Doğan Kitap Hakan Günday Seti - 8 Kitap Takım

1.899,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Hakan Günday Seti - 8 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olgu Kitabevi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880335732
    Bu ürün Olgu Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hakan Günday
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Hakan Günday 8 Kitap Takımı Trendyol'da!

Doğan Kitap 8 kitaplı Hakan Günday seti, yazarın 2000 yılından bu yana kaleme aldığı pek çok eseri bir araya getirir. Ülkemizde yeraltı edebiyatı olarak ifade edilen yazın tarzının önemli kalemlerinden biri olan Hakan Günday, setteki 8 eserde de birbirinden farklı konuları ele alır. 8 kitaptan oluşan bu üründe her bir eser roman türündedir. Eserler, değişik ana karakterlere ve temalara sahiptir. Ülkemizde pek çok okur tarafından beğeni toplayan bu kitapların bazıları birbirinin devamı niteliğindedir. Bu takımla eserler arası bağlantı sağlanması hedeflenir. Türkçe yazılan bu eserlerin toplam sayfa sayısı 2600'ün üstündedir.

  • Sayfa Sayısı: Yaklaşık 2600
  • Yazar: Hakan Günday
  • Yayınevi: Doğan Kitap

Doğan Kitap Hakan Günday Kitap Setinin İçeriği Nedir?

Doğan Kitap Hakan Günday Kitap Setinin İçeriği Nedir?

Doğan Kitap Hakan Günday kitap seti, bambaşka konuları işleyen 8 ayrı eserden oluşur. Birincisi eser, yazarın ilk yazdığı kitap olan Kinyas ve Kayra'dır. Doğan Kitap Hakan Günday Kinyas ve Kayra adlı eserinde 30 yaşlarına kadar çok iyi arkadaş olan iki kişinin Afrika, Amerika ve Türkiye'deki maceraları ele alınır. İkinci eser ise 2002'de yayınlanan Doğan Kitap Hakan Günday Zargana'dır. Bu eserde evlatlık olduğunu öğrenince evden kaçan ve dört kişinin tecavüzüne uğrayan bir kadının hayatını anlatır. Doğan Kitap Hakan Günday Piç adlı roman da üçüncü eser olarak 21. yüzyılın gençlerine hem içerden hem de dışardan ışık tutar. Doğan Kitap Hakan Günday Malafa'da ise bir kuyumcu dükkânındaki satış raconlarını işler. 5. eser olan Doğan Kitap Hakan Günday Azil'de de uyumsuzluk konusu ele alınır.

Doğan Kitap Hakan Günday 8 Kitaplı Set Kimlere Hitap Eder?

Doğan Kitap 8 kitaplı Hakan Günday seti, yazarı okumayı seven hemen hemen herkese hitap eder. Eserler, birbirinden farklı dünyalara akıcı bir şekilde ışık tuttuğundan kitapseverlerce ilgiyle karşılanır. Bazı eserlerin bağlantılı oluşu da seti, nehir roman okumayı seven kitlelerce tercih edilir kılar. Örneğin, Doğan Kitap Hakan Günday Ziyan adlı eser, Azil romanının bir devamı niteliğindedir. 2021 tarihinde yayımlanan Az Hakan Günday'ın Doğan Kitap'tan çıkardığı bir diğer eserdir. Bu eser de diğerleri gibi yeraltı edebiyatına meraklı olan bireyler tarafından tercih edilebilir. Son olarak Türk-Fransız Edebiyat Ödülü'nün sahibi Hakan Günday Doğan Kitap Daha adlı roman da kaçak göçmenlerin dramını ele alır. Bu geniş konu yelpazesi; ilginç, akıcı ve alışılmışın dışında bir roman deneyimi yaşamak isteyen herkese kapı aralar.

Doğan Kitap Hakan Günday Setinin Okuyucu Yorumları Nasıldır?

Doğan Kitap 8 kitaplı Hakan Günday seti, yazarın başarılı eserlerini bir araya getiren bir çalışmadır. Böylece okuyucular birbirinden farklı eserleri ayrı ayrı satın almak zorunda kalmadan bir çırpıda temin edebilir. Hakan Günday genç jenerasyon başta olmak üzere yeraltı edebiyatına merak duyan her okuyucudan son derece olumlu yorumlar alır. Özellikle yazarın hayata dair başarılı tespitleri eserin ilgi görmesini sağlar. Günday'ın bu eserleri bazen bir film bazen bir tiyatro oyunu olarak uyarlanmıştır. Aldığı ödüller de düşünüldüğünde Doğan Kitap 8 kitaplı Hakan Günday seti yorumlarının okuyucu memnuniyetini yansıttığı tahmin edilebilir. Eserler her bir sayfada okuyucuyu farklı bir dünyaya götürmeyi başarır. Kitaplarda dünya edebiyat hazinesinin seçkin eserlerine de belli belirsiz temas edilir. Siz de yazarın eserlerini soluksuz okumak için Doğan Kitap 8 kitaplı Hakan Günday setini Trednyol'dan sipariş edebilir, hemen okumaya başlayabilirsiniz.