Dingling Rf-609 Traş Makinesi

1.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Dingling Rf-609 Traş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PALMİYE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM YUMLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9840463454
    Bu ürün PALMİYE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 60 dakikada tam şarj olma özelliği gösteren şarjlı tıraş makinesi, tüyleri alma işlemi için yeterli batarya kapasitesine sahiptir.
  • Dingling RF-609, şarj göstergesine yer verdiği ekranı ile ne kadar kullanım dakikası kaldığını anlamanıza yardımcı olur.
  • Dingling tıraş makinesi, adaptör başlığı ile kısa sürede şarj olur. Ayrıca kablosuz şekilde kullanım avantajı sunar.
  • Saç ve sakal olmak üzere farklı iki başlığı bulunan kablosuz tıraş makinesi, düşük pil uyarısı vererek tıraş işlemlerinizi yönetmenize yardımcı olur. Genel olarak çok amaçlı tıraş makinesi sınıfında yer alır.
  • Dingling RF-609 şarjlı traş makinesi
  • saç tıraşı, sakal kısaltma ve yüz bakımı fonksiyonları ile iki farklı hız kademesinde çalışır. Bu sayede tüm cilt kıllarını alacak başlık ve ayarları ile kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Vücut
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Dingling Rf-609 Tıraş Makinesi

Dingling RF-609 tıraş makinesi estetik şık tasarımıyla beğeni toplar. Ergonomik ve rahat kullanımı ile dikkat çeken özel tasarım bir üründür. Islak ve kuru kullanabileceğiniz bu ürün; saç, sakal ve vücut bölgeleri için idealdir. Kısa sürede şarj ederek uzun süre rahat, emniyetli şekilde kullanabilirsiniz. Oynar veya döner başlıklı ürünler tıraştan sonra pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar.

 
  • Estetik şık tasarım
  • Rahat kullanım
  • Ergonomik

Dingling RF-609 Tıraş Makinesi Özellikleri

Dingling RF-609 Tıraş Makinesi Özellikleri

Dingling RF-609 tıraş makinesi sağlam ve kaliteli yapısıyla beğeni toplar. Konforlu kullanımı ile ön plana çıkan bir üründür. İşlevselliği yüksek, kullanışlı bir tasarım sunar. Her bölgede çıkan tüyler farklı yapıda olduğu için bu bölgelere uygun başlığı tercih ederek kişisel bakımınızı kolay ve pratik şekilde halledebilirsiniz. Kesme işleminin yanında şekil verme için özel olarak dizayn edilen bu ürün, cildinizde farklı uzunluklara sahip kıl ve tüylerden rahatlıkla korunmanıza yardım eder. Çeşitli başlıklardan oluşmasıyla herkese hitap eder. Çeşitli testlerden geçirilmiş olup cildinizin pürüzsüz, hijyenik ve bakımlı görünmesini sağlayabilir. Kişisel bakım aletleri denince akla ilk gelen ürünlerden olup geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Günümüzde yaygın şekilde tercih edilen bu ürünün kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. İstenmeyen kıllardan kurtulmayı kolaylaştırırken daima bakımlı ve estetik görünmenize olanak sağlar. Dingling RF-609 tıraş makinesi yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürünün dikkat çekici özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Dingling Rf-609 Tıraş Makinesi Kullanımı

Dingling Rf-609 Tıraş Makinesi Kullanımı

Dingling RF-609 tıraş makinesi hızlı ve pratik tıraş deneyimi sunar. Farklı kullanım amaçlarına hizmet eden bir üründür. Yüz bölgesinde küçük başlıkları tercih ederek fonksiyonel ve rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. İncelikli bakım yapmak isteyenlerin tercihi olup keskin bıçakları sayesinde tıraş işlemleri oldukça pratik ve rahat şekilde gerçekleştirilir. Kolay tıraş deneyimi yaşamanız için ideal olan bu ürün cildinizdeki farklı bölgeleri oldukça hızlı ve güvenli şekilde tıraş etmenize yardım eder. Tıraşı her alanda konforlu, özgür şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlar. Erişilmesi zor bölgeleri etkili ve kolay şekilde temizler. Yüksek performanslı bir cihazdır. Tıraştan sonra pürüzsüz bir cilde sahip olabileceğiniz sinekkaydı tıraş deneyimi yaşamınız için özel olarak dizayn edilir. Cihaz, yüzünüzdeki çeşitli bölgelerdeki farklı uzunluktaki kılları temizleyerek oldukça bakımlı ve estetik görünmenize yardım eder. Dingling RF-609 fiyat bilgisi ürün özelliklerine göre belirlenir.

 

Dingling Rf-609 Tıraş Makinesi Fiyatı

Dingling Rf-609 Tıraş Makinesi Fiyatı

Bu ürün, kısa sürede şarj edilerek uzun ömürlü kullanım deneyimi sunar. İşlevsellik, dayanıklılık gibi faktörler açısından ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilen teknolojik ürünler arasında yer alır. Tıraş işlemini özgür ve konforlu şekilde gerçekleştirmenize yardım eder. Her yerde rahatlıkla kullanılabilen ergonomik bir malzemedir. Kişisel bakımda hareketten vazgeçmek istemeyenler için idealdir. Farklı alanlarda çantanıza koyarak istediğiniz zaman çıkarıp zahmetsiz ve pratik şekilde kullanabilirsiniz. Oldukça az yer kapladığı için seyahat sırasında yanınızda taşıyabileceğiniz ergonomik bir üründür. Kişisel bakım ve dış görünüşüne özen gösteren kişiler için idealdir. Vücut kıllarını daha hassas ve özenli şekilde almanıza olanak sağlar. Kendine özen gösteren erkeklerin tercihi olan özel bakım araçlarındandır. En yaygın kullanım alanlarından biri olan saç için kullanımıdır. Sıklıkla tercih edilen bu ürün farklı uzunluklarda kesim yapmanıza yardım eder. Saç, sakal ve vücut kıllarınızdan kolaylıkla kurtulmanıza olanak sağlar. Farklı boylarda kesim yapmanız için özel başlıklarıyla kullanılır. Dingling RF-609 tıraş makinesi fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.