DEVELİ TARIM KÖRÜKLÜ TRAKTÖR KOLTUK

13.510 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

DEVELİ TARIM KÖRÜKLÜ TRAKTÖR KOLTUK

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILMAZLAR OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: YILMAZLAR OTOMOTİV NALBURİYE VE TARIM ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978008381100016 Vergi Kimlik Numarası: 9780083811
    Bu ürün YILMAZLAR OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Traktör Sürücü Koltuk Körüklü - Başlıklı LÜKS KUMAŞ Mekanik makaslı tip süspansiyonlu döner mekanizmalı iş makinası koltuğu Çift tüplü kalın hidrolik amortisör Yükseklik ayar sistemi: 4 kadameli yükseklik ayarı(strok:75mm) Ağırlık ayar sistemi: 4'lü yay gergi sistemi ile 60kg. dan 120 kg.'ma kadar ağırlık ayarı İleri- geri Kızak ayar sistemi:Koltuk 180mm.Strok'ta ileri-geri çalışabilirlik. Eğiklik ayar sistemi:Sırtlık öne tamamen (90')
  • arkaya (35') yatabilir Lumbar ayar sistemi: Sırtlık Lumbar ayar kafası ile istenilen oranda bel desteği H dizayn , dikdörtgen dizayn Makaralı, ön gergili emniyet kemeri(opsiyonel). Pvc ya da Lux kumaş (değişik renklerde) uygulanabilir. Yükseklik ayarlı ergonomik hareketli başlık (strok:120mm ve opsiyonel) Eğiklik açısı ayarlanabilirhareketli kolçak (opsiyonel) Dönerli mekanizma kolu ile 90-180-270 derecelerde koltuğu döndürerek rahat çakışma imkanı Backhoe loader Excavator ve JCB türü iş makinaları için ideal.
Geri Bildirim Ver