Dewalt Dcs565 Nt-xj (aküsüz) 165 Mm Şarjlı Daire Testere

9.500 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.766,46 TL

Ürün Bilgileri

Dewalt Dcs565 Nt-xj (aküsüz) 165 Mm Şarjlı Daire Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hırdavat-teknik Satıcı Ünvanı: MK TEKNİK HIRDAVAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622181685400001 Vergi Kimlik Numarası: 6221816854
    Bu ürün hırdavat-teknik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dewalt dcs565 nt-Xj (aküsüz) 165 mm şarjlı daire testere Ürün özellikleri: Daha uzun çalışma süresi, güvenilirlik ve dayanıklılık için dewalt fırçasız motor Tekrarlayan, doğru kesimler için dökme alüminyum taban dahil son derece dayanıklı takım tasarımı Eğim açısının 50 dereceye kadar değişken ayarı Ultra ince çentik 165 mm, 24 dişli karbür uçlu bıçak, verimli çalışma süresi ve maksimum 55 mm kesme derinliğinde hızlı, pürüzsüz kesim finişi sağlar Güvenli, yorulmadan çalışma için optimum denge Ek kontrol ve iş güvenliği için kilitleme anahtarı ve elektronik motor freni Güvenli iki elle çalışma için ek tutamak Emiş hortumuna kolay, güvenli bağlantı için dewalt airlock sistemi ile doğrudan uyumluluk Yerleşik kiriş kancası ile şantiyede uygun depolama Toz üfleyici, kesim hattındaki toz ve kalıntıları temizler Daha iyi kesim hattı görünürlüğü için led çalışma lambası Teknik özellikler: Maks. 90º'de kesme derinliği: 55 mm Uzunluk: 314 mm Hzı: 4950 rpm Bıçak uzunluğu: 165 mm Maks. 45º'de kesme derinliği: 42 mm Eğim kapasitesi: 50 º Bıçak deliği : 20 mm Paket içeriği: Hassas 24 dişli testere bıçağı Altıgen anahtarı Toz emme musluğu Yetkili satıcıdan adınıza faturalıdır.
Geri Bildirim Ver