DİNAMİK Ocean Ocn-ro Cs 452 Led Kapalı Kasa Pompalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

10.000 TL

Ürün Bilgileri

DİNAMİK Ocean Ocn-ro Cs 452 Led Kapalı Kasa Pompalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAMLA SU ARITMA Satıcı Ünvanı: FADEN KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 4870413752
    Bu ürün DAMLA SU ARITMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tezgah altı kapalı kasa pompalı su arıtma cihazı Made in Taiwan 2.1 Galon Su Tankı LED ışıklı model. Su arıtma işlemi yaptığı sürece ışık yanar. 5 filtrelidir. Filtrelerin tamamı NSF lidir. PAE tanktır. (NSF onaylı) Ocean su arıtma cihazları EASYWELL firmasının Türki Cumhuriyetler için ürettiği ürünlerinin ismidir. Bir çok ülkede ürün ALYA ismiyle satılmaktadır. NSF'in resmi sitesinden sorgulanarak cihazın NSF onayı görüntülenebilir. Metal hat alma vanaları, Lüx musluk 1. sınıf 80 GPD Ocean membran kutu içerisinden çıkmaktadır. Yaygın servis ağı. 2 yıl garanti. Müşteri hizmetleri. Periyodik bakım takibi tarafımızdan yapılmaktadır. Montaj dahil değildir. Kutu içerisinden çıkan irtibat numaralarıyla iletişime geçerek bu konuda yardım alabilirsiniz. Antalya il merkezi, Manavgat, Serik ve Korkuteli ilçelerinde ücretsiz montaj hizmetimizi alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Model Kapalı Kasa
Geri Bildirim Ver

Dinamik Ocean Ocn-Ro Cs 452 Led Kapalı Kasa Pompalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

Musluk sularının içilebilir hale gelmesini sağlamanın yollarının başında su arıtma cihazları gelir. Dinamik Ocean OCN-RO CS 452 LED kapalı kasa pompalı tezgah altı su arıtma cihazı ile evinizde musluklardan akan suları güvenli bir şekilde tüketebilirsiniz. Ürün içerisinde bulunan özel teknolojiler sayesinde suda var olan kireç gibi zararlı unsurlar içme suyundan atılır. Modelde yer alan filtre teknolojisi sayesinde kullanacağınız su mikroorganizma, ağır metal, mikrop ve kireç gibi unsurlardan tamamen ayrışır. Ürün içerisinde bulunan filtrelerin hepsi güvenilirdir ve sertifikalıdır. Ayrıca bu filtreler sağlam ve dayanıklı yapısı ile sızma yapmaz. Bu özellik sayesinde tam koruma sağlar ve siz de hem kendinizin hem ailenizin sağlığına katkıda bulunabilirsiniz. Musluk sularını hijyen yönünden sağlıklı hale getirmek için Dinamik arıtma kullanabilirsiniz.

  • Yüksek teknoloji
  • Güvenilir filtreler
  • Dinamik su arıtma

Sağlıklı Ocean Dinamik Su Arıtma Özellikleri

Sağlıklı Ocean Dinamik Su Arıtma Özellikleri

İçerisinde 5 adet filtreye sahip bu ürün tüketeceğiniz suyu tamamen arındırılmış bir hale getirir. Ocean Dinamik su arıtma içerisinde bulunan 5 filtrenin her birisinin farklı bir özelliği ve işlevi vardır. İlk filtre olan tortu filtresi, beş mikrondan büyük parçacıkları yakalar. İkinci filtre aktif karbon filtresi ise kloru, kötü tat ve koku veren bileşenleri arındırır. Üçüncü filtrede su iyice süzülür ve dördüncü filtreye doğru devam eder. Milimetrenin on milyonda biri boyutunda gözeneklere sahip dördüncü filtre bütün zararlı unsurları toplar. En sonda yer alan filtre Hindistan cevizi kabuğundan elde edilmiş karbon kullanır. Bu sayede temizlenen suya hoş bir tat ve alkali özellik kazandırır. Ocean OCN-RO 452 CS tezgah altı su arıtma cihazı sahip olduğu bu teknoloji ile size sağlıklı hizmet sunar.

Teknolojik OCN-RO 452 CS Su Arıtma Avantajları

Teknolojik OCN-RO 452 CS Su Arıtma Avantajları

Evinizde bulunan suyu tüketmek hem ekonomiktir hem de sağlık açısından güvenlidir. Ancak bu tüketimin sağlıklı ve hijyenik olabilmesi için belli aşamalar gerekir. Dinamik su arıtma sayesinde bu işlemi oldukça kolay ve pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Ayrıca ürün bütçenize katkı da sağlar. Evinizde suyu kendi musluklarınızdan tüketmek oldukça ekonomik bir tercihtir. OCN-RO 452 CS modeli içerisinde montajı yapabilmeniz için gereken tüm parçalar ile birlikte size ulaşır. Ürünün montajını yaptıktan sonra pratik bir şekilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bu cihaz hem evler hem de ofisler için kullanıma uygundur. Kolay bir şekilde modeli istediğiniz musluğa entegre edebilirsiniz. Ürün sahip olduğu kalite ve teknolojik özellikler ile birlikte uzun süre kullanım için uygundur. Bu sayede cihazı istediğiniz zaman tam performansla kullanabilirsiniz.

Beğenileri Toplayan OCN-RO 452 CS Fiyatı

Beğenileri Toplayan OCN-RO 452 CS Fiyatı

OCN-RO 452 CS fiyatı içerisinde bulunan yeni teknoloji ve sağladığı kaliteli hizmet göz önüne alınarak belirlenir. Evinizde ya da ofisinizde sağlıklı, pratik ve ekonomik su tüketmek için bu ürünü kullanabilirsiniz. Cihazın içerisinde gerçekleşen arıtma işlemini ürün üzerinde yer alan şerit LED ışık üzerinden takip edebilirsiniz. Model arıtma işlemini gerçekleştirdiği esnada LED ışık yanar vaziyette olur. Arıtma işlemi tamamlandıktan sonra musluk suyu daha önce barındırdığı tüm zararlı organizma ve bileşenlerden ayrışır ve sizin kullanımınıza sunulur. Ürünün yüksek teknolojisi güvenli bir şekilde ayrışan ve iyileştirilen suyu size tüketmeniz için hazırlar. Günlük olarak istediğiniz zaman cihazı kullanabilirsiniz. Dinamik Ocean OCN-RO CS 452 LED kapalı kasa pompalı tezgah altı su arıtma cihazı fiyatını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve bütçenize uygun avantajlar ile ürüne sahip olabilirsiniz.