Genel Markalar Araç Içi Rgb Bluetoothlu Sese Duyarlı Ekolayzer Led Işıklı Koku

450 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Araç Içi Rgb Bluetoothlu Sese Duyarlı Ekolayzer Led Işıklı Koku

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAKÖY ONLİNE Satıcı Ünvanı: ENSAR AKÇAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2401973563000001 Vergi Kimlik Numarası: 0180459782
    Bu ürün KARAKÖY ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: Adı: Bluetoothlu Rbg Işıklı Araç İçi Ritimli Lamba Ürün boyutu: 6cm x 6cm x 5cm Kontrol modu: Android/IOS telefon uygulaması Pil kapasitesi: 200mAh Şarj arayüzü: tip-c Lamba yuvası miktar: 24 adet Çıkış gücü: 5W Giriş gücü: DC5V/0.5A Açıklama: Araba atmosfer ışığı: lamba dahili parfüm olabilir, lamba sipariş edebilir ve diğer lojistik yöntemlerle size taşıyacağız), tahriş edici olmayan, mükemmel araba havalandırma Alüminyum alaşımlı klipsler: LED araba ışıkları, titremeden sabitlenmiş ve çoğu hava çıkışına uygun alüminyum alaşımlı klipslerle donatılmıştır. RGB LED araç müzik ritimatmosfer lamba yenilik renkli DJ ses Pickup ortam işığı araba APP kontrolü için Özellikler: 1. Araç ritim alma LED lamba, ışığın rengi müzik veya ses ile değiştirilecek ve ile gelecek. 2. Ses alma ortam ışığı doğal ve kalıcı, mobil uygulama kontrolü ve Bluetooth veya ses kontrolü, 256 renk ayarlanabilir, pil inşa, sıkıca sabit. 3. Araba ritim LED lamba müzik ile dans edecek. 4. Indirmek için QR kodunu tarayın, hemen araç pikap lambasını kullanın. 5. Atmosfer lamba kendiniz kontrol edilebilir, 24 adet led sihirli renkler, aydınlatma modları 100 çeşit, ayarlanabilir parlaklık ve ortam ışığının birçok oluşturmak. 6. Çoklu dinamik modlar değiştirilebilir. Uyarı: Paket içeriği: 1 x Pickup ritim ışığı 1 x USB kablosu
Geri Bildirim Ver