1
Aksiyon Kamera Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

DJI Osmo Mobile 6

5.678,86 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
merchant-marker-image
9.1
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DJI Osmo Mobile 6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

DJI Osmo Mobile 6

DJI Osmo Mobile 6, akıllı telefonları profesyonel bir kamera ekipmanına dönüştüren teknolojik bir gimbal stabilizatördür. Ürün, hem fotoğrafçılık alanında hem de videografik anlamda çeşitli telefonlarla uyumludur. Ayrıca ürünün mükemmel görüntü sabitleme özellikleriyle anı yakalayabilir ve harika kareleri kayda alabilirsiniz. DJI Osmo Mobile 6 ile ortaya çıkarmak istediğiniz fotoğraf ve videolarda profesyonel yardımcıya sahip olabilirsiniz.

  • Kaliteli fotoğraflar

  • Rahat çekim

  • Profesyonellik

DJI Osmo Mobile 6 Vazgeçilmez Özellikleri

DJI Osmo Mobile 6 Vazgeçilmez ÖzellikleriDJI Osmo Mobile 6 özellikleri, bir dizi seçenekle birlikte profesyonel açılarla fotoğraf veya videoları yakalayıp kaydetmenizi sağlamaya yarayan özelliklerle donatılır. Ürün, çeşitli akıllı cihazlarla uyumludur. Bunlar arasında Huawei ve iPhone telefonlarından bazıları yer alır. Ürünün sahip olduğu OM6 yüz tanıma teknolojisi sayesinde çekimlerinizde otomatik odaklanma sağlayabilirsiniz. Bu sayede yüzleri kolayca algılayarak mükemmel çekimler yakabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan bu cihaz, şıklık arayanlar için siyah renkte sunulur. Bu renk kişisel tarzınızı rahatça ifade etmenizi sağlar. Ayrıca akıllı telefonunuzu titremeden ve sarsıntısız bir şekilde kullanmanıza yardımcı olan bu ürün, gelişmiş bir gimbal stabilizasyon sistemi barındırır. Böylece çekimleriniz profesyonel hale gelir. OM6 özelliği hafif ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu sayede cihazı rahatça taşıyabilirsiniz. Dilerseniz seyahatlerinize dahil edebilirsiniz. Uzun pil ömrüyle uzun süreli çekimleri rahatça yapabilirsiniz. Akıllı telefonlara hızlı monteleme özelliği sayesinde cihazınıza kolayca entegre edebilir ve kalitesinden faydalanabilirsiniz.

DJI Osmo Mobile 6 Kalitesi ve Kullanımı

DJI Osmo Mobile 6 Kalitesi ve KullanımıDJI Osmo Mobile 6, OM6 yüz tanıma teknolojisine sahip etkili ve pratik bir üründür. Cihaz, akıllı telefonunuzu profesyonel kamera olarak kullanmanıza yardımcı olur. Çeşitli akıllı telefonlarla uyumlu olan DJI Osmo Mobile 6’yı cihazınıza rahatça monte edebilir ve keyifle kullanabilirsiniz. Kullanımı basit ve etkilidir. Kullanıcı dostu tasarıma sahip olan ürünü telefonunuza monteledikten sonra kontrol düğmeleri ve modları aracılığıyla kolay erişim sağlayabilirsiniz. Bu, çekimleri kişiselleştirmenize olanak tanır. OM6’nın gimbal stabilizasyon özelliği bulunur. Böylece fotoğraf veya video çekimleriniz sırasında akıllı cihazınızın titremesini ve sarsılmasını önler. Bununla birlikte daha pürüzsüz videolar çekebilir ve daha net fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz. Üstelik ürünün OM6 özelliği oldukça kullanıcı dostu bir seçenektir. Bu, yüz tanıma teknolojisi sayesinde çekimler sırasında yüzleri algılayıp odalamasını kolay hale getirir. DJI Osmo Mobile 6 kalitesiyle akıllı telefonlara kolayca bağlanabilirsiniz. Daha kaliteli çekimleri profesyonel hale getirirken eğlenmek bu ürünle oldukça kolaydır. Taşınabilirliği, uzun pil ömrü ve ortaya çıkan profesyonel karelerle eğlenceli bir işe koyulabilirsiniz.

DJI Osmo Mobile 6 om6 Bütçe Dostu Fiyatlarla

DJI Osmo Mobile 6 om6 Bütçe Dostu FiyatlarlaDJI Osmo Mobile 6, profesyonel görüntüler yakalamak isteyenler için mükemmel bir üründür. Cihaz, farklı akıllı telefonlarla uyumlu olmasıyla geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Ayrıca ürünün OM6 yüz tanıma teknolojisi çekimlerinizi otomatik olarak odaklamaya ve keskin tutmaya yarayarak her anı mükemmel kılabilir. Zarif, siyah renge sahip olan ürün kişisel tarzınızı yansıtmanız olanak tanır. Böylece gelişmiş gimbel stabilisazyon sistemi sayesinde titreme ve sarsıntı olmadan akıllı telefonunuzla çekim yapabilirsiniz. Ürünün hafif ve kompakt tasarımı cihazınızın taşınabilirliği artırır. Bu, seyahatlerinizde ve herhangi bir çekim anında rahatlık sağlar. Ayrıca uzun pil ömrüyle sizlere uzun süreli çekimler yapma özgürlüğü tanır. Akıllı telefonunuza hızlı bir şekilde monte edebilir ve anın tadını çıkarabilirsiniz. DJI Osmo Mobil 6 ile profesyonel görüntüler yakalamanız mümkündür. Siz de gerçek kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için DJI Osmo Mobile 6 yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz DJI Osmo Mobile 6 fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilir ve bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.