Doğan Egmont Yayıncılık Sakız Sardunya Elif Şafak

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
168,47 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
180,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Egmont Yayıncılık Sakız Sardunya Elif Şafak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İstanbul’da sakin bir mahallede bir kız çocuğu yaşardı. İsmini hiç mi hiç sevmeyen... Hem akıllı, hem meraklıydı. Çok da konuşkandı. Anne babasına ve öğretmenlerine durmadan sorular sorardı. Zavallı büyükler, onun zekâsına yetişmekte zorlanırdı! Bir atlası vardı sürekli karıştırdığı ve pek çok kitabı.... Hayaller kurmaya bayılırdı. Bir gün okulun kütüphanesinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Rafların arasında tuhaf bir küre parlıyordu. Bulan herkesi unutulmayacak bir yolculuğa çıkaran sihirli bir küre! EFHİMA, yani Efsaneler, Hikâyeler ve Masallar Ülkesi’ne uzanan rengârenk bir maceraya atılmaya hazır mısınız? Usta yazar Elif Şafak çocuklar için sıcacık ve sıradışı bir öykü yazdı!Dostluk, paylaşım, hayal gücü, kitap ve doğa sevgisinin özenle işlendiği Sakız Sardunya, soluksuz ve keyifli bir okuma süreci vadediyor.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Elif Şafak
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Sakız Sardunya Elif Şafak

Kitap okumak, rutin haline gelmesi ve zaman ayırmanız gereken bir alışkanlıktır. Ufkunuzu genişletmek, yeni bilgiler öğrenmek, farklı bakış açıları kazanmak ve daha birçok faydalı yönüyle her yaşta büyük öneme sahiptir. Bu alışkanlığı küçük yaşlarda edinmek, gelişim aşamasında doğru ve yanlışı anlayabilmek için öğretici bir yoldur. Çocukların rahatlıkla anlayabileceği dilde yazılmış, ilgilerini çekecek hikayeler ve resimli anlatımlara yer verilen kitaplar tercih edilebilir. Doğan Kitap Sakız Sardunya Elif Şafak kitabı, kolay anlaşılabilir dili ve akıcı anlatımıyla bir çırpıda okunabilecek bir öyküye sahiptir. Özellikle küçük okurların yeni bakış açıları kazanmasında önemli rol oynar. Bu öykünün ana teması; Sakız Sardunya isimli küçük kızın, orijinal adı sebebiyle hissettiği duygulardır. İçerisinde görsel kompozisyonlar da vardır.

  • 6-9 yaş için akıcı anlatım
  • Çocuklar için öğretici hikaye
  • Resimli anlatımlar

Çocuklar İçin Doğan Kitap Elif Şafak Sakız Sardunya

Çocuklar İçin Doğan Kitap Elif Şafak Sakız Sardunya

Küçük yaşlarda okuma alışkanlığı kazandırmak için doğru kitap seçimi önemlidir. Akıcı anlatıma sahip olan öyküler bu alışkanlığın kazandırılmasına yardımcı olur. Elif Şafak'ın gençler için hazırladığı öğretici hikayesi ve akıcı anlatımıyla beraber Zafer Okur tarafından hikayenin görselleştirilmiş çizimleri de mevcuttur. Bu sayede okurlar, çizimlerle hikayenin içerisine daha çok girebilirler. Sakız Sardunya Elif Şafak kitabı içerisinde küçük bir kızın ismi sebebiyle dışlanmasını, yalnız hissetmesini ve yaşadığı olayların neticesinde çıkardığı dersleri konu edinir. Kitap boyutu normal boydur ve 13,5 x 19,5 ebatlarındadır. 6-9 yaş çocuklar arası için hazırlanmış olup büyüklerin de kendinden bir şeyler bulabileceği bir öykü kitabıdır. 156 sayfadan oluşur. Kapağı karton kapaktır ve üzerinde kırmızı saçlı kız çocuğuna yer verilir. Hikayesi ve görsel kompozisyonlarıyla çocukların okuma alışkanlığı kazanmasında yardımcı olur.

Elif Şafak Sakız Sardunya Kitabı Konusu ve Yorumları

Elif Şafak Sakız Sardunya Kitabı Konusu ve Yorumları

Sakız Sardunya kitabında küçük bir kız çocuğunun marjinal ve özellikle çevresi tarafından değişik bulunan ismiyle ilgili yaşadıklarını konu edinir. Sakız Sardunya, ismi sebebiyle arkadaşları tarafından dışlandığını, nasıl yalnız kaldığını ve ne kadar kötü hissettiğini anlatır. Yaşadığı olaylar, onu pek çok yönden etkiler. Kendisinden bir tane olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu anlamaya başlar. İsmini sevmeyen küçük bir kız olan Sakız Sardunya, kütüphanedeyken rastlantı sonucu bulduğu sihirli küreyle, heyecan dolu bir maceraya giriş yapar. Sardunya, kitaplara olan sevgisi sayesinde başkalarının olumsuz yargılarını dinlemeyerek, kendini fark etmeye başlar. Hayatı deneyimleyerek, etrafındaki insanların onun üzerine oluşturduğu basmakalıp yargılardan kaçarak, mutluluğa ulaşır. Kitap, özellikle çocuklara okuma alışkanlığı kazandırabilecek özellikleriyle öne çıkar. Doğan Kitap, Sakız Sardunya, Elif Şafak yorumları göz önüne alınarak tercih edilebilir.

Uygun Doğan Kitap Sakız Sardunya Kitabı Fiyatı

Uygun Doğan Kitap Sakız Sardunya Kitabı Fiyatı

Elif Şafak'ın kaleminden çıkan, küçük okurların ilgisini çekecek öyküsü ve akıcı anlatımı ile Sakız Sardunya kitabını çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Bir çocuğun ismi sebebiyle çevresinden aldığı tepkiler onu kötü hissettirir ve bu nedenle çok sevdiği kitaplarına sığınır. Yeni bakış açıları kazanarak kendi değerinin farkına varır ve artık mutsuz olmaktan vazgeçer. Her yaş grubunun kendinden bir parça bulabileceği Sardunya'nın öyküsü, kitap içerisinde bulunan resimler ile de göz önünde canlandırılır. Özellikle 6-9 yaş arasındaki çocukların doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmelerine yardımcı olacak, farklı özellikleri sebebiyle çevrelerinden aldıkları tepkilere nasıl üzülmemeleri gerektiğini öğretecek bir kitaptır. İçeriğindeki ana fikir; herkesten bir tane ve çok değerli olması, sizi siz yapanın farklı özellikleriniz olmasıdır. Doğan Kitap, Sakız Sardunya, Elif Şafak fiyatı için Trendyol'un avantajlı fırsatlarından yararlanabilirsiniz.