Doğadan Büyülü Harman Dökme Siyah Çay 2'li Paket 1800 Gr

624,90 TL
(312,45 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Büyülü Harman Dökme Siyah Çay 2'li Paket 1800 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEVGROSS Satıcı Ünvanı: DEVGROSS TOPTAN MARKET PAZARLAMA DAĞITIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0294035213500001 Vergi Kimlik Numarası: 2940352135
    Bu ürün DEVGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğadan Büyülü Harman Çay tutkunlarına özel, nadide çay yapraklarını harmanladığımız tarifi bizde saklı yepyeni bir lezzet… Kokusu ve berraklığı ile benzersiz, büyülü bir çay deneyimi için Büyülü Harman. İçindekiler: Siyah çay, Peygamber Çiçeği (%0,5), Bergamot Aroma Vericisi
Geri Bildirim Ver

Doğadan Büyülü Harman Dökme Siyah Çay 2'li Paket 1800 g

Büyülü Harman Doğadan markasının özel serilerinden biridir. Çay tutkunlarına farklı bir lezzet sunan marka hem kalitesi hem de fiyatları ile dikkat çeker. Müşterilerinin olumlu geri bildirimleri ve yüksek puan tablosu ile öne çıkan bu ürün, markanın uzman gıda mühendisleri tarafından özenle formüle edilir. Aromatik lezzetleri harman yaparak çay saatlerinize zenginlik katmayı hedefleyen Doğadan markası, uzun yıllar edindiği tecrübenin bilgisi ile üretim yapar. İçecek endüstrisinde faaliyet gösteren ve saygın bir yeri olan marka çay konusunda uzman isimlerden biridir. Sürekli sirkülasyon sayesinde her zaman taze ürünler sunan Doğadan markasını güvenle tercih edebilir ve son tüketim tarihi endişesi yaşamadan keyifle içebilirsiniz. Ailenize ve misafirlerinize tam kıvamında demlenen çaylar ikram edebilirsiniz.

  • Özel formülle harman
  • Berrak renkli ve hoş kokulu
  • Yumuşak içimli

Doğadan Büyülü Harman Dökme Siyah Çay Özellikleri

Doğadan Büyülü Harman Dökme Siyah Çay Özellikleri

Doğadan Büyülü Harman siyah çay, markanın özgün lezzetlerinden biridir. Mevsiminde toplanan taze çay yapraklarının nadide kısımlarından elde edilen bu ürün, gurme damaklara hitap eden tadıyla dikkat çeker. Farklı tatları denemeyi seven ve yeniliklere açık olan müşterilerin beğenisini kazanan bu harmana siz de bir şans verebilirsiniz. Bergamot aromasına aşina olanların hiç düşünmeden denediği bu ürüne %8,5 oranında peygamber çiçeği karıştırılır. Doğanın eşsiz lezzetlerini bir arada sunan karma ürün enfes bir kokuya sahiptir. Doğadan Büyülü Harman dökme siyah çay 2'li paket 1800 gr miktarı ile ekonomik bir alternatiftir. 1800 gram ürün ev, ofis, kafeterya, restoran veya kıraathane gibi çay tüketiminin yoğun olduğu yerlerde uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Siz de bu berrak ve hoş kokulu harmanın tadını çıkarmak için sipariş verebilirsiniz.

Öne Çıkan Doğadan Büyülü Siyah Çay Yorumları

Öne Çıkan Doğadan Büyülü Siyah Çay Yorumları

Doğadan Büyülü Harman dökme siyah çay 2'li paket 1800 gr yorumları bu ürünü satın alarak deneyen müşterilerin görüşlerini içerir. Kişiden kişiye değişen damak tadına rağmen birçok müşteri üründen memnun kaldığını, taze olduğunu, berrak rengini ve hoş kokusunu vurgular. Hafta sonu ailece yapılan kahvaltı sofralarından misafir ağırlanan çay saatlerine kadar günün her saati demleyebileceğiniz ürün sayesinde keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yorumlar bölümünde farklı müşterilerin çay demlerken kullandıkları farklı metotları da öğrenebilirsiniz. Tavsiye ve önerilerde bulunan müşteriler sayesinde yoğun demli ve lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. Dilerseniz Doğadan Büyülü Harman çay ile farklı çayları karıştırarak kendi damak zevkinize uygun farklı bir sonuç da alabilirsiniz. Küçükten büyüğe birçok kişinin temel içeceklerinden biri olan çayın doğal ve lezzetli halini bu paketin içinde temin edebilirsiniz.

Büyülü Harman Dökme Siyah Çay 2'li Paket 1800 g Fiyatı

Büyülü Harman Dökme Siyah Çay 2'li Paket 1800 g Fiyatı

Üretim teknolojileri ve prosesi bakımından uluslararası standartlara sahip olan Doğadan markası, alanında uzman olan gıda mühendisleri ile birlikte çalışarak ürünlerini test eder. Kaliteli ve sağlıklı içeriğe sahip olarak sunulan Doğadan Büyülü Harman dökme siyah çay 2'li paket 1800 gr fiyatı bütçe dostu rakamları ile avantajlı alım fırsatları yaratır. Doğal yöntemlerle elde edilen mahsullerin geleneksel yöntemlerle kurutulup işlenmesi ve sonrasında gelişmiş teknolojiye sahip üretim bantlarında el değmeden paketlenmesi gibi işlemler sonucunda uygun bir fiyatlandırma yapılır. Markanın müşteri memnuniyetini yüksek seviyede tutmasında önemli bir rolü olan uygun fiyat politikası takdir kazanır. Sık tüketimin olduğu yerler için kampanya avantajlarını değerlendirerek çoklu alım da yapabilirsiniz. Doğadan Büyülü Harman dökme siyah çay 2'li paket 1800 gr satın almak istediğinizde indirim fırsatlarını görmek için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.