Diva Çikolata Söz Nişan Nikah Çikolatası (72 Adet Madlen Çikolata) Altın Kutu

549,99 TL
(7,64 TL / adet)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diva Çikolata Söz Nişan Nikah Çikolatası (72 Adet Madlen Çikolata) Altın Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Diva Çikolata Satıcı Ünvanı: HASAN KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100207369
    Bu ürün Diva Çikolata tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu içeriği: 72 adet sütlü sargılı kare madlen çikolata karton sunum kutusu içerisinde gönderilmektedir.
  • Kutu ebatları:320 mm uzunluk x 220 mm genişlik karton kutu çikolata ebatları: 40 mm x 40 mm
  • Kutu ve çikolata üzerine yazılacak metni soru sor kısmından iletebilirsiniz. Sorun kısmı dışında size ulaşamıyoruz. Bize bilgileri iletmediğiniz taktirde ürünler boş gönderilecektir.
Geri Bildirim Ver

Diva Çikolata Söz Nişan Nikah Çikolatası (72 Adet Madlen Çikolata) Altın Kutu

Diva çikolata söz nişan nikah çikolatası (72 adet madlen çikolata) altın kutu düğün resepsiyonunuzu yeni trendlerle yükseltir. Lezzeti, dokusu ve hoş görünümüyle beğeni toplar. Kaliteli modeli tercih edeceğiniz içeceklerle birleştirmek, unutulmaz bir deneyim yaşatır. Düğün dekorunuza heyecan verici ve görkemli bir güzellik getirir. Çiftler olarak ürünü çeşitli şekillerde sergilemek için planlamalarınızı yapabilirsiniz. Diva çikolata üreticileri, her bir çekirdekten eşsiz lezzetleri ön plana çıkarmaya kararlıdır. Karmaşık tatların deneyimlenmesini sağlarlar. Özenle yerleştirilmiş bir nikah şekeri, konuklarınıza hayatın basit zevklerini hatırlatır. İçerisinde 72 adet sütlü sargılı kare madlen çikolata yer alır. Sahip olduğu kutu 320 mm uzunluğunda ve 220 mm genişliğindedir. Misafirlerinize leziz seçenekler sunarak uzun süredir devam eden düğün trendlerini sürdürebilirsiniz.

  • Kalıcı ve olumlu izlenim
  • İkramların vazgeçilmezi
  • Harika tat

Farkını Belli Eden Diva Nişan Nikah Çikolatası Özellikleri

Farkını Belli Eden Diva Nişan Nikah Çikolatası Özellikleri

Söz nişan çikolatası çiftlerin zevklerine göre kişiselleştirilebilir. Her törende şenlikli düğün havasına katkıda bulunur. Düğün davetlileri için mutluluğu ve tatlılığı temsil eder. Evliliğe adım atmış partnerlerin şeker takdim etmesi, sevinçlerini sevdikleriyle paylaşmak istediklerini gösterir. Nikah masasının üzerine veya yanına yerleştirilip düğünlerin eşsizliğini artırabilir. Lezzeti kadar dekoratif yönüyle de ayrı bir ambiyans yaratır. Güzel bir görünüm meydana getirerek gözleri üzerine çeker. Teması ve renk seçenekleriyle belirli bir stil ortaya çıkarır. Muhteşem bir düğün lütfu sağlamak için gereken her şeye sahiptir. Misafirlerinizin iyi vakit geçirmesine olanak tanır. Yeni lezzet kombinasyonları yaratarak memnun edici bir tecrübeyle buluşturur. Çarpıcı bir parlaklığa sahip olarak misafirlerinizi büyüler. Diva’nın söz, nişan, nikah çikolatasını edinerek kişisel bir dokunuş yapıp büyük gününüzü benzersiz kılabilirsiniz.

Tadıyla Renk Katan Diva 72 Madlen Çikolata Avantajları

Tadıyla Renk Katan Diva 72 Madlen Çikolata Avantajları

Diva söz nişan nikah çikolatası, bir ömür boyu sürecek aşkınızı taçlandırırken merasiminizi özel kılmanıza yardımcı olabilir. İster gelin masasında yer verebilir ister tüm misafirlerinizle paylaşabilirsiniz. Taze ve lezzetli bir çikolata deneyimini ayaklarınıza kadar getirir. Herkesin beğeneceği ikramlarla konuklarınızı uygun biçimde ağırlamanızı mümkün kılar. Lüks eklemeler yapmanıza yardımcı olur. Büyük bir düğün planlıyor ve konuklarınızı hoş karşılamak istiyorsanız hemen deneyebilirsiniz. Dünyaevine girerken iyi hissetmenize vesile olabilir. Ayrıntılara ne denli önem verdiğinizi kanıtlar. En mutlu gününüzde neşenize ortak olmak için aranıza katılan sevdiklerinize şükran duyduğunuzu gösterir. Davetiyeler ile şeker arasında uyum sağlanılarak süslemeler yapılabilir. Mekan dışında veya içinde servis edilebilir. Diva çikolata söz nişan nikah çikolatası (72 adet madlen çikolata) altın kutu yorumları ve değerlendirmeler, ürün kalitesi hakkında fikir edinmenizi sağlar.

Diva Çikolata Söz Nişan Nikah Çikolatası Altın Kutu Fiyatı

Diva Çikolata Söz Nişan Nikah Çikolatası Altın Kutu Fiyatı

Diva çikolata söz nişan nikah çikolatası (72 adet madlen çikolata) altın kutu fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. İçerik açısından çeşitlilik sağlayarak farklı bir ortam yaratır. Kare biçiminde yapısıyla tadı damağınızda kalır. Doyurucu ve keyifli bir tören geçirmenizi sağlar. Davetliler için hatıra niteliği taşıyarak sevincinize ortak olmalarını sağlar. Sevimli bir nüans olarak detaylara karşı hassasiyetinizi ispat eder. Çikolata servisleri yapılarak düğünlerin etkileyiciliği artırılabilir. Konukların eli boş ayrılmalarını engelleyerek güzel tadıyla sohbetlere konu olur. Samimi bir ortam yakalamanıza aracılık eder. Diva’nın söz, nişan, nikah çikolatası sayesinde konuklarınızı arzuladığınız gibi ağırlayabilir ve memnuniyet duyabilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle dikkat çeken Diva’nın söz, nişan, nikah çikolatasını online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’da hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.