Destek Yayınları Türkiye'de Ve Dünyada Casuslar - - Aytunç Altındal

171,71 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,81 TL
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
201,73 TL
3. Ürüne 10 TL İndirim
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Türkiye'de Ve Dünyada Casuslar - - Aytunç Altındal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MultiBrand Satıcı Ünvanı: DEPOLAB TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292127911600001 Vergi Kimlik Numarası: 2921279116
    Bu ürün MultiBrand tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Destek Yayınları Yazar Aytunç Altındal Barkod 9786053113966 Baskı Sayısı 7. Baskı Basım Yılı Eylül 2020 Sayfa Sayısı 152 Cilt Durumu Ciltsiz Fahişeler ve ajanların yolları neden hep kesişir? Giordano Bruno neden yakıldı? Peki, Jeanne d Arc? James Bond filmlerinin kahramanları hangi ajanlardan esinlenerek yaratıldı? Yunanistan ın NATO ya dönmesi konusunda Devlet Başkanı Kenan Evren i kim ikna etti? Bu kitapta, bu ve daha birçok sorunun yanıtını bulacaksınız. Walter L. Pforzheimer, CIA den emekliye ayrılmış çok deneyimli bir casus. Ona göre ilk casusluk olayı Âdem ile Havva arasında geçti. İncil in ünlü Yılan ı ilk casus ve Havva da onun ilk Asset i idi. Arkeologlar, Suriye de günümüzden 3800 yıl önce yazılmış bir tuğla tablette casuslardan yakınıldığını belirtiyorlar. On yıllardır ulusal güvenliği boşlamış iktidarların Türkiye yi ne denli güvenlik zaafına uğrattıklarının örnekleriyle anlatıldığı bu kitapta Aytunç Altındal, 'Diğer ülkeler bir yana, o günlerden bu yana Anadolu toprakları casusların en çok gönderildiği bölgedir. Soğuk Savaş yıllarında en iyimser tahminle ortalama 25 ülkeden Türkiye ye yaklaşık 10 bin casus, ajan vb. geldi. Günümüzde bu sayı 3 bin 500 civarında. Sadece Ankara da yaklaşık 280.290 deneyimli askeri personel, diplomat, istihbaratçı şu ya da bu amaçla bilgi topluyor. Gerisini siz düşünün' diyor. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Aytunç Altındal
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
Geri Bildirim Ver