DM Mivolis Japanisches Heilpflanzenöl 30 ml

325,18 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345,10 TL

Ürün Bilgileri

DM Mivolis Japanisches Heilpflanzenöl 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİRODİA Satıcı Ünvanı: SAADETTİN GÜNAYDI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4270028354
    Bu ürün MİRODİA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mivolis Japanisches Heilpflanzenöl 30 Ml Dm Mivolis Japon Nane Yağı 30 ml Ağızdan, teneffüs edin ve cilde sürün
  • Aktif madde: nane yağı
  • Bitkisel ilaç
  • Solunum yolu hastalıklarının tedavisi için bitkisel gastrointestinal ilaç / çare / kas ağrısı ve sinir ağrısına benzer şikayetler için ovma. Laktoz içermez Bu ürün laktoz içermez. Glütensiz Bu ürün glüten içermez
Geri Bildirim Ver

DM 30 ml Mivolis Japanisches Heilpflanzenöl Japon Nane Yağı

Nane yağı sahip olduğu faydalar nedeniyle kendisine geniş bir kullanım alanı bulur. Çeşitli rahatsızlıkların tedavisine katkı sağlayan bu yağın farklı uygulama yöntemleri mevcuttur. DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, bitkisel içeriği sayesinde sağlıklı bir kullanım imkânı tanır. Ürünün şifalı nane yağını rahatça uygulama imkanı veren oldukça kullanışlı bir şişesi bulunur. Az miktarda kullanılsa bile işlevini yerine getiren bu yağın içeriğinde insan sağlığına zararlı bileşenler bulunmaz. DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, sürülebilir kıvamı sayesinde konforlu bir deneyim yaşamanızı mümkün hâle getirir.

  • Bitkisel formül
  • Laktozsuz
  • Çok amaçlı kullanım

Dm Mivolis Japanisches Japon Nane Yağı Kullanımı

Dm Mivolis Japanisches Japon Nane Yağı Kullanımı

DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, birden fazla soruna iyi geldiği belirtilen bir üründür. Sinüzit gibi üst solunum yolu rahatsızlıklarına olumlu etki eder. Bahar aylarında oluşan alerji belirtilerinin daha hafif seyretmesine yardımcı olur. Ürünün bir diğer faydası ise migrenin neden olduğu şiddetli baş ağrılarını hafifletmesidir. Migren atakları sırasında bu uçucu yağdan tavsiye edilen miktarda koklayarak rahatlayabilirsiniz. DM Mivolis 30 ml japon nane yağı, kas gevşetici olarak da kullanılır. Spor yaptıktan sonra meydana gelen eklem ağrılarının dinginleşmesine yardımcı olarak yaşam kalitenizi artırır. DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, ferahlatıcı etkisi sayesinde ateş düşürücü bir nitelik de taşır. Antiseptik özellik taşıyan nane yağı, çeşitli rahatsızlıkların semptomlarının hafiflemesini sağlayabilir. Siz de bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Dm Mivolis Heilpflanzenöl Japon Nane Yağı Nasıl Kullanılır?

DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, birden fazla kullanım yöntemine sahiptir. Cilt yapısına zarar vermeyen içeriği sayesinde kişilerin beğenisini kazanmıştır. Nane yağında bulunan mentol ve menton bileşenleri, ağrıyı azaltıcı bir etki oluşturur. Bu yağ, serinletici etkisi sayesinde eklem ağrılarının şiddetini azaltır. Antiseptik özelliği bulunan nane yağının ten için de faydalı olduğu belirtilir. Bu nedenle sık sık cilde doğrudan sürülerek kullanılır. DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, solunurak kullanıldığında baş ağrısı gibi rahatsızlıklara olumlu etki eder. Üst solunum yollarını açarak sinüzit, grip ve nezle gibi rahatsızlıkların hafif belirtilerle atlatılmasına yardımcı olur. Nane yağı, ağız yoluyla kullanıldığında ise antibakteriyel özelliği sayesinde koku oluşumunu azaltır. DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, glüten ve laktoz hassasiyeti olanların da nane yağı kullanabilmesini mümkün hâle getirir.

Dm Mivolis Japanisches 30 Ml Japon Nane Yağı Faydalı Mıdır?

DM Mivolis 30 ml japanisches heilpflanzenöl, içeriğinde yer alan bileşenler sayesinde pek çok faydayı bir arada sunar. Kozmetik ürünlerinin üretim aşamasında sıkça tercih edilen nane yağı, ciltteki kızarıklıkları ortadan kaldırabilir. Gözeneklerin küçülmesine katkı sağlamanın yanı sıra kırışık görünümünü de azaltır. Nane yağının antibakteriyel bir özellik taşıması, ciltte oluşan iltihaplar için kullanılabilmesini sağlar. Ağız kokusu tedavisinde de tercih edilen bu ürün, içeriğinde bulunan mentol sayesinde ferahlık hissi verir. Mivolis DM japanisches heilpflanzenöl, aromaterapi uygulamalarında da yer alır. Yağın ferah kokusu, evinize yayılarak gün boyu enerji veren bir etki yaratır. Mivolis japanisches heilpflanzenöl, çeşitli yağlarla karıştırılarak da kullanılabilir. Dilerseniz siz de DM Mivolis 30 ml japon nane yağı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.