Dijimedia G04e Vr Shinecon 3d Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Ürün Bilgileri

Dijimedia G04e Vr Shinecon 3d Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marka: Kategori: Ürün malzemesi : %100 veganiç astar : %100 pamuktopuk boyu : 3 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

G04e Vr Shinecon 3d Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Teknolojik gelişmeler ve değişmeler ile birlikte ortaya sanal gerçeklik kavramı çıkmaktadır. Sanal gerçeklik bir gözlük yardımıyla sanal dünyanın içine girmek demektir. Bununla birlikte üretildiği teknoloji ile göz yanılsaması sağlaması bakımından sanal dünyayı gerçek olarak algılama olarak da bilinmektedir. Çeşitli markalarda birçok sanal gözlük modeli bulunmakla birlikte bu sanal gözlükler farklı özelliklere sahip olmasının yanında farklı fiyat aralıklarına da sahiptir. Bunun yanında çeşitli özelliklere sahip G04E VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü 3 boyutlu ortamda gerçeklik hissini yaratacak özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Bu özellikler arasında 720 derece panoramik görünüm de yer almaktadır.

  • 3D stereo ses
  • Asferik optik lens
  • Imax dev ekran teknolojisi

G04E VR Shinecon Sanal Gözlük

G04E VR Shinecon Sanal Gözlük

Sanal gözlük tasarım itibari ile dokunmatik özelliğe sahip cep telefonları için üretilmekte olup telefon ekranındaki görüntüleri gözlük sanal hileler ve yanılsamalar ile gerçekçi kılmaktadır. Dünya genelinde büyük telefon şirketleri tarafından da çıkarılan sanal gerçeklik gözlükleri farklı birçok marka bazında da üretilmektedir. Bu markalardan biri olan dijimedia G04E VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü modeli ayarlanabilir görüş mesafesi ile konforlu kullanım sunmaktadır. Telefon ekranında gerçekleştireceğiniz film izleme, oyun oynama, ya da TV ekranında izleyeceğiniz 3D filmler gibi görüntüleri daha gerçekçi izleyebilmek için üretilen sanal gözlükler ile vakitlerinizi daha kaliteli geçirebilirsiniz. Cep telefonu ile birlikte bilgisayar ve oyun konsollar aracılığı ile de kullanılan sanal gözlükler izlediğiniz film, video ve oynadığınız oyunlardaki karakterlerin yerinde olacağınız sanal gerçekliği size sunmaktadır.

G04E VR Shinecon Özellikleri

G04E VR Shinecon Özellikleri

Sanal gözlük kullanıcıların gerçeklik ile olan ilişkisini keserek 3 boyutlu sanal ortama dahil edilmesine yardımcı olmaktadır. Bu sanal gözlüklerin istenilen etkiyi vermesi için kusursuz bir sanal gerçeklik sunması gerekmektedir. Sanal gerçeklik birçok iş alanında simülatör olarak kullanılmakta olup gelişen teknoloji sayesinde günlük hayatta insanların çeşitli aktivitelerinde gerçeklik sunmak için yaygın bir şekilde tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Bunun yanında G04E VR Shinecon özellikleri arasında yer alan IMAX dev ekran teknolojisi ile birlikte g04e ürünü reçine lensleri kullanımına uygun yapıya sahiptir. G04E VR Shinecon kullanımı uzun saatler sürse dahi baş dönmesi veya görsel yorgunluğa sebep olmayacak bir teknoloji ile üretilmektedir. Diğer yandan 3.5-6,2 inç Android ve iOS cep telefonları ile uyumlu bir şekilde çalışan G04E VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü 3 boyutlu her türlü video, film ve oyunları tüm gerçekliği ile kullanıcılara yansıtmaya yardımcı olmaktadır. 360 derecede izleme imkanı bulabileceğiniz sanal gözlükler ortamın gerçekliğini artıran unsurlar arasında yer almaktadır.

G04E VR Shinecon Kullanıcı Yorumları

G04E VR Shinecon Kullanıcı Yorumları

G04E VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü esnek ve ayarlanabilir kafa bandı sayesinde standart üretim olsa da her kafa yapısına rahatlıkla uyum sağlayacak ölçülerde tasarlanmaktadır. Ayarlanabilir görüş mesafesi ile konforlu kullanım sağlamaktadır. 3 boyuta uygun üretilen lensleri ise oldukça kaliteli olup uzun vadeli kullanıma uygundur. Daha önce sanal gözlük deneyimi yaşamadıysanız ve ilk defa sanal gözlük edinecekseniz G04E VR Shinecon kullanıcı yorumları bu alanda kullanıcılara bilgi veren ve yönlendiren tecrübeleri paylaşmaktadırlar. Aynı zamanda G04E VR Shinecon yorumlar sanal gözlüğün nasıl kullanılacağı ile birlikte 3 boyutlu film, video, oyun tavsiyelerinde bulunabilmeleri sayesinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. G04E VR Shinecon fiyatı ile de oldukça uygun olup her bütçeye göre sanal gözlük seçeneklerini kolaylıkla bulabilirsiniz.