Deyatech 5500K LED Işık Softbox 50x70 Kit sürekli ışık video Işık

4.449 TL

Ürün Bilgileri

Deyatech 5500K LED Işık Softbox 50x70 Kit sürekli ışık video Işık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEYATECH Satıcı Ünvanı: SUAT POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3909423895200015 Vergi Kimlik Numarası: 7320220847
    Bu ürün DEYATECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deyatech 5500K LED Işık Softbox 50X70cm Sürekli Video Çekim Ürünümüz Youtube Blogger Vlogger Make-up Çekimlerinde & Ürün Çekimlerin İdal Bir Settir 5500 Kelvin Gün Işığı Renk Isısı 3500 Lux Parlaklık Dimerli Ayarlanabilir Sistem Ürün, Portre ve Youtube Video Çekimi için İdeal AC Güç ile Çalışabilme 2 adet 5500K Işık Kafa 2 adet 50x70cm Softbox 2 adet Işık ayağı Taşıma Çantası

Ürün Özellikleri

  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Deyatech 5500K LED Işık Softbox 50x70 Kit Sürekli Işık, Video Işık

Softbox kiti, çekim ışığını ayarlamak için gerekli ekipmanları birlikte bulunduran bir ürün setidir. Deyatech 5500K LED ışık softbox 50x70 kit sürekli ışık video ışık ile görüntü alınan ortamın ve özellikle odak bölgenin aydınlanma ve parlama ayarları yapılır. Sarı ve beyaz renk seçenekleri mevcut ürün, ikişer adet LED ampul içerir. Işıklı kafa, ayarlanabilir ayak, softbox ve kutu iskeletinden oluşur. Kaliteli malzemelerden üretilir. Bir kamera ile birleştirildiğinde stüdyo ortamı kurulmasını sağlar. Boyutları kullanım alanlarına uygun olarak belirlenir. Aydınlatmanın şiddeti dimer ile ayarlanır. Kafalar rahatlıkla hareket ettirilerek yön belirlenir. Kullanımı ve kurulumu kolay ürün, kutular ve ayaklar kapatıldığında oldukça küçük, taşımaya elverişli boyuta gelir. Böylece ürünü stüdyonuzu yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz yerde tekrar kurabilirsiniz.

  • Kendi stüdyonuzu yaratma imkanı
  • Kolay taşıma, kurulum, toplama
  • Sarı ve beyaz aydınlatma seçenekleri

İşlevsel Deyatech 5500K Softbox Kit

İşlevsel Deyatech 5500K Softbox Kit

Deyatech 5500K LED ışık softbox 50x70 kit sürekli ışık video ışık kullananlar, ihtiyaç duyduğu çekim ortamını kolay bir şekilde hazırlayabilir. Parçalar birbiriyle sorunsuz şekilde birleşir. Montaj işlemi basit birkaç adımdan oluşur. LED ampuller içeren aydınlatma kafalarının kullanımı oldukça kolaydır. Işık renginin seçildiği bir tuş, şiddetin ayarlanmasını sağlayan dimerli düğme içerir. Kafaların her ikisinde de bulunan tutma kulpları sayesinde Deyatech 5500K lambalarının hem taşınması hem duruş açısının ayarlanması sağlanır. Vidalı sabitleme mekanizması ile duruş eğikliği belirlendikten sonra sıkıştırılır ve sabitlenir. Kutuların kurulumu ve kafalara takılması basittir. Sağlam ve ince çerçeve, iskelete geçirilerek montaj tamamlanır. Boxun ön yüzeyi beyazdır. Böylece aydınlatma rengi değişmeden ve soğurma yaşanmadan iletilir. Siyah arka yüzeyleri sayesinde kutunun içine başka ışık girerek şiddeti, rengi etkilemez.

Yüksek Kaliteli Deyatech 5500K LED Işık Softbox Kit

Yüksek Kaliteli Deyatech 5500K LED Işık Softbox Kit

Deyatech softbox kitinin iki adet aydınlatma rengi vardır. Ürün, 2700 Kelvin değer seçildiğinde sarı, 5500 Kelvin olanda ise beyaz aydınlatma verir. Dimerle ayarlanan LED ampullerden 3500 Lux yüksekliğine kadar parlaklık elde edilir. Deyatech 5500K LED ışık softbox 50x70 kitin içeriğinde bulunan kafalar 45 maksimum Watt enerji ile çalışır. Alternatif akım ile çalıştırılabilir. Böylece prizden çıkan elektriği doğru akıma dönüştürmeden kullanabilirsiniz. Kafa ve softboxlarda ampul ve elektrik gibi etkenlerle çalışmaya uygun materyaller kullanılır. Softbox ve kafaları taşıyan ayaklar sağlamdır. Aydınlatmanın stabil kalmasını sağlar, titremesini engeller. Ayakların yüksekliği ayarlanabilir. Böylece ışık hangi açıda ve konumda olması gerekiyorsa orada durur. Deyatech 5500K LED ışık softbox 50x70 kit sürekli ışık video ışık yorumlarını okuyarak ürün hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Deyatech 5500K LED Işık Softbox 50x70 Kit Fiyatları

Deyatech 5500K LED Işık Softbox 50x70 Kit Fiyatları

Deyatech 5500K LED ışık softbox 50x70 kit sürekli ışık video ışık fiyatları, birçok kullanım ve malzeme özelliğinden etkilenerek belirlenir. Bu softbox ile aydınlatmayı yumuşatma ve eşit şekilde dağıtma işlemi sorunsuz bir şekilde halledilir. Böylece ürün, portre ve videolar çekimlerinde dikkat dağıtan ve istenmeyen parlamalarla karşılaşmanızı önler. Aydınlatmanın yumuşak, homojen şekilde yayılması sağlanır. Kullanımı kolay olan ürünün teknik özellikleri yeterlidir. Ürün, portre ve video çekimleri için ideal ortam oluşturulur. Kurulumu ve toplanması pratik olan ürünün demonte hali oldukça küçüktür. Kafalar dışındaki bölmeleri özellikle hafif malzemelerden tercih edilir. Böylece Deyatech 5500K LED ile oluşturduğunuz stüdyo ortamını kolaylıkla her yere taşıyabilirsiniz. Portre çekimi, sosyal medya kanalları için içerik videoları üretme, ürünlerin görüntülerinin alınması gibi birçok alanda bu softbox kullanılabilir. Bu ürünü satın alarak profesyonel kalitede çekimleri kolaylıkla yapabilirsiniz.