinize ya da kendinize bu kitabı hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.