Doğadan DOĞADAN PROBİYOTİKLİ ROOIBOS ÇAYI VANİLYALI 14 LÜ

104,99 TL
(7,50 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan DOĞADAN PROBİYOTİKLİ ROOIBOS ÇAYI VANİLYALI 14 LÜ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SVS OFİX Satıcı Ünvanı: SVS OFİX GIDA TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0788107408000001 Vergi Kimlik Numarası: 7881074080
    Bu ürün SVS OFİX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vanilya ile rooibosun nefis ruhu, probiyotiklerin desteğiyle buluştu. Çayını kafeinsiz ve yumuşak içimli tercih edenlerin favorisi olan rooibos çayının bireysel sevdiğin lezzetinde. Türkiye'nin ilk ve tek Probiyotikli Çayı ile kupada bağışıklığını destekle! • 14'lü bardak poşet çay • Vanilyalı rooibos Probiyotiklerle Her Kupada Bağışıklığını Destekle En sevilen Doğadan çay türü, probiyotiklerle bir araya geldi. İçerdiği probiyotikler sayesinde sistemin desteklenmesiye ve sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olan Doğadan Probiyotikli Çaylar her zamanki sevdiğin çay lezzetinde. Probiyotik desteği almak için ona sadece 1 kupa ve sıcak su yeter. Düzenli Olarak İç, İyiliği Hisset Doğadan probiyotikli çayın içindeki probiyotikler** olağanüstü koruyucu kalkan sayesinde sıcak suda maruz kalmayı kaybetmeden yaşamaya devam eder ve mide asitlerinden korunur. Yalnızca bağırsağa ulaştığında aktif hale gelir ve iyiliğini yayar. Probiyotikler düzenli kullanımda beslenme sisteminin desteklenmesiye ve sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Merak Ettikleriniz Probiyotikler sıcak çayda nasıl yaşar? Dışındaki koruyucu kalkan sayesinde yüksek mesafede yaşayan ve uygun merkeze ulaşan dek (bağırsak ortamı) etkin forma dönüşmez. Yapısı gereği sıcağa ve düşük pH'a (mid asitler) karşı dirençli bir probiyotik çeşididir. Probiyotikli çay miktarı nasıl gösterilir? Probiyotikli çayın olumlu etkilerinden faydalanmak için günlük düzenli tüketim beslenmesi. Ayrıca çıkış florasındaki iyi hücrelerin büyümesiyle sindirim sisteminin düzenlenmesine ve bağışıklığının iyileştirilmesine yardımcı olur. Günde kaç kupa tüketilmeli mi? Her bir kupa Doğadan probiyotikli çayın içinde 200 milyon probiyotik bulunmaktadır. Günlük çay rutininiz dahilinde tüketebilirsiniz. ürünün içeriğinde koruyucu ve katkı maddesi vb. var mı? Doğadan Probiyotikli Çay'ın içeriğinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmamaktadır.
Geri Bildirim Ver